Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (116)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Asa e Lala. Cred ca cedez eu prea usor. Si ai citit'o bine e o alintata. Azi mai ca plangeam si am lasat'o jos sa matzaie... incerca sa rupa o carticica si isi vedea de matzaielile ei din ce in ce mai tare. Eram la bunici si vine bunica si o ia de jos sa o dragaleasca. sa vezi ce zambet afisha, parca nu fusese ea cea suparata cu 10 secunde inainte.

Cand a plecat i'am zis mamei 'daca iti place sa legani, lasa'e de servici si leagan'o cat vrei'.
Dupa ce le zic regret, stiu ca nici ei nu ii place cu leganatul, dar cedam prea repede.
Lala si sper sa dea roade planul pt maine.

Lala mik spor la soferie. Sa vezi ce plimbarete o sa fitzi la iarna. Vijjj, vijjj peste tot.
Bibi cum mai e? Mai pototlita?

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Jmoni sanatate pt bb. sa aveti o noapte usoara si sa scada febra.

Ginette asteptam rezultate bune de la analiza

Unde e LauriciD??
Dar Irinuku si Creatza? Iulia82, ne e dor de Irisuca!

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Moni antibiotic doar pentru muci si febra ? De ce ?
Bineinteles ca nu esti inconstienta.

Daca e o viroza ii poti da o tona de antibiotice si nu il ajuta cu nimic, antibioticul nu functioneaza pentru virusi ci doar pentru bacterii si streptococ, stafilococ

Andrei a avut febra 39,6 o zi si o noapte si a fost un virus ce a trecut de la sine doar cu antitermice.

Maine mergi la doctor si el il va asculta pulmonar, va verifica nas/gat si urechi si va decide tratamentul.

Dar imi pare exagerat sa iti spuna cineva sa sari cu antibiotic la o simpla febra de 38. Si ce antibiotic ? Sa il dai asa la intamplare , dai cu banul si alegi poate poate il nimeresti ...las-o pe mama ta in pace si asteapta.

Cand piciul va fi mai mare asa dupa varsta de 5 ani si va avea un istoric medical in spate ( de preferat mic nu lung ca al lui Bogdan ) atunci da vei stii de la primul muc sau de la primul puseu de febra daca e cazul sau nu de alte medicamente, mai te poti uita dupa un puroi in gat, stii la ce reactioneaza copilul ....e altceva. Eu stiu daca vad gatul lui Bogdan daca e de penicilina sau nu deoarece se face aproape indigo de inflamat si cu puncte de puroi ...si am si 8 ani in spate in care stiu cate amigdalite si faringite a facut.

M-am intins ca o zi de post, scuze .

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

am pus si eu ceva pozici cu Duducu meu!

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Hello fetelor

Intru si eu acum ca am un pic de timp, dar credetima ca in ultima vreme nu am timp sa respir nu stiu ce se intampla dar nici la serviciu nu mai pot face nimic, of asta e. Imi este dor de voi de clopetei si de tot ce tine de forum dar sper sa-mi revin si sa mai stau si pe aici.

Noi suntem la mama de o saptamana, tatal meu a plecat in maroc, lucreaza ca inginer in petrol s-a hotarat sa mai faca si el ceva cativa ani, avantajul este ca sta cate o luna acolo si una aici, pe la jumatatea lui octombrie imi pleaca si sotul, bine el nu e inginer dar pleaca ca sudor moementan, si apoi sa vedem cum avanseaza si capata experienta, face si o facultate la ff de profil, vedem ce facem, si el tot asa o luna acolo una aici

Yasmin este bine, numa nebunii, e o smechera care inca nu are dinti dar e ok

Va rog cine imi spune si mie cum schimb si eu cate ceva la semnatura

L o u i z a d e Y a s m i n - E l e n a {09 Ianuarie 2008} adica 7 luni +

Y a s m i n - E l e n a
uite cat am crescut
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

lala cate ai tras si tu ,asa imi place de tine,serios

Sara Ioana 15.02.2008

POZELE NOASTRE
ASA MARE SUNT ACUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADRIANKA spune:

Fetele, multumesc de complimente adresate lu' fi-miu...am inrosit amnadoi..
Jelimoni, multa sanatate puiului..Sa-i verifici temperatura si cand doarme. Al meu doctor a zis:"chiar daca bebele doarme, febra nu"

LaLa, bafta la examen! Eu de cand am dat examenul, acum 2 ani, n-am condus niciodata..Aici se conduce pe stanga si mi se pare total aiurea.

Shose, stii ca suntem amandoua oltence? Eu sunt din Rm.Valcea.

Multa sanatate puilor!

Adriana, mami de Yiannis Alexandros (28.12.2007)

www.flickr.com/photos/30939036@N03" target="_blank">poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Stancutza ! Sa va distrati la maxim!

Moni si eu cu Ozi saream cu antibioticul la fiecare febra peste 39. Nu reuseam sa imi pastrez calmul. Asta pana ce am tratat vreo 20 de zile cu 2 antibiotice o amigdalita pultacee...virala (ca exista si asa ceva). Pana nu am lasat virusul sa-si faca damblaua degeaba l-am indopat cu antibioticele.

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

asta am lucrat si eu la semnatura.....intra la contul meu,profil personal,apoi clik pe editeaza profil ,pui parola ,si undeva jos ai optiuni profil cu un plus si un minus da clik pe plus si iti apare semnatura ,o modifici ,o vizualizezi ,si o trimiti......hai bafta

semnatura noastra iti place.....am facuto mai simpla

Sara Ioana 15.02.2008

POZELE NOASTRE
ASA MARE SUNT ACUM

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ADRIANKA

Fetele, multumesc de complimente adresate lu' fi-miu...am inrosit amnadoi..
Jelimoni, multa sanatate puiului..Sa-i verifici temperatura si cand doarme. Al meu doctor a zis:"chiar daca bebele doarme, febra nu"

LaLa, bafta la examen! Eu de cand am dat examenul, acum 2 ani, n-am condus niciodata..Aici se conduce pe stanga si mi se pare total aiurea.

Shose, stii ca suntem amandoua oltence? Eu sunt din Rm.Valcea.

Multa sanatate puilor!

Adriana, mami de Yiannis Alexandros (28.12.2007)

www.flickr.com/photos/30939036@N03" target="_blank">poze cu noi

asa da ,ai mesterit tu ceva acolo si v-am vazut si eu ......D-ne ce ochisori frumosi are puiu mic,de vis,te topeste cand iti mai si zambareste cu ei,ce sa mai zic ca daca aveam baietel asta era numele lui Yiannis dar scris romaneste
m-ati vrajit cu ochii aia frumosi

Sara Ioana 15.02.2008

POZELE NOASTRE
ASA MARE SUNT ACUM

Mergi la inceput