Redoutistele fidele laredoute.fr (131)
Raspunsuri - Pagina 19
ella_74 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Graviduta
Comart - aia au tot timpul fite. Pantofi babesti la preturi de Superb. Am trimis pe mailul comun o invitatie la o vente priveee. , ti-am trimis si tie pe mailul tau, ca nu stiu daca ai primit-o de la ei. Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007) |
am primit Gravi o invitatie la vente prive de Levis si pepe jeans si altele...m-am inscris; cica vand cu discount de 60%; sa vedem...
multumesc.
, mamica de David (24.04.2007)
BOB
ella_74 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Raluca_u Buna stiu ca ati luat asta vara sandalutele www.laredoute.fr/vente-sandales-compensees-la-redoute-creation.aspx?productid=324139954&documentid=207608&single=false&categoryid=22907132" target="_blank">astea se potrivesc marimile? merci mult de tot. Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006) Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe. |
io le-am luat pe argintiu,in varianta fara toc; da, se potrivesc masurile, port 37 si am luat 37.
, mamica de David (24.04.2007)
BOB
Raluca_u spune:
merci Ella
Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
tusferi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CristinaT Buna dimineata, va ofer o cafea si vreau sa ii multumesc lui tusferi pentru geanta. Tusferi, esti tare draguta. Spor la cumparaturi. www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani! |
Multumesc mult Cristina!
Ciocolatelele sunt foarte bune
Sper ca ti-a mai trecut raceala. Pupicei
"Intreaga problema cu lumea aceasta este ca prostii si fanaticii sunt mereu siguri pe ei, iar oamenii intelepti au intotdeauna indoieli" Bertrand Russel
Jasmine spune:
Dierna,nici eu n-am dat nici o comanda la Yves Rocher.Nu stiu de ce,de la inceput nu mi-au placut si uite asa am resusit sa ma abtin,desi...daca ma uitam prin catalog parca ma mai tenta cate ceva.
M-am uitat si eu pe contul comun.Acolo scrie ca nenea e mare presedinte de firma din data de 12.10.2001 !!!! Si ca la ora asta firma are 2 angajati!
miki68 spune:
Jas, si mai scrie ca e concitadin cu Anne.
Anneeee, unde esti? Ia fa matale o ancheta locala.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Bratu Monica spune:
fetele care ati primit catalogul Lr,va rog spuneti-mi si mie cum este daca are langa catalog un flier cu o poseta cadou si scrie catalog toamna-iarna 2008-2009?
eu am primit in posta numai flierul acesta si cred ca a fost in plasticul in care am avut catalogul.
Postarita probabil a luat catalogul si mi-a lasat flierul.Astfel nu-mi imaginez de ce am primit numai flierul?
Ce ziceti?
Ma gandesc la faptul ca postarita avea si ea nevoie de catalog ca la noi de poarta/
A mai primit cineva asa doar un flier?
sanziana72 spune:
As vrea si eu sa inteleg. Cineva din Romania a deschis site-ul LaRedoute in varianta romana ?
Si in acest caz nu vor mai trimite comenzi de pe site-ul LR.fr in Romania ?
Se va intampla cam cum s-a intamplat cu Quelle?
"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)
camelia_daniela spune:
Si eu am primit doar leierul cu codul pentru poseta neagra 41920
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.