Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (61)
Raspunsuri - Pagina 8
IRA_LIZA spune:
Neatza-neatza! m-am mai uitat inca o data la semnatura mea facuta azi-dim si m-a pufnit rasul: din felul in care este scris se intzelege k Lizuca mea are 26 de mami, k iedu' cu 3 kapre
Pun si eu putzina cafea in lapte si incep ziua romaneste, cu o pauza...
Ira + 26 mami de Lizuca
jasmi spune:
Neatzaaa!
Edinutza bine ai revenit!
Ariya multa sanatate fetitei tale, oricum la glumele pe care le face, cred ca va fi bine foarte curand
Alina sa-ti fie de bine inghetata si ma bucur ca Ana s-a acomodat la gradi atat de bine . Apropo, Naty, Ioana cum mai e cu gradinita?
Cami, sa stii ca este foarte posibil sa nastem in aceeasi zi, sa ne faca fetele galerie comuna
Ira, nu-ti face griji in plus. Bebe (cel putin al meu) nu are ore anume in care misca. In general daca stau linistita, sau daca pap ceva dulce, reactioneaza. Incearca si tu, poate functioneaza
Miereamara, am vazut si eu pozele, sunt foarte frumoase - si tu si burtica
Cris, te pup si iti doresc multa sanatate
Ioana, uite-aci: . Numa sa ai grija ca nu-i voie in cantitati mari
Carmen, iti doresc sa te faci bine cat mai repede. Si al meu avea aseara niste simptome, dar l-am indopat cu paracetamol sa inlatur pericolul
Iris, uite ca mai exista si astfel de oameni care nu mananca. Cateodata ma supar ca nu vrea nimic, nu are nici o pofta ori vreo preferinta, dar pana la urma cred totusi ca sunt o norocoasa
Jasmi 20+ cu
way to go, BB
flowerbee spune:
Buna burtici,
Roxana, da, mi-am dezlipit degetele insa s-au rupt unghiile pe care a picurat super glue. ce sa faci, mare mester sunt! Important e ca am putut ajunge acasa cu tocul lipit.
Cadia, eu stiu ca eco morfo la Pop este in jur de 400 ron. Daca ai card la Diagnosis ai reducere 10%. Cred ca ti se aplica reducerea chiar daca nu ai cardul la tine, ca te au in baza de date. Mie nu mi-au dat card ca trebuiau sa se ocupe cei de la RU, insa tot imi calculeaza reducerea pt ca ei se ocupa de analizele si consultatiile institutiei noastre.
Selene, ai grija la greutatea si flexibilitatea caruciorului, dar si la sistemul de franare. Ai fost sa iti faci analiza secretiei?
Cris, stai linistita acasica si contractiile o sa dispara si bebe va veni la termen!
Alina, oare cresterea asta a monedei Euro o sa afecteze si preturile la Euroclinic? Ca daca e asa, chiar falimentam. Felicitari pentru acomodarea puiutei la gradi.
Fetelor, Gap livreaza in Romania?
Bee22+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
BillyBilly spune:
'Neata!
Selene cred ca te-ai uitat la caruciorul pe care l-am luat noi, numai ca noi l-am gasit la Botosani, in concediu. Nu-i asa ca are o costitutie solida, cu rotile mari si cu amortizoare? Cred ca-i 4x4 ce-l luaram noi copilului , numai ca am luat o alta combinatie de culori, crem untos cu verde inchis. De incaput incape in portbagaj fara probleme, noi am venit cu el si cu 3-4 geamantane, deci iti dai seama.Referitor la greutate, nu este mai greu decat altele, adica noi l-am ales dintr-o gama destul de larga de marci si modele si Cristi al meu le-a luat in brate pe toate sa vada daca-i vreo diferenta la greutate. Are carte si garantie, parca doi ani, nu-mi aduc aminte exact, ca nu l-am mai desfacut de cand am ajuns acasa. Proba de lift inca nu i-am facut, poate in week-end-ul care vine, dar eu cred ca incape, SPER sa incapa. Singurul lucru la care am fost sceptica, a fost ca se inchide prin presare folosind ambele maini, dar barbatul luand in considerare toate celelalte aspecte si mai ales soliditatea, a fost fara echivoc: "cand mergem cu masina, voi fi si eu cu voi, deci nu-ti face tu probleme, iar cand nu, nu ai de ce sa-l inchizi, pt ca intra in lift! Il luam!" Asa ca am plecat cu el. Era cel mai bine vandut carucior din tot ce aveau si chiar cat ni s-au facut noua tot felul de demonstratii, s-au mai vandut vreo 2 bucati. Cand o sa-l deschid o sa vad si de cine-i produs, dar intr-adevar am cautat peste tot un nume, o marca, ceva si nimic!
