Redoutistele fidele laredoute.fr (131)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kokiy

Poate vreti sa va angajati http://www.ejobs.ro/user/locuri-de-munca/agent-vanzari-sales-representative/317543

Iulia mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)

pai indeplinim toate conditiile, nu? io zic sa ne grabim, ca e vaabil pana pe 16 octombrie!

, mamica de David (24.04.2007)
BOB

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui april16

Jas, la inceput nu comandam nimic, ii mai lasam asa, sa fiarba

Nu de alta da' atunci cand le-o comanda in sfarsit cineva sa se bucure... pana le sta in gat bucuria

April

Emma are nevoie de ajutor !

cata rautate

BOB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Tocmai am bagat o comanda mica de 132 euro, numai de la reduceri, sper sa si folosim ceva din ele. Ma enerveaza intermediarii astia, pur si simplu imi stau in gat. Ca nu aveam planificat shopping acum, nu am nici timp, nici bani pe card, nici chef si uite ca fac vanzare LR, sa-si scada ei stocurile acum cu noi. Poate ne trezim iar si cu intarzieri in livrare.
Sa vedeti ce pomelnic o sa avem la mica publicitate in 2-3 saptamani!De la ageamii proaspat descoperiti nu o sa comand nimic, as arunca banii pe geam in conditiile oferite de ei, astia merg la fraiereala.

Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct
poze nov-dec
poze ian-febr
poze martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dierna3 spune:

Asa au facut si cu Yves Rocher (exceptand faptul ca ei au si magazine) - mi-e greata cand vad ce diversitate, preturi si oferte sunt pe situl-mama si ce e in catalogasele de la noi. Mai bine-mi cumpar din farmacii produse dermato, oricum cosmeticalele YR sunt la fel de naturale precum matasea de La Redoute . Io's nitel obsedata cu prostioarele astea, da' ma mandresc cu faptul ca pana acum n-am comandat nik de la YR RO. Cu Redutu' cred ca va fi mai usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

16,99-18,99 (lr.ro)www.laredoute.fr/vente-gilet-a-capuche-maille-polaire-prix-mini.aspx?productid=324121553&documentid=201208&single=false&categoryid=31520028" target="_blank">http://www.laredoute.fr/vente-gilet-a-capuche-maille-polaire-prix-mini.aspx?productid=324121553&documentid=201208&single=false&categoryid=31520028

14,99-16,99 (lr.ro) www.laredoute.fr/vente-cardigan-prix-mini.aspx?productid=324104744&documentid=201208&single=false&categoryid=31520028" target="_blank">http://www.laredoute.fr/vente-cardigan-prix-mini.aspx?productid=324104744&documentid=201208&single=false&categoryid=31520028

Si mai gasisem inca 2 tzoale..le scrisesem inainte, dar am apasat din greseala pe "back" si s-au dus...de mi-am facut si nervi.
Nu ma mai intorc sa le caut.

Am tras concluzia.

Produsele nereduse de pe lr.fr sunt nereduse, normal, si pe lr.ro...DAAAAR cele reduse pe lr.fr nu mai sunt reduse si pe lr.ro.
Gasisem o tunica,,,, care in Franta e 9,99 (redusa), iar in catalogul astora este de la 19,90 pana la 27,99.

Deci chiar daca n-as mai putea intra pe LR.fr sa-mi clatesc ochii...si nu mai pot sa comand din Ro...pt ca stiu ca adaosul e dublu..chiar triplu ..la unele chestii.
La copii puloverele sunt 10-12-15 euro.
Pai cu 50-60-70 ron iau si de la Z, Mothercare...si altele.

80% din produsele din catalog sunt de la PRIX MINI. Oricum e succint rau...sunt 50 de pagini in care apar haine (copii, adolescenti, femei, barbati)plus draperii, huse, cearceafuri.
Accesorii nu sunt (cateva genti razlete pe ici, pe colo)...chestii de bucatarie...nici atat.
3 pantofi si asta-i cartea.
Ar fi trebuit sa apara cu un "vocabular de buzunar"...ca parea mai stufos...si era arhisuficient pt cate dau ei acolo.

Dezastru.

Io nu le dau astora ciubuc..ca sa-mi aduca haine din Franta.
Bine ca mi-au adus la nas, domnisoarele, catalogul, ca sa ma conving cu ochii mei ca nu merita.

Daca mai am timp maine..poimaine..ma mai uit sa vad..ce mai gasesc...dar mai rau ma enervez...e ca si cum as cauta acul in carul cu fan.
Printre 20 de pagini din Franta..daca gasesc 1-2 tzoale din catalog.

Ma duc la dus si ma bag in pat.

Noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

vai, inni, ce veste! Si pt atata lucru sa ne taie accesul la situl francez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diotima spune:

Citat:
citat din mesajul lui claujro

inni, esti singura care are catalog lr.ro...esti o mina de aur pt noi! Multumim!

diotima
, april, da Comart! Mie mi s-a parut enorm! Sunt rupta de realitate, nu mai mi-am luat haine din magazinele romanesti. Si incaltaminte am mai luat de la Mopiel dar la pret de fabrica de Rm. Sarat...nu Bucuresti!

EU am mai intrat acum catva timp in comartul din pta amzei, si sincera sa fiu preturile mi s-au parut mari. Singurul lucru pe care l-am luat de acolo a fost o geanta de piele maro, chiar draguta, la reducerile din iarna, cu 100RON. Dar in rest...nu prea merita.
Clau, tu stai cumva prin zona (Turda-1 Mai)?

In asteptarea ultimei comenzi LR.fr...
Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diotima spune:

Citat:
citat din mesajul lui april16

descrierea firmei din anuntul de recrutare e bestiala:

Companie cu renume mondial, avand filiale in intreaga Europa si in SUA.
Nou deschisa la noi in tara, ofera sansa dezvoltarii unei cariere si avansare rapida.
Job potrivit si pentru elevi si studenti.
Dezvoltarea unui portofoliu de clienti din contactele personale (familie, prieteni, etc.).

April

Emma are nevoie de ajutor !

asta mi-a sarit si mie in ochi si tare am ma ras
Dezvoltarea unui portofoliu de clienti din contactele personale (familie, prieteni, etc.).
Asa vor ei sa isi dezvolte "afacerea"?

In asteptarea ultimei comenzi LR.fr...
Yannis

Mergi la inceput

neata,

ce nesimtiti astia de pe LR.Ro; ei vor sa vanda la pretul de catalog si sa aiba si succes? pai la banii astia ma duc in orice pravalie din mall si cumpar pe probate.

multa minte tre sa aiba ala care s-a gandit sa vanda in felul asta toale LR in Romania

BOB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Salutare "sherlock holmes-elor" Mey, da ce activitatea aveti voi cand eu dorm! Deci nu vreti sa va rotunjiti veniturile si sa lucrati part-time la "compania de succes cu activitate in toate tarile Europei si SUA". Acu drept ii ca daca posturile erau de consultanti, parca-parca suna mai bine, dar asa...

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput