Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (17)
Raspunsuri - Pagina 14
dyana27 spune:
gina felicitari pentru baietel
. eu inca oscilez, nu stiu ce vreau, ba fata, ba baiat- o sa aflam noi in curand![]()
diana
12+
Monnvas spune:
Am uitat sa felicit printesele
pentru toate fetele care au venit cu vesti de la ecograf!
17+
Monik
+ 
lysbeth spune:
moonvas, eu intrebam. Eu o sa ma duc la ecografie la 13 sapt si 5 zile. Sper sa nu ne trateze bb cu funful:D
13+
Gina2008 spune:
Ada, felicitari pentru fetita!!! Si felicitari tuturor fetelor care au aflat culoarea caruciorului. Eu intai am postat si abia apoi am citit ce ati scris...
Gina
17+ mama de 
novus spune:
Multumim de felicitari fetelor !!!! Sa speram ca se coloreaza in roz odiseea noastra !!!
Nu mai stiu cine intreba daca am fost la 3,4 D? Da ,la 4D am fost si ne-a spus ca nu e nici un dubiu asupra sexului, statea domnisoara intr-o pozitie gen Basic Instinct ![]()
![]()
Vad ca la kg stam bine, sa ne vezi prin decembrie balene esuate pe tarm !!![]()
![]()
Oricum eu care am fost slaba de cand ma stiu, mi se pare super ciudat acum, dar prietena mea care e mai ''pufoasa'' rade de mine si zice ca tot nu o ajung degeaba ma chinui !
Sa fim sanatoase si puii nostrii !!
18+ cu 
silvia4 spune:
Dyana, esti o dulce! Multumesc! 
Monnvas, eu la cafea am renuntat cand am ramas insarcinata, desi intr-adevar imi facea bine! Nu puteam sa imi revin dimineata daca nu beam o cafea si mi-a fost foarte greu in primele zile! Am auzit si eu ca nu face rau daca bei una mica, slaba, dar am vrut sa fiu prudenta. Acum chiar sa vreau sa beau si nu mai pot pt ca imi face f rau si mirosul ei, nu pot nici de-aia fara cofeina. Aaa, si cred ca nici nu e bine pt ca fac tratament impotriva contractiilor si cafeaua da contractii. Fetele care aveti probleme cu contractiile, sa stiti ca si calciul da contractii! Sa nu faceti mai ales de-ala injectabil!
Silvia
15+
lysbeth spune:
Dap, tocmai de sarbatori o sa fim in "forma" pt rochite de revelion![]()
pe de alta parte eu ma bucur ca nu s-a intamplat sa fie termenul in vara de exemplu...Atunci chiar ca ma apuca depresia sa shtiu ca nu pot sa ma duc la plaja de ex...
La prima sarcina tin minte ca nu vroiam sa ies din casa, cu toate ca pana pe la 7 luni nu se vedea cine shtie ce. Ma intreb dak tot atat de obsedata o sa fiu si de data asta:-s
13+
silvi8 spune:
gina, daca dr a zis ca bb e bine asta e cel mai important. si daca tre sa stai in pat si sotul sa aiba grija de tine profita. rasfatate cat poti
monvas, eu cafea n-am baut niciodata. acum cand am patit chestia asta cu tensiunea dr de familie mi-a spus sa beau putina cafea slaba si am mai baut cate o gurita da nu-mi place la gust deloc...
silvi
15 +
VINE BEBE
POZE
Gina2008 spune:
Ce am uitat sa va zic si citind acum pe net m-am cam ingrozit... doctorul mi-a zis ca placenta este jos inserata, aproape praevia. Eu l-am intrebat daca e grav si a zis ca nu, ca se va ridica in timp. Acum cand am citit pe net mi s-a facut parul maciuca... E f. periculos si zic ca doar in unele cazuri se ridica. De fapt, nici nu stiu ce sa mai cred. Abia astept sa ajung maine la doctorita sa vad ce imi spune. Eu nu am sangerat pana acum, dar se pare ca in cazurile de placenta jos inserata se intampla incepand cu saptamana 18 chiar. Offf, cand zici ca ai scapat de ceva, dai de altceva...
Gina
17+ mama de 
Monnvas spune:
Lysbeth, si pe noi ne-a tratat cu fundul, dar am facut transvaginala si la un moment dat a catadicsit si dumnealui sa dea un picior la o parte...
17+
Monik
+