MONTIGNAC (108) STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 11
puisorul spune:
Multumesc de primire
Ma treceti si pe mine pe listuta?
I = 20.09.2008
G.I = 62
G.T = 52
G.A = 59.2
IMC = 23.21
kg(-) = 2.8
T(luni) = 1 luna
Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
andanii spune:
puisorule da-mi te rog si inaltimea ta ca sa pot sa calculez IMc ul la fiecare greutate
multa bafta acuma daca tot esti in legalitate cu monti
hai poate mai animam subiectul cu fete noi , ca tareeee pustiu e pe aici de ceva vreme
am facut deci modificarile in tabel .... ca multe au fost , cate am raportat azi scadere ... doamneee doamne, unde-s vremile alea de eram 15 fete care slabeam saptamanal si abia modificam tabelul ala
vedeti ca am pus 6 pozici cu mine, cioara si natura
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet
puisorul spune:
Mersi Andanii
Inaltimea e 160 cm. Unde putem vedea pozele?
De dimineata am mancat o conserva de ton cu tofu si rosii iar acum am pe aragaz paella (mai putin monti dar imi place de mor ).
puisorul spune:
Apropo de frunze ruginii. In studentie toamna adunam frunze cat mai diverse si faceam tot felul de ornamente cu care impodobeam camera. Ce vremuri frumoase au fost.. Si atunci nici nu trebuia sa tin diete sau sa am grija ce mananc
Androix spune:
Azi e joi! Ce daca, nu am nimic de raportat
Ma bucur ca va place ideea cu concursul. Ma gandeam sa existe trei premii: cine a slabit mai mult, cine a fost mai cuminte si premiul pentru personalitate adik cine a fost mai activ si mai simpatic.
Nu trebuie sa fiti amarite pentru ca activitatea e mai slaba pe-aici. Spre deosebire de majoritatea dietelor montignac e pe termen lung spre definitiv. E normal ca unele fete sa se sperie din cand in cand si s-o tuleasca, asa ca mine iar altele sa se tina de treaba atat de bine incat sa intre intr-o rutina si sa nu mai aiba de povestit dileme legate de principiile alimentare. Dar eu sper sa ne revigoram putin.
Data de 1 noiembrie mi se pare foarte ok.
Iar as mai avea o idee tot pentru mobilizare le rugam pe veteranele care si-au atins tinta si acum se mentin cu succes sa mai intre sa ne dea si noua cate o palma peste ceafa sau cate o felicitare dupa caz.
Vacanta in Maroc cu POZE
Andreea mama de Filip si Georgia
ymca spune:
cool, Androix, si eu vreau pe lista participantilor la concurs...
de-abia astept...rasturnari de situatii, kg zburand, IMCuri zdrobite, bancuri, chiote si veselie
anca.b spune:
Buna dimineata!
Acu mi-am luat si eu micul dejunL finn crisp cu lapte. azi sint in pauza de inspiratie...cred ca imi fac ochiuri la prinz.
we fain pt cele care plecati undeva. pentru restul: ne vedem pe aici!
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
andanii spune:
eu tot incerc si incerc sa readuc la viata subiectul , dar nu reusesc
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet
puisorul spune:
Aseara am calcat stramb si am mancat papanasi cu gem .
De dimineata finn crisp cu zacusca. Dar cred ca weekendul asta o sa mananc nemonti pentru ca sunt acasa la mama. Si face asa papa buna
Fetelor, stiti de ce imi place mie Montignac? Pentru ca e singurul regim in care poti manca. Adica eu sunt foarte rea de foame si nu pot suporta sa nu mananc. Dietele cu doua boabe de orez si o jumatate de caisa nu sunt pentru mine.
Azi mi-a zis cineva ca am slabit
Deci cu toata viteza inainte