Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (61)
Raspunsuri - Pagina 5
dalma spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ioanara23 mai fetelor, apropo de ecografii #350;I DE BANII PE CARE LE DAM PE ELE... prietena unei colege de birou a fost zilele astea la eco morfofetala de trim II...cica pt o eco 2d si filmuletele pe cd tot 2d costa 160 de ron....DACA VREI IN 3D COSTA 250 RON.... eu intelesesem ca masuratorile oricum se fac in 2D...AM INTELES IO BINE??? sa fie 3d doar un moft costisitor sau o necesitate??? NU DE ALTA DA IO PESTE 2 ZILE AM MORFOFETALA! ioana 22+ Doamne Iisuse Hristoase, Miluieste-ne pe noi pacatosii! puiutza mica |
Ioana eu am intrebat medicul daca 3-4D e doar un moft si a zis categoric NU
Sunt anumite "detalii" sa le zicem asa care se vad numai la 3-4D. Asta o zis el, amu` ca o fi adevarat sau nu...eu am facut
Doamne ai grija de Daria Maria
edinutza spune:
Salutare burticutelor!!!!va pe toate!!!
Sunt sigura ca vi-a fost dor de mine!dupa lipsa de 2 sapt am revenit!!!intre timp a plecat si familia cu nepoti,a fost frumos dar foarte stresant!3 copii!!o admir pe sora mea !asa si dupa aceea sotul meu si-a luat un concediu de o saptamana si am plecat pana la ocean in Cadiz,am mai trecut prin Gibraltar,imi place enorm cum apartine de UK este foarte interesant pt ca treci granita si totul este scris in engleza,autobuzele,magazinele tot este f interesant si este doar un petic de pamant defapt o stanca mare!
dupa aceasta vizita ne-am intors acasa si ii venise niste unchi de a lui Radu in vizita si am petrecut si ei o zi,dar dupa care a venit adevarata vacanta...ne-am dus in Marbella la un hotel si am stat cateva zile!a fost nemeipomenit doar ca am prins ploaiesi nu am putut face plaja!dar am profitat acel timp altfel!a fost super!partea cea mai tare pt mine a fost ca la resto a fost bufet liber,deci va imaginati am facut pagubahabar nu am unde incape atata in mine dar am o pofta de mancare si incerc sa mananc cat mai moderat,chiar imi este teama!dar asta e!profit si eu macar acu ca sunt gravida!
Ar fi multe de povestit dar nu vreau sa va plictisesc,dar in mare asta este motivarea mea pt absenta!cand am sa am timp am sa pun cateva poze,multe nu am facut ca am fost noi doi si am cam uitat noi de aparat!
Miercuri am eco morfo,am niste emotii,sper sa vedem ce este bb!
Am sa incerc sa citesc ce am pierdut,cu toate ca ati scris enorm dar poate poate intra ceva in memoria mea!
oricum in mare am vazut ca sunteti ok,bine cu mici exceptii care se ivesc mereu dar mai rau de atat sa nu fie!Sanatate tuturora!
20+
edi
ariya spune:
MULTUMESC,FETELOR PT SUPORT MORAL!
maine dim ma duc cu mica la spital,o aduc acasa si fug
la eco s-o vad pe cealalta mica!!!!!!!!!!!!!!ce tare!
aseara cand ne-am bagat in pat,ma simteam f plina - cred ca
stiti despre ce vb - si i-am zis bietului meu sot:"M-AI UMPLUT DE COPII!"....s-a spart de ras!...
in alta ordine de idei,acum am ras o ciocolata alba in 5 minute...amedeo a facut 2 ochi cat casa si m-a intrebat:"Doamne,da'
cum potzi,mami?!!" bietul copil s-a socat...
sa va povestesc una de-a lu' fi-mea azi...
Amedeo 10 ani,Annamaria 7ani, 20+
Selene_Bunny spune:
Buna seara, fetelor!
Azi m-am inveselit...
A luat iubi niste bani - 500 de RON - de la vechea firma, ceva restanta, si am mers si i-am cumparat bebelinei niste hainute... Parca-s de papusi...
Acum, alta problema:
Am vazut intr-un magazin un carucior superb. E roz, in doua nuante de roz, cu copertina cu geam, care geam are si acoperitoare, sa nu ploua in capul copilului, e cu 3 pozitii, cosuletul se poate si scoate si folosi drept patut in masina, se si leagana, sta si fix, are centura de siguranta in 5 puncte, buzunar la spate, spatiu sub cosulet, frane pe rotile din fata, manerul se da fata / spate, plus acoperitoare (husa) de picioare... Super arata... A, se si pliaza, desi tot cam mare ramane... Iubi l-a ridicat, zice cam 12 kg are... Doar ca e "no name", adica nu are nicio firma pe el, niciun simbol, nici manual cu instructiuni, doar niste etichete cu "warning"... Noua ne-a placut foarte mult... 400 de RON e, de-abia ce l-au primit de la Bucuresti... Voi ce parere aveti? L-am manevrat si noi, l-am invartit... E fain...
cu Daria Nandini de 6 luni+
Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)
Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!
ariya spune:
azi dim,cand am iesit de la spital,am fost cu Annamaria sa-i luam o jucarie pe care i-o promisesem daca era curajoasa la luat sange....am ajuns acasa,s-a jucat,ta-su a plecat la treburi....cand s-a intors angelo(sotzul), jucaria era pe canapea ,in sufragerie...dialog:
Angelo:"Ari aici se lasa jucaria?Pune-o la loc!"
