Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 80
Raspunsuri - Pagina 9
aerlilian spune:
Georgic ,s-ar putea sa ne batem pe burtica lui Aris ,dar ea nu se va supara si ne va lasa...
pasa spune:
lali, as veni, sa vad, ca am ramas fara carnet (de conducere) pentru o luna (ca am depasit tramvaiul pe partea stanga!)si mi-e cam greu
elly_me spune:
Fetelor - v-am pupat
Ne vedem acolo- sper sa gasesc locatia
Este posibil sa nu gasesc- desi stau de cand m-am nascut in Buc nu cunosc mai deloc Buc.
Poate imi da si mie cineva un nr. de tel pe PM daca nu gasesc sa sun.
Sper ca mai sunteti pe acilea.
Elly
http://tt.lilypie.com/nss9p3.png
rala spune:
Mai fetelor, nu vreau sa va descurajez, dar nu e contagioasa "boala" lui Aris. O sa vedeti voi de ce....
Good things happen to good people!
mmc_nd spune:
Fetele dragutele , va multumim pentru urari!!! M-ati impresionat sincer, nu ma asteptam la asa cantari (i-am dat si 'mnealui sa citeasca ).
Nu uitasem de eveniment, doar ca nu pricepusem cand ati fixat voi intalneala (deh, ieri la dr de familie uitasem numarul blocului).
Distractie placuta si VREM POZICIII!
lalitica2000 spune:
pasa sa stii ca e usor de ajuns de la Universitate si daca nu ai masina. restaurantul se afla vis- a-vis de Casa de Moda Venus.
georgia_c spune:
zane mici .... casa de moda venus , din stiinta mea , nu se mai exista ... asa ca ..nu o cautati .. uitati-va dupa politia capitalei ... ca pe-aia nu au mutat-o din loc ..sau magazinul victoria ...
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
magdita spune:
Dixtractie placuta fetili . Si nu uitati de poze .
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">
cosicel spune:
Hei, toate sunteti la intalnire?
Ana - ce-ai facut? Cum a fost? La ce ora ai avut parte de IA? Uffff, ma omoara tacerea ta!