Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (116)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cynthia_ spune:

Multumesc tuturor fetelor de urari, nu prea le meritam pentru ca noi nu nominalizam in fiecare zi sarbatoritii si de aceea imi e , dar eu le doresc din suflet tuturor multa sanatate, sa fie cuminti si papaciosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

zuze buburuze.am vazut la celelate mamici cu copiluti mai mari ca le serbeaza ziua impreuna . se cheama furt daca preluam si noi ideea?

Matei-Florin 24.01.2008

PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI
IN CONCEDIU CU COPILUL
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE
www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Ereena eu chiar v-am sugerat ideea asta in urma cu cateva capitole, da nu cred ca ati obs.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 8 LUNI
VEDETA LU MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

Ereena eu chiar v-am sugerat ideea asta in urma cu cateva capitole, da nu cred ca ati obs.

RAZVANICI LA 8 LUNI
VEDETA LU MAMA

chiar nu am observat. sa inteleg ca ai venit si tu cu razvi?

Matei-Florin 24.01.2008

PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI
IN CONCEDIU CU COPILUL
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE
www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Nu cred, ma refeream la voi care sunteti din Bucuresti sau aproape de Bucuresti.Pt noi e prea departe, din pacate:(

RAZVANICI LA 8 LUNI
VEDETA LU MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

nu v-am spus cum mananca eva tot??? cu muzica pe telefonul mobil .. sa vedeti ce deschide gura sa inhate cand aude tamango cu nuro shavo - sau cum i-o spune .. cand se mai plictiseste, ii agit telefonul si cred ca ii place lumina si iar deschide gurita sau o las sa-l atinga, sa traga de el dar normal fara sa-l duca la gura ..

chiar sunt curioasa sa incercati si voi sa-mi spuneti daca merge ..

stiu ca nu e normal sa-i fac asaa dar altfel dupa 2 lingurite, intoarce capul si vieria o pauzaste de colo colo ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

M-a bufnit rasul imaginandu-mi-o pe bitzulina ca deschide gura cand vede/aude telefonul mobil....

Am scris si mai sus... si la mine masa de legume este cu maaare cantec asa ca si eu caut solutii... dar faza cu muzica pica la mine pentru ca eleni cand aude un acord se pune imediat pe dansat... Se batzie ceva de speriat... Zici ca o bag in priza atunci cand ii pun muzica....

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

LALA,CESKA .Nu am patit nimic dar tot auzisem ca gravibionul inchide colul uterin si ma intrebam de ce medicul meu nu mi-a prescris asa ceva.El mi-a zis ca nu exista medicamente care sa inchida colul ci doar medicamente care impiedica contractiile si deschiderea lui.Vroiam sa ii duc prospectul sa vad ce parere are.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 13+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ereena

zuze buburuze.am vazut la celelate mamici cu copiluti mai mari ca le serbeaza ziua impreuna . se cheama furt daca preluam si noi ideea?

Matei-Florin 24.01.2008

PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI
IN CONCEDIU CU COPILUL
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

nuuuuuuu
cata vreme nu si-au inregistra-o la osim drept inovatie...
dar asta cand incep sarbatoririle de 1 anisor, nu?
singura mea problema este ca mie imi plac mai mult petrecerile in aer liber. Ori in decembrie/ianuarie/februarie... ne cam bagam in casute...

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Dana, gravibinonul nu inchide colul uterin, se da in cazul iminentei de avort, eu am luat aceste injectii cateva sapt. in sarcina. Uite, www.pcfarm.ro/prospect.php?id=1486" target="_blank">citeste prospectul :

MARINELA

Poze de tot felul
P a t t y - la 8 luni

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADRIANKA spune:

Citat:
Adriana, kalimera, iasu, ela !!!! Habar n-am daca ti-am spus si eu sau nu "bun venit" in mijlocul zuzelor.... O fac acum! Ocazie cu care ti-am vazut si admirat baietelul in fotografiile postate de tine. Este un ingeras tare frumos cu niste ochisori superbi!!!!
Imi place tare mult si numele lui... Eu pe baietelul meu - Dimitris - as fi vrut sa-l cheme Yannis dar a trebuit sa respect traditia cu numele primului copil sa fie numele bunicului patern... si, apoi pe barbata-meu il cheama Yannis asa ca cica nu puteam sa-i pun si copilului acelasi nume...
Sotul tau este cipriot?

Kalimera, Laura!Efxaristo de complimente, si eu ii admir pe flacaul si pe domnita ta de mult, dar cum nu indrazneam sa ma inscriu pe forum....Eu i-am pus alui meu numele Yiannis, tot respectand tyraditia lor..Pe tatal lui Costas(sotu'), il cheama Yiannis..dar i-am mai pus un nume, Alexandros, spargand un pic traditia, ca cica la ei nu se pun 2 nume ca la noi..Nici la biserica nu a vrut sa m-il boteze cu 2 nume...
Da, Costas e cipriot.

Adriana, mami de Yiannis Alexandros (28.12.2007)

www.flickr.com/photos/30939036@N03" target="_blank">poze cu noi

Mergi la inceput