Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(90)
Raspunsuri - Pagina 17
mamiseli_11 spune:
Am plecat si eu la culcare. Noapte buna burticutze.
Mihaela
33+
Miruna Cosmina
Gargarita lui mami
Pozele mele
AMR 7 saptamani
mariana28 spune:
Seara buna burtici!
Si eu am dureri de simfiza, in special seara sau noaptea, cand mananc mult si sunt balonata sau constipata, cand toata greutatea apasa pe acele articulatii. Mi-a zis dr ca acele dureri sunt normale si ca s-ar putea sa ma mai doara si uretrele din cauza greutatii, pt care mi-a zis sa iau cate o pastila de urinal pe zi-sunt naturiste.
leeloo eu am facut cerere ca pt concediu de odihna, doar ca am mentionat ca e concediu prenatal si am trecut doar data cand incepe concediul, ca nu stiu exact cat va dura.
Sanatate multa!
Noapte buna fara dureri!
30 + baietel, poate Matei
http://community.webshots.com/album/567350525Ddyhxi
Andy08 spune:
Eli: Trece...trece...
mamica si puiutzul.
Otilia: E a 3-a ecografie pe sarcina, dar nu o fac la stat. la stat a fost doar cea de la 19 sapt. Pe cea de la 12 sapt. (din cadrul testarii pt. SD) si pe cea pe care o voi face la 32 de sapt. le suprot din buzunar. Cea pe care o voi face e 200$...noroc ca avem sig. privata care acopera 80% din analizele private pe care le facem. Eu ma bucur ca pot sa o fac si asa, la privat. Ca era cat pe ce sa nu-mi dea trimitere pt. ca rezultatele de la eco de 19 sapt. sunt bune.
Andy
29+
nov-dec2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamiseli_11 Sarbatoritele lunii octombrie: 08.10.1983 Pisi Pisu 10.10.1981 Mary81 12.10.1987 Laurasv 15.10.1977 Gabitza1977 16.10.1976 Jakimiha 23.10.1979 Mariana28 29.10.1974 Sadicutza 30.10.1978 Oceanborn Oti, ai timp sa modifici prima pag? Mihaela 33+ Miruna CosminaGargarita lui mami Pozele mele AMR 7 saptamani |
Gata, am modificat. Cu ocazia aceasta am si observat ca toata luna septembrie noi am avut gresit scris Sarbatoritele Lunii August
. Mai bagati si voi un ochi critic la lista din cand in cand.
criss703 spune:
Daca tot e miezul noptii am intrat si eu un pic sa va salut 
Abia am citit din urma Mav , Dandusa aratati bine si aveti burtici mari
sa fi-ti sanatoase si voi si bebeii vostri
Babyzapi pai semeni cu mama si sora ; slabute si dragute
iar nepotica o scumpa si nu e deloc salbuta
, asa ca sa ai tu bebele sanatos ca de ingrasat il ingrasi tu pe urma
Andy deci tot in renovari si tu ...sper sa le terminam inainte sa nastem ![]()
Felicitari fetelor cu rezultate bune de la eco/ control 
!!
Mendy bun venit la Odisee !!
Am vazut ca ati tot vb. de kg. eu am acum 51 kg cu 1 kg luate de la 41 kg iar peste burtica 89 cm desi pare mai mare in comparatie cu mine , nu fumez desi inainte de sarcina mai fumam asa..1-2 pachete pe luna si subtiri si mentolate
...deci nu stiu daca se pune ![]()
Am facut azi si poze la bazin cu burtica sa vedeti ca pare mare pt. 89 cm asta pt. ca e mamica mica ![]()
Criss
32+
http://community.webshots.com/user/criss703
criss703 spune:
Am pus si poze 
OOOO acum am vazut bineinteles ca 10 kg m-am ingrasat nu 1 kg ![]()
![]()
Gata ma bag si eu la somn , noapte buna burtici 
Criss
32+
http://community.webshots.com/user/criss703
wndyctygirl spune:
Apuc sa scrijelesc si io doua vorbe inainte sa bata orologiul 12...oricum sunt cat dovleacu', in ce puii mei sa ma mai transform????
