Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(90)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

fetele, nu stiu daca nu cumva s-a mai discutat.
daca luati un cerfetecat de absolvire a cursului de puericultura pt tati, de la dr de famile, ii mai da 10 zile libere de la serviciu.. + cele 5 obligatoriu..... v-ati facut cu 3 sapt

eu am o gramada de scorpioni in familie si printre prietenei; eu insami fiind scorpie.... este aproape imposibil sa nu se nasca d-l Cristian de ziua cuiva cunoscut :)

ia sa vedem, care nastetzi de ziua mea?

33w + Alexandru www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Uf, fetelor..scrisesem ditamai mesajul si s-a dus pe apa sambetei!. Sunt obosita moarta dupa ziua de astazi, abia am inchis si la mancare...maine dimineata merg iar la control si eco...de acolo la servici..si de la servici am la 18 sedinta cu parintii la scoala..asa ca nu garantez ca reusesc sa mai rescriu ce am vrut...
Va pup dulce, stati cumitele si aveti grija de voi, ca pana la 37 de saptamani nu are voie nimeni sa nasca!
Sper sa ne auzim maine seara..daca nu, promit cat de curand...

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si 35+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Citat:
citat din mesajul lui bebecris

aaa....nuuuu...ma refeream la inaltime......
burta are:110 cm...m-am masurat cu o ruleta ca centimetru nu am gasit acum....

intrebare: ce este mai exact simfiza? cum sunt durerile voastre? sunt alea pe care le simtiti jos de tot pana in...? sa nu radeti de mine dar nu stiu....

Cristinain asteptarea 33+ DAVID ANDREI
http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png

http://community.webshots.com/user/bebecris78

AMR - 4-5 SAPTAMANI

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Simfiza este de fapt o articulatie putin mobila...dar se obisnuieste sa se spuna simpu simfiza, cand e vorba de simfiza pubiana. Deci mai pe romaneste, ma dor oasele de la dansa cica se pregateste articulatia pt nastere.

==========
Corina 31+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

asa ziceti, bre, ca ma pregateam sa il intreb pe gugal ce-i cu madam simfiza asta.

poi.. e bine daca ne doare, cik se pregateste organismul pt nastere..... k el nu stie care-i cu cezariana, care-i cu nastere normala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

am inteles....si pe mine ma doare cand ma intorc de pe o parte pe alta...inseamana ca pe mine doare colul...stiu ca se mai plangea una din fete de durerea asta....cand ma doare imi vine sa-mi strang picioarele...si imi da o senzatie de urinare...

Cristinain asteptarea 33+ DAVID ANDREI
http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png

http://community.webshots.com/user/bebecris78

AMR - 4-5 SAPTAMANI

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Spiridusule si eu ma gandeam la aceeasi chestie..oare naste cineva de ziua mea? fiind scorpi si eu. piticul meu cred ca , daca sta cuminte acolo unde trb o sa fie sagetator ca tata si sotul...cei mai importanti baieti din viata mea

31+Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui spiridusul

fetele, nu stiu daca nu cumva s-a mai discutat.
daca luati un cerfetecat de absolvire a cursului de puericultura pt tati, de la dr de famile, ii mai da 10 zile libere de la serviciu.. + cele 5 obligatoriu..... v-ati facut cu 3 sapt

eu am o gramada de scorpioni in familie si printre prietenei; eu insami fiind scorpie.... este aproape imposibil sa nu se nasca d-l Cristian de ziua cuiva cunoscut :)

ia sa vedem, care nastetzi de ziua mea?

Si eu si sotul suntem scorpioni si bebita va fi si ea.
De unde vrei bre sa stiu daca nasc de ziua ta daca nu ti-ai dat ziua de nastere??? Cand e?

Mihaela 33+ Miruna Cosmina
Gargarita lui mami
Pozele mele

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

La dansa ma doare de-mi vine sa plang in miez de noapte cand ma ridic in fund si ma chinui cate 5 min sa ma intorc de pe o parte in alta. Am chiar si metoda dezvoltata dar de durut tot doare.

Noi am fost la dr azi si suntem bine, avem ~ 2 kg la 32 saptamani si 5 zile. Culmea varsta ecografica e la fel cu cea dupa ultima menstruatie. Azi mi-a masurat colul pt prima data si e beton, 38 mm. Placenta fundica si posterioara gr I (ce inseamna asta???), lichid normal si bebita e in prezentatie craniana. Am vazut manute si picioruse si e o scumpica. Abia astept sa o am in brate.
Cat despre cezariana, eu zic: la 37 de saptamani facem? La care dr: sub nici o forma. Bebe trebuie sa stea pana aproape de termen in burtica. La 38-39 de saptamani facem cezariana. Asa ca eu mai am o luna jumatate pana atunci. Credeam ca la sf lui octombrie gata. Dar daca bebe sta cuminte, asteptam ca sa fie bine.

Gargarita lui mami
Pozele mele

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Mamiseli, gradul I inseamna ca placenta este in stare foarte buna. La 33 de saptamani in mod normal este mai imbatranita grad II-III.

Haideti fetelor cu vestile de la ecograf, nu pot pleca si eu linistita la nani.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 30+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Sarbatoritele lunii octombrie:

08.10.1983 Pisi Pisu
10.10.1981 Mary81
12.10.1987 Laurasv
15.10.1977 Gabitza1977
16.10.1976 Jakimiha
23.10.1979 Mariana28
29.10.1974 Sadicutza
30.10.1978 Oceanborn

Oti, ai timp sa modifici prima pag?

Gargarita lui mami
Pozele mele

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Ma bag si eu in pat la TV....ca de, program artistic nu avem voie . Ne luam revansa la anul.
Noapte buna burticute!

==========
Corina 31+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput