Redoutistele fidele laredoute.fr (131)
Raspunsuri - Pagina 7
anne16 spune:
nu stiu daca am reusit
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=127240&REPLY_ID=4157902
nu stiu sa copiez un mesaj din capitolul trecut si sa se vada
claujro spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Alinache
13366 face FDP 1 EUR pt.produse reduse...in caz ca n-ai dat comanda... Alina & Serena (18.10.2006) |
Multumesc . Nu merge. Nici nu zice ca nu exista sau altele...dar FDp ramane tot 6 euro.
claujro spune:
Am gasit codurile, multumesc! Nu's de ce nu-mi merge nimic pe produse deja reduse. daca nu gasesc si nu gasesc nici un FDP 0 iau un cadou si gata, azi dau comanda!
anka.san spune:
Clau
Mie imi merge codul 61425 si am in cos numai produse reduse. L-am primit pe mail, dar nu are si cadou.
Anka si Andrei (17.12.2007)
poze Andrei
kokiy spune:
La mine 13366 da FDP 1euro ,dar momentan am doar 3 produse ...mai astept
Am si eu o intrebare...am primit un aviz ,dar pe el este incercuit mandat ...ce poate fi???...al meu spune ca mandatul are legatura cu bani,nu cu colete ...
Iulia mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)
claujro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anka.san Clau Mie imi merge codul 61425 si am in cos numai produse reduse. L-am primit pe mail, dar nu are si cadou. |
Attention, le code offre spéciale 61425 n'existe pas.
Merci de modifier votre saisie ou de revoir les conditions d'attribution de cette offre.
claujro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kokiy La mine 13366 da FDP 1euro ,dar momentan am doar 3 produse ...mai astept Am si eu o intrebare...am primit un aviz ,dar pe el este incercuit mandat ...ce poate fi???...al meu spune ca mandatul are legatura cu bani,nu cu colete ... Iulia mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007) |
Je bénéficie d'un code offre spéciale : 13366
Participation forfaitaire
aux frais de traitement
. 6,00 €
Poate ai primit niste bani de la o matusa bogata!
anka.san spune:
Sorry Clau, la mine merge sigur. Poate pentru ca l-am primit pe mail.
Anka si Andrei (17.12.2007)
poze Andrei
camelia_daniela spune:
Am gasit iar sandalele astea disponibile http://www.laredoute.fr/vente-sandale-tricolore-femme-la-redoute-creation.aspx?productid=324143582&documentid=414708&single=true&categoryid=31523562, dar cu 5 euro mai scumpe .... sa le iau, sa nu le iau ....
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.