Isazapy de ce nu vorbesti si cu mine, haaaaaaaaaaaa???? Cu ce te-am oparit? Si Cherie, esti pe post de fata morgana, intri doar sa ne anunti ca nu te-a ajuns analfabetismul si ne citesti in continuare?
Simona merci mult de injectiile cu drag ...ajuta mult, sa stii...imi voi reveni...
The Iulia na, ca si pe tine te-am botezat, da suna la fel insa arata mai baban si impresionant....iti place???M-am speriat titzi, cum sa nu, da mi-a trecut,m-am remontat si gata...uraaaaaaa si de la capat...a propos, si eu tarai o candida dupa mine de cateva luni bune si cand am observat ca reapare atat de frecvent, am promis ca fac tratament doar in ultimul trimestru..adicatelea acum...drept pentru care mi-am luat monistat, un ovul+ crema...cred ca e echivalentul clopro..samd...nu pot sa rostesc cuvantul,mi se limba plimba-n gura, intelegeti voi...
Andy bravo pt rezultatele bune silfido si sarumana pentru sfaturile referitoare la abstinentza muncitoreasca...iete cine ma trimitea pe mine la Herculane sa ma hodinesc...tocmai madam Ana si Manole intr-una singura...da' tu de ce nu te odihnesti si dai in continuare la gresie si faiantza?
Mendy bine ai venit si bravo pentru rezultatele bune...la mai mare!
Andreyutza pupici multi frumusico..love you too...same for liliacul optimiast, aka cuscra Elilov...tzuc tzuc tzuc...
Spre rusinea mea n-am reusit sa vad poze deloc...mint cu neruasinare, mi-am aruncat ochii si m-am umflat de invidie cand am zarit cele doua superfrumoase si vesele gravidutze maritime pe banca in parc...
Mav iubito, nu cumva trebuia sa fii legata de pat ca iobagii de glie?????ELI, scoate biciul....urgent!!!!Si salutari si multe puaturi DANDUSEI....las ca vin io curand sa ma dau in barci la MAMAIA, sa vezi ce program distractiv va incropesc...
33+ cu 
Z_IULIA spune:
BUNA DIMINEATA !
la toata lumea ca pana la ce ora ati stat aseara pe aici ...chiar aveti nevoie !
O zi frumoasa si fara nici un fel de dureri!

la toate burticile ca sa fie cumniti.
Iulia
lui Claudiu
(23.04.2002) si Maria Clara
DPN 23.12.2008
monicus spune:
Buna dimineatza graviduze.... daca iti este rau aproape 24 de ore... fara sa vomit pana acum.. dar numai durere de cap... trebuie sa ma duc la dr?
HELP
http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu
graviduta
28+ 
AMR 12 saptamani
wndyctygirl spune:
Mirtha mesajul ala tomnatic era special pentru mine, dedicatie telepatica, nuuuuuuuuuuuuuu?Anotimpul meu preferat as well, da' anu' asta ciuciu observat romantic culori de toamna prin parcurile nationale americane, caci nu pot pleca departe de bordei...oricum i-am facut camera bebelinei in portocaliu si galben...si ma duc pe la magazinele de polaci, poate ma-nvart de nishte gutui.....hhhhhmmmmmm....
Doua cantece diferite...lovindu-se, amestecandu-se , nah nah...doua culoriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...ce nu s-au vazut niciodat'...si restul stii, nu vreau sa plece lumea de la garduri din cauza latraturilor mele in pustiu...da' mai atins puternic!!!Mda, deloc surpinzator de altfel...
Sarumana pentru incurajari...cred ca juice-ul roz era de fapt urmarea fireasca a tuseului vaginal precedent, executat marti cu dragoste si grija de doca mea...numai ca fata ma iubeste mult si a vrut sa fie sigura ca totul e ok cu lichidul amniotic....si viitoarea presedinta a Americii din burta mea tzuguiata pe dreapta...de dreapta...
Diana si Andreyutza racitelor, v-as recomanda aspirina saracului sa scapati de probleme da' stiu ca sunteti semi-calugarite pentru moment...asa ca nu pot decat sa va urez insanatosire grabnica...
Si iaca dedicatie speciala pentru toata lumea, dar in special indragostitele de alifantis...
33+ cu