Pepenasi de iulie-august 2008 (16)
Raspunsuri - Pagina 3
gallyb spune:
ANKALURA si eu am aceeasi problema ca si tine cu alaptatul. Eu cred ca este mult mai usor la biberon decat la san si de aia nu m-ai vrea. Eu o m-ai pacalesc, cand vad ca trage din bibe la greu ii bag sanul si asa m-ai reusesc cat de cat.
Noaptea e adormita si m-ai papa la san, dar ziua nu...
Xenia (9.07.2008)
oanasm spune:
bai frate..da'sunteti puse serios pe treaba cu slabitul..spor la toate 

ce ma distrez io cu voi...cu expresiile cu tzatzele ca trebe sa le dai pe spate se speli sub ele ...sunteti mortale...apoi mada la ce tzatze faine aspiri
..cum faci sa le ai? bagi operatie ca...narci![]()
Oana
de
Raul
filmuletz bb
kamelya spune:
suntem si noi la zi cu cititul
maitreyi multumim de complimente ,sora tre sa nasca in noiembrie,iar intre mine si mama mea e diferenta de 17 ani .am vazut poze cu printzesa e o dulce 
mada
sa folositi sanatosi noile achizitii
anaxena felicitari prietenei
Anukis bine ai venit
Camelia
de Daria Ecaterina 14.07.2008
MissJJ spune:
Oana logic ca altfel pot sta in cap si nu ajung eu la asa rezultat.
Bine daca as arata ca si gagica cu totul bine ar fi.
Eu i-am zis la a meu de la inceput doi copii si apoi cand avem destui bani la bisturiu. Oricum daca mai vreau un bebe nus pb vb cu medicul si punem din alea de ma lasa sa si alaptez si etc daca e nevoie. Cu alte operatii nu ma omor da macar sanii ca abia am 25 de ani acusi 26 si am sani de trei ori mai batrani.
Macar sanii sa fie cum trebuie. Ca operatie de schimbat moaca nu am gasit.
Didi, Anna cu placere.
Kamelya multumim.
Bai care mai tine minte la ce cap a scris Biri despre decalotare si etc? Ca nu reusesc sa dau de mesajul ala sal pun la inf utile am gasit aia despre canalele lacrimale da nu gasesc ala cu decalotarea.
Kimmy am schimbat la listutza.
Eu ma pregatesc de plecat la sala am facut niste c******i cu smantana si niste pulpe de pui la cuptor si acuma merg sa fac bagajelul de mers la sala azi bag tare la treadmill si la crosstrainer si la bicla si maine am iar legs, bums and tums ma omoara femeia aia cand termin tremuri din toate incheieturile la cate ne pune sa facem intr-o ora da tare bine mai e.
Mi-a lipsit miscarea fizica f mult. Acu mai tre sa imi iau un costum cu totul negru mai sport asa sa mai camuflez din sunci sa merg si la ceva innot mai modelam suncile cat de cat.
de
Ari si
Ami
kamelya spune:
narci daca tu esti pitica la 160 eu ce sa mai zic la 152 ![]()
iar despre kg cred ca sunt singura care nu vrea sa slabeasca,cand am ramas gravida avem 40 kg imbracata,in sarcina am luat 16 si acum am ramas cu 7 kg pe care sper sa nu le dau jos
Camelia
kamelya spune:
Caprioara ai rezolvat la scoala cu invatatoare lui Matei?
Camelia
kamelya spune:
AnnaBaby da ,se poate lua pe card indemnizatia de crestere copil
Camelia
turturica spune:
boti, vicky, mersi de raspunsurile legate de vaccin. O sa intreb pediatra exact numele vaccinului si ce include ca sa stiu ce facem.
vicky, si noi sintem cam ca si voi, 3370 g la nastere si 50 cm, la iesirea din spital 3100 g, iar la o luna 3900 g si 53 de cm. Numai ca eu mi-s mai piticot, doar 158 cm, asa ca n-am sperante ca mara mea sa fie inalta rau.
anka, mi s-a spus si mie la fel ca si lui laremi, sa folosesc protectiile de silicon doar o perioada scurta, afecteaza productia de lapte. De sterilizat noi inca sterilizam, dar n-avem decit 6 saptamini.
boti, si giza mea mai nou ride la sin in loc sa manince, suge ce suge si dup-aia se uita cu ochisorii aia mari la mine si incepe sa converseze. De-aia dureaza mesele noastre cite o ora, o ora jumate ...
narci te-ai decis ce carucior iei? Eu votez cu primul.
Apropo de carucioare, stie cineva ceva de firma asta:
http://www.philandteds.com/nz/classic_08_1.htm
Sint tentata sa cumpar un carucior din asta, pare usor si flexibil.
Alta intrebare pentru fetele alaptatoare: cum stiti daca mai aveti lapte sau nu? Ca tzitzele mele sint cam mereu moi si flescaite, da' vad ca copchilul suge ceva, face caca si pishu, asa ca presupun ca gaseste ceva prin ele, de-aia nu ma bag la formula. Dar nici nu vreau sa-mi infometez copilul, insa habar n-am cit produc.
Mami de Mara

Maya (27.06.2008)