Redoutistele fidele laredoute.fr (131)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

fetelor,please,hai sa nu mai vorbim aici despre chestiile astea : unde gresesc astia,ce nu ne convine,ce ar trebui sa faca,etc.
Madam Iulia (si nu numai) e cu ochii pe noi,fac pariu pe ce vreti voi.

Buna sau proasta,publicitatea pe care au inceput sa si-o faca arata ca intr-adevar lucrurile se misca in directia asta.Fiecare info noua pe care o primim imi darama sperantele ca toata povestea asta e doar o vrajeala.

Fetele care au comandat pe situl LR din Franta probabil nu vor comanda de la banditii astia,daaar...se gasesc intotdeauna clienti care sa comande din catalog (vezi Otto,Quelle-stiu cel putin 5 persoane care comanda la greu din catalog fara sa fi folosit vreodata in viata lor un calculator,fara sa aiba habar de internet si comenzi on-line;sunt persoane ceva mai in varsta).

Evident la comenzile facute din catalog nu va exista notiunea de cod de reducere,perioadele de reduceri masive din FR nu se vor simti si in RO (cum naiba sa se simta,cand tocmai atunci astia intentioneaza sa-si umple cel mai bine buzunarele?)

Inni,multumim pt mesaj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Apropo de reclama quelle: am vazut-o si eu si, ca de obicei, ma "seaca" preturile alea de kko gen 59,90 sau 99,90. Mi se par penibile si, faptic, nu mai au impactul scontat ca acu' 10-15 ani(59,90=50,00) decat in rare cazuri.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Jas,

chiar daca sunt cu ochii pe topic, cred ca tot degeaba. E clar ca nu de aici le vor veni clientii.

Si de asemenea e clar ca nu vor avea cum sa se ridice la "pretentiile" noastre, ale celor care acum cumparam de pe fr.

April

Emma are nevoie de ajutor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

april, multumesc pentru cod . Nu merge pt ca am numai produse deja reduse si nimic din colectia noua...

Eu nu comand la pret de catalog... Mai bine de aceeasi bani iau haine pe probate! La solduri comand in Franta, la prietena mea cea mai buna si gasesc o modalitate convenabila de a le lua de acolo si gata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elamuntean spune:

Citat:
citat din mesajul lui Graviduta

Citat:
citat din mesajul lui elamuntean

am incercat si eu ieri sa dau o comanda dar nu am reusit,chiar la sfarsit cand trebuia sa scrie comanda inregistrata a aparut o pagina cu eroare. Cosul a ramas plin, banii nu i-au luat . Le-am scris sa intreb daca s-a inregistrat vreo comanda ieripe numele meu, binentes. Deocamdata nu au raspuns.Mai astept.

Elamuntean, iti copiez aici mesajul din capitolul trecut, ca esti moderata si a aparut prea tarziu, dupa ce subiectul a fost deja inchis.
Citat:
citat din mesajul lui elamunteanam primit si eu colet azi si sunt tare happy , incerc sa pun link-urile, sa vad daca-mi iese

http://www.laredoute.fr/vente-t-shirts-ado-garcon-prix-mini.aspx?productid=324130808&documentid=207608&single=false&categoryid=41810602/url] tricouri pentru sot, sunt ok e multumit, subtirele br / br / [urlhttp://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=35609746&productid=324130817&documentid=207608 tot pentru el, excelent

http://www.laredoute.fr/vente-polo-ado-garcon-prix-mini.aspx?productid=324130809&documentid=207608&single=false&categoryid=41810602 am luat ambele culori, destul de subtirele, calitate asa si asa

http://www.laredoute.fr/vente-t-shirts-ado-garcon-prix-mini.aspx?productid=324130804&documentid=207608&single=false&categoryid=41810602 dragutele, mie imi plac

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

saru mana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

64831- geanta neagra lacuita+portofel, dar nu stiu daca are FDP=0

acesta a mers dimineata si eu am avut tot asa, produse

desteptarea

Grecia-Lefkada2008

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Inni mersi de info.
Reclama door-to-door si mie imi spune tot asa: buget sarac.
Catalog subtirel in engleza? comanda in 21 de zile? vai de capul lor. e clar cat profesionalism exista in acesti intermediari din Bucuresti.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

anne, multumesc! Nu-mi da FDP 0 imi da doar cadou Votre cadeau : SAC FOURRE TOUT Fourre nu e imblanit?! Parca nu-mi suna a lacuit... Mea culpa daca gresesc...si nici de portofel nu se pomeneste...

Mai caut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinache spune:

Citat:
citat din mesajul lui claujro

Am o maaare rugaminte la voi. Vreau sa dau azi o comanda si mi-ar trebui un FDP 0 + Cadou pt cos numai cu produse deja reduse.

Multumesc frumos!

13366 face FDP 1 EUR pt.produse reduse...in caz ca n-ai dat comanda...

Alina & Serena (18.10.2006)

Mergi la inceput