Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(90)
Raspunsuri - Pagina 8
babyzapi spune:
Mersi Mamiseli
bafta la dr azi 
, sa vii cu vesti bune. Si eu ma duc maine sa vorbesc cu dr meu, sa-i arat eco de ieri si poate zice ceva si de nastere, dar avand in vedere ca bebe meu e mic cred ca o sa tragem de timp cat mai mult.
Mirtha apropo de dieta, mami meu mananca de toate, dar inainte de fiecare masa bea un pahar plin cu apa, asa jumatate din foame i se duce si reuseste sa pape mai putin. Si desigur, se abtine de la dulciuri.
Isabela
fericita 32+ cu
Rafael Nicolas 
Primul nostru 
elilov3 spune:
mariana si eu am centrala si cu toate astea...tot friguroasa sunt cu termopane ca am decat la terase in rest sufletu...cat despre transpiratie...daca spal vasele la sfarsit trebuie sa merg sa ma schimb am pe sani si pe spate numai broboade de apa...deci...orice activitate cu greu o desfasor 
Mirth si babizapy si eu la inceput beam apa cu galci,....acuma trec frumos de 2 l de apa..in sensul ca imi cumpar o sticla seara si pana a 2 zi la pranz e goala...deci..la capitolul asta macar stau bine 
mamiseli la ultima cantarire aveam 13 luate...asta se intampla sapt trecuta cred, da....refuz sa ma mai urc pe cantar...cat despre dureri am si eu incerc sa nu le dau importanta ca daca le bag in seama ma panichez si sa vezi atunci dureri...ah si inca ceva bafta la doc 
33+
Dimitrie
babyzapi spune:
Wow Alexa ce miresica frumoasa ai fost
si rochia superba!
Isabela
fericita 32+ cu
Rafael Nicolas 
Primul nostru 
elilov3 spune:
alexa pai azi te gandisi tu sa fi plangacioasa...bah la inceput de luna...vazut pozicile
ce sa mai tot sexoasa rau esti 
![]()
Mirtha stiu si eu de faza cu paharul de apa...distruge sucul gastric si prin urmare nu se asimileaza tot ce mananci...eu daca beau apa inainte de masa deabea pot sa bag ceva la ghiozdan efectiv mi se face rau...![]()

bebecris
vreau si euuuuu
33+
Dimitrie
bebecris spune:
alexaaaaaaaa......
uau!!!!!
ce frumoasa ai fost!!!! iar rochita a fost superba!!!
sa fiti fericiti!!!!
Cristina
in asteptarea 33+
DAVID ANDREI 
http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png
http://community.webshots.com/user/bebecris78
AMR - 4-5 SAPTAMANI
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
Alexa.1983 spune:
Babyzapi
Elilov........cand ma uit acum la mine imi vine sa ma duc sa dau drumul la gaze si sa ma culc in cuptor....sa gaseasca din mine doar
blocand in intrare.........
A......apropo si eu
si cam depasesc cele 5 tigari...si la 28 sapt bebe avea 1300 kg.........
...Vine un
la mami...
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
LAURA
33+ Deniel Alexi

----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 6 sapt 

BraveGirl spune:
Alexa, ati fost doi frumosi...pardon 3
. si rochita superba.
==========
Corina
31+
Arianna Maria
My baby
Albumul meu
andreyutza spune:
babyzapi, stai mai iubita linistita. sa vezi ce bebelina frumoasa o sa aveti. si apoi, e domnisorica si are silueta de mica, nu? uite, nepotica mea s-a nascut la 1.400 kg si acum, la un an si trei luni, e super dulcica si nu-i nici slaba nici grasa, e tocmai bine. hai nu mai fii supi.

monicus, VonHelen, fluturasha, alra, diana, elilov, mariana, multumesc pentru sfaturi.
bebecris te invidieaz ca poti sa dormi pana mai tarziu. eu dimineata abia trag de mine sa ma trezesc.
BraveGirl, sarut mana, esti tu dragutza dar eu tot grasana raman. asta e, dupa nastere sper sa pot da jos kg in plus. aaa, si scuze ca la mesajul anterior am scris numele tau in loc sa-l scriu pe cel al Isabelei.
acum am postat din nou mesajul adresat Isabelei.
diana, alra, imi curg balele pe tastatura.

A aparut minunea in viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
27+ 
Alexa.1983 spune:
Bebecris
Bravegirl...........
V-ati uitat aseara la REGINA????........sa o vedeti pe Nicoleta Luciu???![]()
...Vine un
la mami...
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
LAURA
33+ Deniel Alexi

----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 6 sapt 

andreyutza spune:
Alexa esti super sexoasa, ti-am mai spus-o si o repet. o sa aveti o frumusete de baiat.
A aparut minunea in viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
27+