Redoutistele fidele laredoute.fr (131)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

este clar
au inceput sa-si faca publicitate
Problema este ca vor gasi destuli creduli.

daca vor face cum au facut cu Otto....

desteptarea

Grecia-Lefkada2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Well, salut si eu pe inni si-i multumesc pentru info. Concluzia mea e una singura: oamenii astia (lr.ro) au o problema daca isi fac reclama door-to-door in mall-uri (asa am inteles eu ca a primit inni catalogul). Cine lucreaza intr-un asa loc poate va cumpara online, dar cine "bantuie" prin malluri pentru cumparaturi, fun & entertainment, ba. Plus ca, inteleg eu, ei isi fac reclama numa-n Bucuresti Acu, nah, sa se lanseze, insa eu cred ca isi vor gasi "odihna vesnica" cat de curand alaturi de Otto

EDITEZ ca am citi mai atent si nu era vorba de mall, ci de zona din preajma. Eniuei, door-to-door cred ca inseamna buget taaaare saracutz. Platesti 10 fatuci party-time sa stea la colt de strada... Nu tu reclama pe gugal, portaluri de stiri (des accesate de multa lume) etc.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Inni un munte de pentru mesajul tau!

Parerea mea ca traba asta cu LR.fr e o afacere "de cartier" daca se desfasoara in acest fel ... sau o afacere de "intermediar" , nu stiu ce sa zic ! Oricum "nu-mi miroase a bine!"

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

O afacere de intermediar cred si eu ca este... Nasol ca pt atata lucru Lr taie Romania de pe lista tarilor unde livreaza. Ce, nu pot merge in paralel? Intermediar existau si pana acum. Ei dadeau pt tine comanda si-ti puneau 3 euro/produs adaos.

Mergi la inceput

Am o maaare rugaminte la voi. Vreau sa dau azi o comanda si mi-ar trebui un FDP 0 + Cadou pt cos numai cu produse deja reduse.

Multumesc frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

inni

Bun, deci au inceput sa se promoveze. Ce parere am de modalitatea aleasa? F aiurea. Discutam de o firma care vrea sa vanda online si se promoveaza asa ? total aiurea! e clar ca au un Mkt de cacao, daca asa isi selecteaza ei "targetul"

Sh-apoi-cum frate sa vina marfa in 21 de zile? e clar ca eu comand la ei si ei comanda pe fr. - nu? deci nu cred ca au stocuri, nimik!Si sa vezi apoi ce de produse epuizate pe care nu le vor putea livra vor avea- hahaha

Preturile daca sunt aceleasi din catalogul .fr tot mari sunt. Pentru ca practic f putine sunt cazurile in care noi luam la pretul din catalog, iaca deja au inceput sa reduca din coletia de toamna iarna 2008, la 40%.

imi mentin parerea ca vor gasi f putine din clientele LR.FR care sa comande in RO.

a, si faza cu catalogul in engleza. O fi engleza "limba internetului", probabil ca targetul lor e populatia feminina pana in 40 de ani , care ar trebui musai sa cunoasca limba... practic nu e chiar asa. Nu de alta dar am terminat limbi straine si mereu vin pe la mine cunoscuti ca sa le mai traduc una alta.

Deci macar de faceau o revistutza in romana..poate mai racolau ceva populatie

M-am mai gandit eu apropos de asta cand am dat ex Quelle ,eu cred ca au clienti nu din internauti, ci din aceia care comanda direct din catalog.
scuze de placinta

April

Emma are nevoie de ajutor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

faza cu door to door si livrare de la sediul din ro imi aduce aminte si mai tare de otto. asa au livrat si ei.

m-am linistit, livrare de la sediul din ro=f multe produse indisponibile=timp lung de livrare=esec. totusi suna ciudat, nu am auzit de sistemul asta in nicio tara redoutista.

nu cred ca ne vor opri sa comandam de pe .fr atata vreme cat nu urmeaza tipicul celorlalte tari.

sa nu-i uitam!

Mergi la inceput

Bey, haideti sa nu-i mai invatam marketing. Nu de alta dar cred ca ne fura ideile si le promoveaza. Le dam solutii bune si le aratam unde gresesc si asta ....gratis.

Mergi la inceput

Clau, vrei sa zici ca daca ar avea o campanie de MKT buna ai comanda de la ei ?

sanki... problema principala raman pretul + stocul

vorbesc si eu asa, de amorul artei si ca sa ma aflu in treaba: a vazut vreuna reclama pe TV de la Quelle? va zic eu, era fainutza, cu o mami frumoasa si tanara de se pregatea sa mearga la un party si o puiutza mica ce o privea dezaprobator, asta pana si-a pus gagica rochia din pachetul de la quelle

So- reclama mi-a placut destul de mult-nu cat sa cad in cap dupa ea, but anyway. Insa la Quelle nu o sa comand ever.

A, si o campanie TV+RADIO+1 ZIAR pe o luna e cateva sutici bune de euroi , daca mai vrei si online mai pui ceva zeci ....credeti ca ar face astia asa o risipa?

April

Mergi la inceput

Clau
COD : 14729 , da setul ala de 25 de piese pt masa si FDP 0 daca ai peste 60 de eur in cos

altu cu FDP 0 n-am..

April

Mergi la inceput