Annamaria:"Unde la loc?"
Angelo:"In cur!"
Annamaria:"Baga-ti-o tu,ca la mine nu incape!"
fetelor,am paralizat...ne sufocam amandoi de ras,ne-am imbulzit in bucatarie si ne-am pravalit in hohote,dupa care,am iesit "seriosi" sa-i explicam copilului ca nu se vb asa....credeti-ma ca ne indoim de ras cu copiii astia...de-abia astept sa vad ce fel de personj o sa-mi iasa si acum....JASMI,la multi ani!
Amedeo 10 ani,Annamaria 7ani, 20+
Leditia spune:
Selene ti-am trimis PM.Ti-am recomandat acolo un site si totodata ti-am zis ce cred eu,sa nu postez de 2 ori aceeasi chestie.Nush daca site-ul e reclama sau nu si am preferat sa ti-l zic pe pm.
POZE
Minunica mea
25+ cu David Christian
Alina1976 spune:
Seara buna,
Tocmai am ras o cutie de inghetata Aloma (330g)! DOAMNE!!! Nu sunt sanatoasa!
Noutati: Azi a fost prima zi de gradi a Anei. Am mers acolo de dimineata am dus-o in clasa la copii. Cum a vazut jucarii noi s-a si repezit in ele. Dupa vreo 10 min m-am furisat afara si am plecat. Am ajuns la birou si am sunat educatoarea. Mi-a zis ca nu a plans deloc si doar a intrebat o data de mine si i s-a spus ca "Mami a plecat dar vine repede" si asta a fost tot. La pranz a mancat fata si ciornita si felul II. So, I AM HAPPY!!!!!!!!!!!!!!!!![pk]
Mire, esti SUPER!!! Si burtica e frumoasa si mare si tu esti frumoasa! Sa-ti traiasca puiul si sa va bucurati de el.
Cris, OF! Imi pare rau sa aud ca tot asa cu contractiile astea...sper sa-ti dea ceva sa se mai diminueze in ritmicitate. Pana una alta sa stai linistita...cu efortul mai subtire!
Edinutza, BINE AI REVENIT!!! Chiar ca ne intrebam pe unde umbli mama draga!? Ma bucur ca ati avut si voi parte de un mic concediu.
Aryia, SUPER tare faza!!!
Alina26+ cuEMAde ianuarie
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
Alina1976 spune:
Selene, referitor la carucior, suna bine ce zici tu acolo si pretul e OK. Insa, ai grija la greutate...nu o sa fie mereu sotul tau prin preajma si e imp. sa fie usor si sa se stranga usor si sa incapa usor in masina. Are si pozitie perfect intins pentru 0+ luni? Ai poze cu el?
Alina26+ cuEMAde ianuarie
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
cami_antonia spune:
burticute
buna seara
asa cum am promis am revenit ... a fost tare frumusel la coafor ... m-am delectat si m-am rasfatat ....
CADIA multumesc de urari
ARYA ..... super tare faza ... ai un copil inteligent ....ahahahah ... sa va traiasca si sa fie sanatoasa ....
JASMI ... LA MULTI ANI ... sa va iubiti mult si sa nastem in aceeasi zi ....asa de mult mi-as dori ....exact ca atunci cand am aflat ca suntem gravi in aceeasi zi ...
SELENE sa-ti fie de bine cu hainutele cele noi de bebe .... eu zic ca e ok pretul la acel carut .... eu am vazut un patut dragut aici in cta care mi-a placut si e in ton cu verdele meu din camera .... dar sa vedem ca inca nu ne-am apucat de cumparaturi ....
edinutza abia astept sa ne spui ce vei avea .... bine ai revenit....
va pupic pe toateeeeeeeeee
20+ANTONIA IOANA
Camelia
Selene_Bunny spune:
Alina, da, prima pozitie e intins, pentru nou-nascuti. Am vrut si eu sa fac poza, dar nu stiam daca se cade si numai telefoanele le aveam la noi, so...
La pliat mi s-a parut si mie cam mare. Intr-un maxi-taxi incape in spate, intr-o masina normala, intr-o Dacie, de exemplu, nu sunt sigura ca ar incapea... Intr-un Ford Mondeo, mai zic si eu... Dar noi nu avem masina, si rudele care au, sunt la 600 de km, so...
Cu greutatea, stiu cum e, noi aici stam la etajul 2, nu garantez ca incape in lift, dar, pe de alta parte, n-am vazut niciun carucior de nou-nascuti care sa incapa in lift...
cu Daria Nandini de 6 luni+
Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)
Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!