Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (116)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

irlandeza Patty are culoarea bestiala a ochisorilor mostenita de la bunicu' , nu ?

In poza asta se vede de la o posta ca sunt bunic si nepoata :
http://good-times.webshots.com/photo/2313138280102887153hiCTxs

E o papusa atat de delicata si de speciala , un copil deosebit

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Lala, e frumoasaaaa. Doamne ce veselie pe ea cu lingura de lemn. O tzine ca pe chitara. fata frumoasa.
Si sa'i zici ca ... e tare sexy in strampisori.

Louiza Yasmi dolofana. M'am uitat si prin celelalte albume ale voastre. Ce'a crescut Yasmi! Poza pe care a aratat'o LalaD e . iti vine sa'i papi boticul.

Adrianka . Imi place Valcea. Noi avem o casa de vacanza acolo si am fost vara asta cu Pipe cateva zile. tare 'a placut si ei.
Va si ma bucur ca esti cu noi.

Elle stiu cum e in parc. Si mie mi'e rusine rau sa merg cu ea plangand, in carutz. Azi am luat'o ca'i aunsesera lacrimile in barba
Poate si pt ca zilele astea fiind urat, nu am mai iesit pt asa lung timp. Mai mult i masina si prin curte pe la bunici.
Sau e legata de maraiala de zilele astea, nu stiu ce sa mai zic.
si pt tine si pt Eva maraici.

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Lala_D, saru'manutza mult de tot pentru informatii! Am sunat la centrofarm si au acolo...mercic mult!

Lala_20 pupam si noi veselia mica si frumoasa!

SUFLET DRAG
www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Intram si noi in clubul mofturosilor, taaare greu mai papa, cu cantat, dansat, tone de jucarii si tot tacamul. Tare greu mai rezist si eu sa nu ii dau drumul la TV

Azi (sau mai bine zis ieri, 30 sept ca deja e trecut de 12 noaptea) m-am rasfatat la coafor.

Bininteles ca Pupicu mi-a dat desteptarea la 6 dimineata si m-a tinut pana la 8 treaza dupa care am adormit amandoi pana la 10 asa ca oricum s-a compensat.

Pe urma am plecat de am rezolvat niste treburi pe la banca si apoi la coafor. Pe Pupic si pe tatic i-am trimis in parc cu plovaras, sepcuta, pufuleti si apa, tot tacamul.

La coafor - programare la ora 14, la 16.30 inca nu eram gata cand ma suna baietii mei disperati amandoi, ala mic disperat dupa ma-sa ala mare disperat de disperarea lu' ala micu'

Ce era sa fac, i-am chemat si pe ei la coafor. Cand m-a vazut s-a pus nene pe un plans si pe un silabisit, povestindu-mi probabil tot ce a patimit el in absenta mea, pt ca se poarta in asa fel de parca absenta mea ar fi tragedie curata. Am aflat astfel inclusiv ca a muscat o bucata mare din punga de la pufuleti care aproape i-a ramas in gat si ca ta-su il cauta cu deshtu in gura sa i-o scoata in vreme ce el urla cat il tineau plamanii si tot parcul de uita la ei.

Normal ca de uscat si aranjat la par m-a facut cu el in brate care nu se mai satura de mine

Odata ajunsi acasa la 6 a adormit, s-a trezit la 19.30 si pana la 23 m-a tinut in focuri - joaca, sarit, mers, tot tacamul.

Oricum eu sunt o frumusete, vopsita si suvitata, ce mai, o cadra de fata.... si modesta cat incape...

Am vazut ca mai avem o zuzica noua, ADriana, bine ai venit.

Irlandeza Pati e o scumpa si seamana cu bunicu ca 2 picaturi de apa.

Louisa, Yasmin e scumpa foooc. Si LaLa,
printesica ta e ceva deosebit. Atat am apucat sa vad din poze si sunt si restanta rau....

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Si, LalaD, nu vreau sa te dezamagesc dar noua ne-au iesit si lopetile de sus si tot nu a redevenit copilul nemofturos dinainte...

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Shose, am vavut si eu pozele Adrianei, chiar ca seamana cu Patti bebelul ei.

poze - NEW

MARINELA

Poze de tot felul
P a t t y - la 8 luni

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cynthia_ spune:

Buna dimineata , zuzici!!! Poftiti cu drag la o . Azi are si al meu copil 9 luni, 9100g si 8 dinti dupa doua nopti in care cred ca am dormit cate 3 ore.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata,

dau si eu ca eva a dormit snur. Doamne ajuta! numa' ca s-a trezit la 8si 15 in loc de 9 ..

lala ce printesa frumoasa ai. e tare cu linguroiu .. si eu ii dau evei lingura ca sa stea cuminte ..

angi ti-ai schimbat coafura si culoarea? vrem si noi pozuteeee!

irlandeza ai un ingeras de copil, de o frumusete rara!!! si seamana cu bunicul ei, sa stii!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Neata!!!
Am vazut pozici cu Pipetzica scumpa cum doarme in brate si apoi e silitoare si invata, si am mai mavut pe Dudu vesel tare, mi-a placut foarte mult in poza in care l-ai prins in patutz ridicandu-se.
Am vazut-o si pe Yasminuca, m-am distrat la pozele cu broscutele pe ea la baie si de la supermarket cu salamu in gura.E frumoasa tare fata ta.

Ellenutza, si al meu mananca cateodata cu telefonul.Dar pe el il atrage sunetul tastelor ca sunt in gama do.
Si mai des fac ca LalaD, caut reclame sau daca chiar nu gasesc merge si cu desene pe minimax sau muzica.

Lala felicitari pt progresele lui bibi si vestile bune.
Am vazut si pozicile voastre.In poza asta zici ca vrea sa vante la lingura http://good-times.webshots.com/photo/2017410610102239560ZxmuQU ca rokerii.

Si noi suntem in rand cu bebelusii mofturosi la masa.El care manca in 5-10 min tot 200 de gr de manacare.Acu dureaza cate jumate de ora sau chiar 40 de min.Si ma enervez de nu mai pot.Asta dureaza de vreo saptamana.Si doar asa reusesc sa il fac sa pape tot cum am spus mai sus cu telefonul, reclame, desene.Na ce sa fac? muasai sa il fac sa pape tot.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 8 LUNI
VEDETA LU MAMA

Mergi la inceput