Mama facea misto de caruciorul nostru ca-i 4x4:"Da, pai ii dati copilului si carnet si-i dati drumul!" Iar mama-soacra:"Lasa mama ca-i bun, daca asta mica iese la fel de smucita ca taica-su, este f bun!!"
Catalina
27+ Ana-Maria ingeras de
Bebelusa
RalucaAlexa spune:
neata!!
declaram somn fara margini, nervi si dorinta de plecat in life!!!
cam atat pe ziua de azi!!
26+ cu Matei Teodor
miscaretu lu' mama :)
IRA_LIZA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui flowerbee Buna burtici, Roxana, da, mi-am dezlipit degetele insa s-au rupt unghiile pe care a picurat super glue. ce sa faci, mare mester sunt! Important e ca am putut ajunge acasa cu tocul lipit. Cadia, eu stiu ca eco morfo la Pop este in jur de 400 ron. Daca ai card la Diagnosis ai reducere 10%. Cred ca ti se aplica reducerea chiar daca nu ai cardul la tine, ca te au in baza de date. Mie nu mi-au dat card ca trebuiau sa se ocupe cei de la RU, insa tot imi calculeaza reducerea pt ca ei se ocupa de analizele si consultatiile institutiei noastre. Selene, ai grija la greutatea si flexibilitatea caruciorului, dar si la sistemul de franare. Ai fost sa iti faci analiza secretiei? Cris, stai linistita acasica si contractiile o sa dispara si bebe va veni la termen! Alina, oare cresterea asta a monedei Euro o sa afecteze si preturile la Euroclinic? Ca daca e asa, chiar falimentam. Felicitari pentru acomodarea puiutei la gradi. Fetelor, Gap livreaza in Romania? Bee22+ http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png |
Cica: "Marinopoulos aduce Gap in Romania"
http://www.standard.ro/articol_26385/marinopoulos_aduce_gap_in_romania.html
Daca intreb "cine-i GAP" ma fac de ras? recunosc k nu sunt genu' trendy, mai am shi acum, din anul 1 de facultate, o hainutza cu gluga roshie despre care tatal meu mi-a spus k ma face sa seman cu un calugar benedictin.
...in schimb, la parfumuri e altceva...
Ira 26+ mami de Lizuca
CADIA spune:
NEATZA!!!!
Carmen Marieta, multzam pentru cafelutza.Ce buna este!
Am citit, undeva ca este foarte bun pentru raceala si dureri in gat, ceaiul de ceapa si nuci/coji de nuci.Poate gasesti pe net reteta asta.Sanatate muluuuuta!!!
Edinutza, bine ai revenit din vacanta
Alina, ma bucur ca Ana a reactionat asa de bine in prima zi de gradi;astfel ti-eu trecut si tie repede emitiile si stresul.
22+cu CLARA
dya-dy spune:
Buna, tuturor
Sunt in sapt 21 si am facut acum cateva zile vizita de rutina la doctoritza mea; intre timp, i-am adus rezultatul la triplu test, in care totul e in limitele normale , iar statistica de Sindrom Down a iesit de 1:4600. Mie mi s-a parut ok, nu e in rezultatele "periculoase" dar doct. m-a intrebat de 100 de ori daca sunt sigura, daca nu vreau sa fac amniocenteza....am iesit cam derutata de la ea; ideea e ca am depasit sapt 20, care e limita de amnio- voua cum v-a iesit acest rezultat? Multumesc
roxanaz spune:
Albinutz, nu livreaza gap in romania.
dya-dy - nu inteleg de ce o fi insistat atat medicul... ai cumva varsta peste 35 de ani?
dya-dy spune:
Nu...am 28 de ani ...implinesc in 3 zile!
Aici in Israel se fac cam toate testele posibile si doctorii isi "acopera spatele" tare mult....deci ma gandesc ca poate asta e motivul insistentei ei!