Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (116)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Elle cu telefonul nu am incercat.
Eu sunt mama denaturata care mai nou la masa e cu telecomanda intr-o mana, lingurita in ailalta si caut disperata reclame
Si ale naibii reclame fix la ora de masa parca dispar de pe toate canalele
Natimie imi vine sa il las nemancat. Din copilul ala cuminte care nu protesta si manca relativ frumos si bine in ultima saptamana m-a capiat.
A venit mama la noi , ea care a fost plecata din tara si nu l-a prea vazut in ultimile 7 luni pe Andrei si a incercat ea sa ii dea papa. Dupa 5 lingurite in care s-au facut ca purceii amandoi mi-a spus ca nu poate, frate, asta e , sa-i dau eu. Si e vorba de fix aceiasi mama care l-a hranit zilnic pe Bogdan 5 ani de zile, cu o infinita rabdare si trucuri cand e vorba de papa. I-a pus capac asta micu

Eu tot sper ca e doar o faza si ii ies odata lopetile de sus ca tare unflata e gingia. Si apoi revine copilul cuminte .

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Stoisor si Ellenuta mersi mult

miri sanatate multa mamei, of ne rugam sa fie bine

Cu mancarea eu nu ma vaiet acum cel putin a mea Yasmin mananca de rupe, nu stiu cum de se mai misca, orice ii dai in manuta ea baga la gheozdan haplista, macar atat se bucura si mama ca nu e obligata sa se roage de ea sa manance, bine are orele iei, dar ii mai da cate un piscot cate un covrig le roade nu are aer.

Am pus si eu pozici de 8-9 luni, si ma duc sa mai admir niste colopotei ca daca o mai tin asa facem toti anul si eu raman in urma

L o u i z a d e Y a s m i n - E l e n a {09 Ianuarie 2008} adica 8 luni +

Y a s m i n - E l e n a
uite cat am crescut
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui zeririlouiza

Stoisor si Ellenuta mersi mult

miri sanatate multa mamei, of ne rugam sa fie bine

Cu mancarea eu nu ma vaiet acum cel putin a mea Yasmin mananca de rupe, nu stiu cum de se mai misca, orice ii dai in manuta ea baga la gheozdan haplista, macar atat se bucura si mama ca nu e obligata sa se roage de ea sa manance, bine are orele iei, dar ii mai da cate un piscot cate un covrig le roade nu are aer.

Am pus si eu pozici de 8-9 luni, si ma duc sa mai admir niste colopotei ca daca o mai tin asa facem toti anul si eu raman in urma

Y a s m i n - E l e n a
uite cat am crescut
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

Hei , pai nu-i corect . Se cunoaste cine e fata cuminte si papa tot .
Uite ce cioc dulce poate sa faca : http://good-times.webshots.com/photo/2223193220102867712JvqXDR
E o scumpete buclata si bucalata

Si papa pana si salamul din cos

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Lala mersi mult, sa stii ca in poza aia a mea fata stii ce face? trage aer in piept isi umfla obrajii si sufla de zici ca scuipa e tare haioasa oricum

Y a s m i n - E l e n a
uite cat am crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Zuzuli multumesc mult...
Cine a zis ca dupa ploaie vine soare a zis bine...am avut azi o zi plina de lucruri bune:
1.bibi se agata de tot ce poate si se ridica in picioare!!!
2.Noi nu avem masina,inca si tocmai ce dupa calcule indelungate am aftat ca se anunta si o masina si poate si un matiz pt mine(asta cred ca mi-ar potrivi!!!
3.Si ar mai fi o veste dar a carui adeverire depinde de multe multe lucruri si ar avea si un bonus...daca si cand voi reusi v-oi anunta!(nu spun nimic ca de cateori zic ca vreau sa fac ceva nu reusesc)
DAR am vrut sa impartasesc cu voi zuzicile mele dragi,nu stiu ce m-as face fara voi...
Si acum ma bag la poze si revin cu impresii!!!
P.S.:azi mi-a sosit si mie aparatu ,ca fusese "stricat la cap"

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!!

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Lala - I agree with you - nu-i corect!

Pai Stefanitza mea e la categoria manechin silfid pe langa Yasmin...pe bune, asta nu mai pune nik pe ea la cat alearga si nu papa...

Noi de lopetile de sus am scapat, am avut si atunci o perioada tot asa...cu nemancat si cacaraie, dar refuz sa cred ca era din cauza de dinti...daca iar ies vreo 2 dinti deodata...poate imi schimb parerea.

Despre comparatii cu copilul nr.1 ...la mine a fost la fel, poate chiar mai rau...stateam cate o ora jumate la un castronel cu mancare; imi venea sa o iau pe campii...si cam tot pe la 9 kg era la un an...

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

lala, nati incercati si muzica pe mobil .. la noi merge .. deocamdata!

louiza ce bubulina grasuna si frumoasaaaa!! ce falcute are, iti vine sa le rontai .. si un par mare!! e tare haioasa in pozica cu salamul ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Vai grati ce scump e Dudu,ce ochi mari si expresivi are!!!Da ne-ati furat pelicanu...

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!!

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADRIANKA spune:

Stateam si ma uitam la poze cu clopoteii vostri..Doamne, ce copii frumosi, care mai de care mai expresivi si mai dulci...Si mamicile pe masura. Sa ii tina D-zeu sanatoasi!

Eu ma duc la un dush, si dupa aia la culcarica, ca nu se stie de cate ori ma scol si in noaptea asta...Maine e ziua Independentei Ciprului si nu ne ducem la munca..Uraaa..Stau si eu toata ziua cu fi-miu. Noapte buna, fetelor, si inca o data multumesc de primire..

Adriana, mami de Yiannis Alexandros (28.12.2007)

www.flickr.com/photos/30939036@N03" target="_blank">poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

bravo bibi!!! are mama fata mare acum. sa-i faci pozute!!

stancutza ma bucur ca e frumos acolo si ca sofiuca e cumintica. chiar ma gandeam la voi .. cum ati ajuns, cum a fost zborul si sofiuca in avion .. cum e cu tratamentul. va pup si va doresc concediu placut!!!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput