Redoutistele fidele laredoute.fr (131)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancamari

Va rog sa-mi spuneti daca pantalonii astia sunt subtiri, ca de vara sau merg si acum, si daca e ceva de capul lor in general. Multam fain.
http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-femme-coton-stretch-droit-taille-normale.aspx?productid=324130344&documentid=207608&single=false&categoryid=22904855

pe astia i-am luat eu daca nu ma inseala amintirile. erau f scurti si i-am maritat. sunt subtirei da nu de canicula, un pic elastici. atentie insa la lungime!

sa nu-i uitam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui camelia_daniela

Am gasit iar sandalele astea disponibile http://www.laredoute.fr/vente-sandale-tricolore-femme-la-redoute-creation.aspx?productid=324143582&documentid=414708&single=true&categoryid=31523562 , dar cu 5 euro mai scumpe .... sa le iau, sa nu le iau ....

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.

eu nu le vad

aha sunt sandalele tricolore

Am si eu o intrebare: corespund marimile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Eu am ambele perechi de pantaloni.
Nu sunt grosi, dar nici fff subtiri, de vremea asta merg, dar nu cand e mai frig decat acum ... Cei scurti cred ca merg si cu o cizma lunga ...

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.

Mergi la inceput

uitati aici:
precis nu l-ati vazut:

Citat:
citat din mesajul lui Delyutz

Citat:
citat din mesajul lui anne16

Daca am asteptat un an si jumatate dupa catalog, va dati seama cat dureaza pana imi vine o comanda?
Oricum au preturi mult mai mari decat LR.fr

desteptarea

Grecia-Lefkada2008

Eu am comandat o pereche de pantofi acum 9 luni de zile, nu au venit, am uitat de ei si acum 2-3 zile am primit aviz . Or sa ramana la posta mult si bine, eu nu ma mai duc sa ii iau

Delia

posteaza mai repede Delia sa te vedem si noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elamuntean

http://media.laredoute.fr/newsletters/2008/taillissime/sem38/popup.htm?omniturecode=001RP8674 nu reduce dar geanta pare misto

nici pe acesta nu l-ati vazut
are doar 7 mesaje.

Ela mai posteza de trei ori sa te vedem si noi

desteptarea

Grecia-Lefkada2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Asta e riscul cand alegi sa lucrezi cu plata la livrare.....de aia mi se pare tare ciudat cum sa alegi modul asta de lucru in conditiile in care nu ai stocuri. Ce vor face cu produsele comandate si neridicate de la posta? Nu de alta dar presimt niste pierderi...masive. Dar deh....door to door vor, dorr-to-door au. Ca pe siturile din RO din cate stiu treaba asta cu plata cu card e tare ametita....nu e as asimplu ca afara..merg doar anumite carduri..eheeeee

Viitor luminos le prevad

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

pai si daca nu ridici comanda nu ti se intampla nimik?

nu de alta, da ar fi asa simplu sa-i falimentam: comandam si nu ridicam produsele

April

Emma are nevoie de ajutor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Ce sa ti se intample? N-am primit avizul , daca are boala postasul pe mine?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Super cool, ma mir cum de mai rezista astia de la quelle!

April

Emma are nevoie de ajutor !

Mergi la inceput