Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (17)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

leeloo, sigur ca totul va fi bine!

alina, nu stiu daca la 11 saptamani se poate intampla ceva daca pleci in vacanta. eu la 7 si 8 saptamani am fost in concediu la vama veche, apoi la bulgari apoi in bihor (eu sunt din tulcea) cu masina si bb nu a patit nimic. mai rau de mine ca am vomat si mi-a fost rau aproape tot drumul...oricum, concediu placut!

silvi 15 +
VINE BEBE
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_27

Salutare burtici

Ada, Novus, Aris- Felicitari pentru rezultatele bune la eco si felicitari pentru ca ati aflat culorile carucioarelor.....Sa va traiasca puiutii si sa fiti sanatosi!

Fetelor, am si eu o mare problema si va rog din suflet sa ma sfatuiti: maine intru in concediu si vreau sa plec din tara, cu masina la Viena..sa ne cazam acolo si sa stam o saptamana.... ce ziceti, e riscant sa plec acum, la 11 saptamani cu masina? Oare poate pati bebe ceva? Voi ce ati alege in locul meu, plecarea asta in Austria sau o vacanta prin tara ?

Alina 10+

Nu vad care ar fi problema dc mergi cu masina????!!!dc aveai 8 luni mai ziceai sa nu te zdruncine , da asa??
Doar opririle or sa fie mai dese pt pipi.....
Eu am fost pana in Grecia cu masina si nu am avut nimic....doar ca am scris pe o hartie WC PIPI , si o scote-am pe geam ca sa se opreasca cardul..ca eram mai multe masini!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iza79 spune:

Nu, silvi nu le vad. In albun tre sa fie, nu? Imi zice ca nu e nicio poza acolo :-(
Ies un pic, va pupicesc si dupa-amiaza frumoasa.

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_27

Salutare burtici

Ada, Novus, Aris- Felicitari pentru rezultatele bune la eco si felicitari pentru ca ati aflat culorile carucioarelor.....Sa va traiasca puiutii si sa fiti sanatosi!

Fetelor, am si eu o mare problema si va rog din suflet sa ma sfatuiti: maine intru in concediu si vreau sa plec din tara, cu masina la Viena..sa ne cazam acolo si sa stam o saptamana.... ce ziceti, e riscant sa plec acum, la 11 saptamani cu masina? Oare poate pati bebe ceva? Voi ce ati alege in locul meu, plecarea asta in Austria sau o vacanta prin tara ?

Alina 10+

Draga mea, nu e mult pana la Viena dar nici aproape...destul de obositor...si mai ales drumul pana la Nadlac....
Eu zic ca e mai odihnitor si mai relaxant sa ramai pe meleaguri romanesti.
Este asa de frumoasa padurea toamna la munte, este un pesaj superb spre apus, si aer curat si liniste ...eu cred ca mai bine sa-ti faci concediul aici..sa stai fara griji. chiar mi s-a facut dor de munte(la Moeciu de Sus..la Pensiunea Craiasa Muntilor,sau Cheile Gradistei - este destinatia perfecta de un Weechend..poate si mai mult-depinde de preferinte)

fbruma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia4 spune:

Multumesc fetelor pentru sustinere! Sper si eu sa-mi mai revin pt ca imi doresc sa fac atatea lucruri! Sunt atat de entuziasmata de bebeitzul meu si imi fac fel si fel de planuri! Pana acum nu am facut decat sa stau in pat si mi-e greu cand vad ca tot trec zilele asa...Ma gandeam aseara ca mai am o luna si trece jumatate din timp.Ce repede trece, credeam ca sarcina asta va fi luuunga! Citesc si discutiile fetelor carea au nascut de curand sau asteapta sa nasca. e asa de interesant! Cand ma gandesc ca in curand o sa ajungem si noi ca ele!

Silvi, mica ai mai avut tensiunea! Cred si eu ca ai ajuns la urgenta cu tensiunea asta. Eu m-am cam invatat cu tensiunea mea, pt ca asa am avut-o mereu.dar stiu ca nu e bine si probabil ca acum in sarcina corpul e mai solicitat si de-asta mi-e asa rau.

Leeloo sa stai cumintica si sa nu fii speriata ca sigur o sa fie bine! Si eu cand asteptam sa ma duc la doctorita eram asa agitata, ma gandeam ca cine stie ce mi-o spune..Dar veneam clar mult mai linistita de la ea! Asa ca mai ai putina rabdare!

Silvia 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

Ada, fetelor... am fost la dr. Pop (foarte dragutz doctor)... si E BAIAT! E sanatos, totul e absolut in regula cu el. L-a masurat din cap pana in picioare amanuntit. Cu mine e o mica problema... Mi s-a scurtat colul si dl. doctor a zis clar ca mai mult in pat si uitandu-se spre sot: "schimbati rolurile si prioritatile in ceea ce priveste gospodaria".
Sunt super fericita ca e sanatos si ca e un copil dezvoltat normal. Are 200 gr si 20 cm. Imi doream fata, insa il voi iubi la fel de mult si pe el, micutzul meu...
Va pup pe toate!

Gina 17+ mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

iza, nu stiu in ce album te uiti tu dar fetele care avem albume foto sunt undeva la semnatura. la mine e sum semnatura scrie POZE dar la alte fete nu scrie explicit ci e un link care te duce la album...sper ca ai inteles ce am vrut sa spun...

silvi 15 +
VINE BEBE
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

silvia4, pai nu de aia suntem aici sa vorbim intre noi????!!!! pai eu cand am o problema abia astept sa intru sa scriu, ca doar aici ma intelege lumea cel mai bine. te asteptam sa ne scrii si la probleme (cat mai putine) dar si la bucurii.
adee m-am indragostit de mitzucul tau, cum doarme el sub plapuma. eu sunt disperata dupa pisici, mie mi-a furat mama pisicuta gasita pe strada de mine, si crescuta mai rau ca un pui de gaina- si eu closca adica

diana 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Buna fetelor!

Apropos de ingrasat, eu am luat 2 kg pana acum, fata de greutatea cu care am intrat in sarcina, care oricum este mai mare. Eu sunt inalta, am 1,77, dar am intrat cu 75,6, deci cred ca o sa iau binisor....

In rest, azi am fost la a doua dr. la care nu mai fusesem demult, momentan voi merge cu amandoi, nu din lipsa de incredere, ci pt ca nu ma indur sa renunt la dr asta de la Giulesti, dar ea nu face decat cezariene si nu sunt hotarata sa fac cezariana inca....e complicat, dar sper sa ma lumineze Doamne Doamne

Felicitari pt cele 2 fetite! Ne inmultim si asta ma bucura

Pupici pe burtici

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Silvi (dar parca si Silvia se plangea de tensiune mica), nu va ajuta cu nimic cate o gurita de cafea? Intreb si eu ca ia o pauzarea care nu stie.

Simina, eu sunt DOPul, o sa pun si eu in curand niste poze sa se vada

Nu mai stiu cine a intrebat din ce saptamana se vede putza, la mine (ma rog, la dumnealui) s-a vazut la 13 si 2-3 zile! Doctorita mi-a dat verdictul cu 100% de pe atunci, eco 3d, ca la 4d statea cu fundu-n sus.

Silvia, curaj si sanatate multa!

17+

Monik +

Mergi la inceput