Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(90)
Raspunsuri - Pagina 7
Mirtha spune:
Daca poti , te rog , da-mi si mie dieta. Asta daca nu a fost una personalizata ci una standart. Am tot strins diverse diete dar una in plus nu strica.
Sunt predispusa la ingrasare de cind ma stiu asa ca nu sper in procedura topitului grasimilor dupa nastere.
| Citat: |
| citat din mesajul lui alra eu am facut ieri pui fript in unt in sos bechamel de ciuperci si smantana si abia ma tin sa nu imi pun o strachina in conditiile in care de dimineata am mancat destul de bine ... si eu as manca in continuu. eu nu cred in povestea cu "topitul" kg dupa nastere caci in cazul meu nu a functionat. cu laura am luat 15.5kg si 10 din ele a trebuit sa le dietez. Vacanta cu Laura in Romania |
Mirtha
36 +
Evahttp://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
AMR 4 SAPTAMANI
Alexa.1983 spune:
olaaaaaaa........
...Vine un
la mami...
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
LAURA
33+ Deniel Alexi

----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 6 sapt 

babyzapi spune:
Neatza fetelor!
Va multumesc din tot sufletul pt raspunsuri, argumente si contra argumente, mi-au prins bine toate. Nici-un dr nu ti-ar da atatea explicatii cate am strans eu de la voi.
dulce dulce pe toate
. Apropo de fumat...m-am gandit ca si de la asta mi se trage partial...al meu a zic ca pune
pe mine cand vine...dar cred ca si hidratarea insucienta are parte ei de vina, nu resusesc sa beau mai mult de 1 litru de apa pe zi...in privinta asta o sa pun singura
pe mine. Iar o alta parere corecta care a fost si a dr este ca sunt mica in bazin si bebe o sa fie mic la nastere adica in cel mai fericit caz atinge si el 3 kg, dar cel mai probabil va avea 2 kg si ceva, ceea ce tot e bine pt ca o sa asimileze repede dupa nastere.
Azi am fost la MF sa-mi iau prenatalul si vaca m-a expediat acasa ca nu are stampila la cabinet si sa vin maine. Intotdeauna e tare expeditiva si acra cu pacientii dar si eu am renuntat sa mai cotizez la buzunarul ei. S-o ia dracu! ![]()
Va multumesc inca o data fetelor si sa aveti o zi superba 
Isabela
fericita 32+ cu
Rafael Nicolas 
Primul nostru 
alra spune:
cu placere mirtha. nu am tinut dupa ceva cunoscut sau dietetician ci dupa capul meu.
am mancat pur si simplu mai putin, cam din toate. principiul a fost sa imi pun de mancare jumatate din cantitatea pe care mi-o doream. adica imi imaginam cam ce vreau sa mananc si imi puneam jumatate din "imagine". am tinut insa cont mai mult la dulciuri. in primele 2 saptamani mi-a fost mai greu insa apoi m-am invatat sa mananc mai putin si am slabit constant cate jumatate de kg pe saptamana.
povestea asta cu "mananca jumate" o mai aplic si acum, caci cum am zis, as manca in continuu ![]()
apropo, daca te uiti pe internet e unu care a brevetat metoda asta - se cheama "just eat half". recunosc ca am fost un pic deceptionata caci credeam ca e o "gaselnita" personala. succesul vine din faptul ca e usor de tinut si ca nu te frustrezi interzicandu-ti aia sau ailalta.
Vacanta cu Laura in Romania
mamiseli_11 spune:
Neatza fetele, si la mine e dimineata Eli. Am inceput sa dorm non stop.
Diana la mine tensiunea a oscilat toata sarcina de la 10.5 cu 6 pana la 13 cu 8. Ieri la dr de fam aveam 12 cu 6 (asa o aveam de obicei).
Dea si Dandusa ma bucur ca sunteti bine si va tineti tare cu bebe in burtica. Mai e pana la 37 de saptamani.
