Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 80
Raspunsuri - Pagina 8
mmc_nd spune:
Ah, uitasem, eu nu pot veni diseara - este ziua lui sotulica al meu. Dar astept cu nerabdare poze!
elly_me spune:
MMC- la multi ani sotului
Sa fiti sanatosi si fericiti
Elly
http://tt.lilypie.com/nss9p3.png
georgia_c spune:
lilisor , sa-si imparta draguta mea ...sa-si imparta .....numai sa vina odata ca tare ii mai asteptam
stiti.. ma gandeam , cand vine arisica , sa nu cumva sa ma opriti , cand ma vedeti ca ma gudur pe langa ea , caci vreau sa vorbesc cu bb ei , sa-i zica lui bbica meu , ca il asteptam .. e un fel de posta electronica micutul pui de arisica ... sigurrr , daca ii zice vine si la mine bb ...
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
elly_me spune:
georgia- esti super tare
Eu una nu voi sta in calea ta.
Eu mai am de asteptat- dar astept
Acu fac trat cu "calcarea carbonica" si ma rog sa-mi vina cm.
Asa ca daca voi nu vreti sa va vina cm rugati-va la DD sa vina la mine.
Elly
http://tt.lilypie.com/nss9p3.png
pasa spune:
Tamy cum te simti? speram ca esti bine si ca nu ti-a gasit nimic Tutu!!! te aspteptam cu vestile!!!
Fetelor, unde va intalniti diseara?
magdita spune:
Mmc, multumim mult pentru ultimele detalii "tehnice".
Sa iti traiasca sotul, sa fiti sanatosi amandoi si sa va binecuvanteze Dumnezeu cu un copilas sanatos.
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">
pasa spune:
Mmc sa-ti traiasca sotul! sa fiti sanatosi si sa va bucurati cat de curand de un nou membru in familie!!!
dar, zi-ne si noua, cum uitasei un asa eveniment
lalitica2000 spune:
mmc_nd sa-ti traiasca sotul!!!
rocsy sa-ti traisca mama!!!
petrecere frumoasa la amandoua.
pentru fetele care vin cu masina am gasit pe site-ul tratoriei ca locuri de parcare se gasesc pe Str Doamnei, este o strada cu sens unic si se face accesul de pe Magheru (fostul cinema Luceafarul).
lalitica2000 spune:
pasa intalnirea este la restaurantul Trattoria del Tatoli de pe Calea Victorie nr 26 la ora 18:15...te asteptam...si pe oricine vrea sa mai vina. Rezervarea este pe numele Georgianei