Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (17)
Raspunsuri - Pagina 5
mihaelacg spune:
simina, ma bucur ca esti bine.
incerc sa ma organizez si eu(imi iau notite), ca vad ca au fetele un spor la scris...iar eu is codasa
silvia 4- reteta pe care am facut-o eu acum o sapt.
ff simpla: fierbi cartofii in coaja,pui oua, masline, ceapa rosie am pus eu sare, otet si ulei de masline. ff simpla si a iesit grozava.
alte dati mai pun si alte minuni, dar acum am zis s-o las mai simpla sa nu-mi fie rau.
nu are cum sa nu-ti iasa.
gata, eu ma retrag ca am sta 5 min cu capul pe perna si am si atipit.
noapte buna, pe maine
http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl
filmulet cu putzica lu bb 4 D
mitzica15+
Monnvas spune:
Ciresica, si eu am dureri destul de puternice de burta. Mai ales dupa ce mananc un pic mai mult sau daca ma ridic brusc... auuuuu... cred ca intr-adevar creste burtica. Mai ales ca nu ma doare intr-o parte sau alta, ci peste tot.
Azi cred ca am mai incasat niste sutulete. E o activitate acolo, ceva de speriat!
Leeloo, am citit forumul fetelor cu nasterea in apa. Chiar arunc cate un ochi pe-acolo in mod curent. Sa vad cum evolueaza situatia sotiorului, daca pana atunci isi schimba programul si poate veni sa stea cu mine.
Fetelor, eu sunt suparata ca ma chinui de cand am aflat ca vine bebe sa ma mut si numai nu reusim sa vindem garsoniera in care stam
17+
Monik +
Leeloo21 spune:
legat de durerie de burtica..de 2 zile max le am si eu..sunt de scurta durata si ciudate..nu seamana cu durerile de CM si nici intepaturi nu par a fi..insa eu am fost un pic si ma gandesc ca poate e doar balonare..am simtit atunci cand merg la fiecare pas parca mi se misca uterul cu bebe inauntru asa..nu e o durere neaparat ci o senzatie neplacuta..ma calmez..ma asez..ma ridic incet..si imi trece..nu stiu ce sa fie..no spa nu am luat desi le am pregatite pe noptiera daca este necesara pastiluta..oricum..daca ma intalnesc cu durerea de felul asta si maine am sa-i fac o vizita doctoritei...dar poate este doar balonare
o sa fie bine!
Cristina cu bebe mic 15+
nasterea in apa http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=120185&whichpage=1
silvia4 spune:
Multumesc Anamariame si Mihaelacg! Va pup! maine o sa fac sigur pentru ca nu pare greu! Eu cand am facut am pus castraveti murati, cred ca prea multi, si aratau cartofii ca o maioneza taiata si nici la gust nu erau buni..Si nu am pus ou..
Silvia 15+
silvia4 spune:
Leeloo e posibil sa simti asa de la intestine, sa fie deranjate..Totusi daca vezi ca nu-ti trece mergi la medic sau macar da-i un telefon!
Silvia 15+
plici plici spune:
am mai citit nitelus...
simina de-abia astept sa ne arati poze cu tine mireasa
anamariame am fost slaba, acuma sunt...un fel de sticksuri cu un pepene atasat...am luat 3,5 kile si avansez vad, dar se pun compact la burta...si la moaca (orice numai gusa sa nu fac )
fetele cu dureri de burta...eu sunt cu sarcina nitel mai inainte si si pe mine ma doare...se intind ligamentele si simt asta...mi-a zis dr ca e ok , contractii sa n-am.
gata ne-am hotarat la tot numele: ROBERT ANDREI - maria baga si mie o fisa la listuta cand ai timp te rog frumos
17+ Robert Andrei
inapreda spune:
Saluti la toate,
Tocmai v-am terminat de citit. Sinteti tare, tare harnicute.
Al meu sot a plecat la Cluj la "marele" meci; din solidaritate, am incercat sa ma uit si eu la TV dar, cum nu ma paioneaza deloc...am preferat sa intru pe DC.
De multa vreme va citesc si dati-mi voie, va rog sa va adresesz o intrebare: Voi aveti acid? Stiti ceva remedii?
Multumesc.
Pupici
Monnvas spune:
Plici Plici, ce repede v-ati hotarat la nume! Uof, numai la mine vad ca se duc lupte greco-romane la capitolul asta.
Hmmm, si burta mea e cam la fel, doar ca nu am poze prea recente cu dumneaei (dumnealui).
17+
Monik +
Leeloo21 spune:
fetelor..tot vorbiti de co9ntractii..cum fac diferenta intre o durere normala..de intindere de ligamente sau doar gaze..si contractii? cum se simt contractiile? macar sa shtiu ca asta sunt atunci cand apar..va rog sa ma lamuriti si pe mine
multumesc!
Cristina cu bebe mic 15+
nasterea in apa http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=120185&whichpage=1
Leeloo21 spune:
mai stau pe la pc pana se termina meciul..apoi..fac schimb cu iubitul de locuri..eu in pat..el pe scaun..si asa..simt nevoia sa ma intind..mai dau cate un F5 poate poate imi raspunde cineva pana plec..
va pupic si va zic noapte buna de acum!
Cristina cu bebe mic 15+