Babyzapi, m-am uitat iar la pozele tale si ma minunez cat esti de micuta si slabuta asa ca nu e de mirare de ce bebele tau e mai mic. Asta una. Doi, ecograful are marja de eroare +/- cateva sute de grame. Si ma mai gandesc ca si bebebii au perioade de stagnare si perioade de crestere mai intensiva. Poate ai observat si la tine perioade cand mananci mai mult, te mananca pielea pe burta si sani asta pt ca si tu cresti in ritm mai mare atunci. Eu una asa patesc. Cam o saptamana de foame crunta, am ceva de rontait pe langa mine in permanenta, simt efectiv cum creste burta mai tare. Apoi mai lent cam 2 saptamani si o iau de la capat.
Alra bine ai revenit. Multa sanatate.
M-am cantarit ieri, 70 de Kg in cap. Am 14 luate pana acum iar in ultima luna numai 1 kg. Fundul uterului 26 cm, burta 101 cm. Azi mergem la nenea ecograful sa vedem ce mai zice de bebe.
Eu patesc alta in ultimul timp, ma inteapa burta ca la menstruatie. Burta a inceput sa stea pietroi si cu o tona de nospa pe zi si stat la pat fara discutie. Abia astept sa merg la dr azi sa vedem ce zice. Voi ce parere aveti? Ah, si azi vreau sa o bat la cap sa stabilim cezariana peste 4 saptamani ca sa fiu sigura ca nu se declanseaza natural.
As fi vrut sa mai scriu cate ceva dar am un bebe in ficat si nu mai pot sa stau pe scaun.
Va pup
Mihaela
33+
Miruna Cosmina
Gargarita lui mami
Pozele mele
AMR 7 saptamani
Mirtha spune:
Cu multa placere Babyzapi. Vezi cum te descurci cu apa. Si mie imi este greu dar ma constring , asa orbeste
!
Multumesc Alra. Pare cel mai putin frustranta din ceea ce am citi eu pina acum in materie de dieta. 
Mirtha
36 +
Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
AMR 4 SAPTAMANI
mariana28 spune:
Salutare burtici! Am venit si eu cu cafeluta!
Cherie si Elilov am ras cu lacrimi cand ati descris cum mergeti la culcare, sunteti tare haioase si imi amintiti de mine acum cativa ani, ca si eu stau la parter si acum toamna era groaznic, dar acum avem centrala.In schimb, acum transpir foarte tare noaptea, dar si ziua cand fac efort...Voi transpirati asa tare?
Andreyutza pentru gat poti sa iei cu incredere Coryzalia, 1/ora-se sug, e medicam homeopat. Si eu am fost racita de cateva ori in sarcina asta si am luat oscilococcinum si coryzalia la indicatia dr de fam care se ocupa si cu medicina homeopata.
Sanatate multa!
30 + baietel, poate Matei
http://community.webshots.com/album/567350525Ddyhxi
mamiseli_11 spune:
Eu la nastere am avut 2700 g (36 saptamani si 4 zile) si am 160 cm inaltime iar sotul a fost nascut la 8 luni si a avut 3kg.El are 1.85 m inaltime. Oare bebe cu cine va semana??
Mihaela
33+
Miruna Cosmina
Gargarita lui mami
Pozele mele
AMR 7 saptamani
bebecris spune:
si eu am o foameee de zile mari...azi o sa fac o tocanita taraneasca..as face si un chec dar....nu stiu daca pot sa stau in picioare...ca ma supara iar colul
Cristina
in asteptarea 33+
DAVID ANDREI 
http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png
http://community.webshots.com/user/bebecris78
AMR - 4-5 SAPTAMANI
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
Alexa.1983 spune:
azi sunt romantica...si ma gandesc doar la familia noastra cand era cu 15 kg mai mica.....
Am pus niste poze de la nunta de pe 31 mai 2008 ( gravi 4 luni si ceva) http://s264.photobucket.com/albums/ii195/laura_1983/Diverse/
...Vine un
la mami...
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
LAURA
33+ Deniel Alexi

----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 6 sapt