MONTIGNAC (108) STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 12
anca.b spune:
mda, lipsa de inspiratie a decis si azi: am papat ochiuri cu brinza burduf la prinz. la cina cred ca voi minca un pic de zacusca...dar depinde si la ce ora ajung acasa...daca e prea tirziu, n-o sa mai maninc nimic.
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
ymca spune:
ma ustura-n gat si beau ceai de menta
am mult de lucru la birou si nu prea pot sa plec...ce fac cu alaptarea de ora 16? intrebare retorica. bineinteles o aman pentru o ora necunoscuta inca
am mancat paine neagra cu branza alba, am baut o cafelutza si multe ceaiuri. acasa am o ciorba de pui, nu foarte monti dar merge pentru o cina luata devreme.
am fost aseara la zara si-am observat tone de haine care-mi plac dar care stau bine pe persoane suple. concluzia? adancirea depresiei.
astept weekendul si sper sa pot dormi si eu la pranz cu fetele pentru ca sunt f obosita...ieri am mancat mazare monti si copilu alaptat a tipat la mine toata noaptea....offf greu sa impac si capra si varza
dana, hai ca tocmai cand ne trezesti la viata vine weekendu si disparem toate din nou
Ele spune:
Fetele eu va scriu de vreti dar si abaterile ..vi le fac lista... . Zici ca sunt in stadiu de pregatit "rezerve" pt iarna.
Elena & Denisa
NOI
andanii spune:
daaaa puisorule superr ... si eu am primit un papanas de la sefu , am papat jumatate din el , da ce bun a fostttt
in rest am mancat monti monti azi pana acuma la faza cu jumate de papanas si jumate de snikers de la stres mi se cere dulce de dulce
am fost la piata si am luat conopida, dovlecei, spanac , legume de tot felul , de luni trec la vegetale si redusul cantitatilor ca nu mai tine eu daca mananc normal nu slabesc nici un gram , .... o sa zic bine mersi ca ma mentin , deocamdata avand in vedere ca nici la sala nu am mers , abia astept sa termin santierul ca nu mai rezist multttt azi zugravim , maine punem parchetul in camera copilului si apoi trecem la urmatoarea camera ziceam ca facem putina igienizare si am ajuns sa scoatem si parchetul ... nu suntem normali ooof da incoerenta mai sunt
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet
andanii spune:
ele draga scrie si abateri numai scrie ceva , sa te mai auzim , da si off topic ca la noi se permite
anca macar fructe poti papa si seara , las ca nu trebe sa te infometezi
apropo nimeni nu s-a uitat la pozicile mele sa mi le laude putin
ymca nici nu merg la magazine ca sa nu ma indispun desi incap in haine cu 10 numere mai mici fata de anul trecut parca deja m-am obisnuit asa si vreau mai jos
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet
Ele spune:
Dani gata..le-am vazut. Eu cred ca ma repet ca arati bine si ai o atitudine care imi place. Ce sa mai zic..dai bine in poze. Ceea ce nu-mi place: fata ta trista. Nu cred ca din cauza curateniei si haosului te deprimi asa rau. Si eu doar ce am terminat de renovat dorm nostru , plus curatenia "de iarna" (am avut-o pe biata mama ca ajutor) dar nu am fost decat mai agitata ca de obicei. E ceva mai mult peste toate astea???
Si mi-am amintit acuma ceva: imi plac femeile si fetele care chiar daca nu sunt slabe isi poarta f frumos kilogramele. Le admir ..ce sa mai zic!!!
Elena & Denisa
NOI
puisorul spune:
Andanii, am vrut de ieri sa ma uit la poze dar nu stiu unde.
Nimeni nu face ceva sport acasa, sa ne incurajam/descurajam reciproc?
Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Ele spune:
Ani mai bine intreaba cate ne-am apucat si cat ne-a tinut?
Eu una dintre ele..m-a tinut dor pe timp de vara si atunci cu pauze...
Elena & Denisa
NOI
sanse spune:
Te-am vazut si eu Andanitzo Moasa fata....nu-mi pari trista,i-ti sta bine cu cercei .I-mi place poza cu pustiul tau, langa pom tu iar el pe frunze.
Vad ca v-ati ticnit....Auzi tu ...concurs....
Concursul 'cine papa mai mult'
Premiul -1-1 porc
-2-1buc. oaie
-3-1 oala cu sarmale
Azi am papat monty toata ziua mai putin 1-2 maini de fistic si seminteCe ma oftic
Meniu azi:
md:pomelo si struguri
p:fasolica verde si bame congelate trase la tigae cu usturoi
c:ardei
Intre pranz si cina am halit fistic si seminte
Va pup
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI
KG MELE
INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC
Ica 1975 spune:
Andanii, eu am pierdut mesajul de la tine cu contul si parola, mi-le trimiti din nou?
Eu tin o zi monti si 10 ba, nu gasesc nimic care sa ma motiveze, cum fac? Are cineva un meniu sapt da usor? Eu n-am timp sa gatesc, ce cumpar nu e Monti, pe stress mananc mult si nemonti evident si uite asa urc la cantar constant
Noi
Ce spui sa si infaptuiesti !