Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (116)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui grati.ela

am pus si eu ceva pozici cu Duducu meu!

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Ce ochios frumos ai acolo!

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Benji vb cat vb cu vocea lui normala apoi incepe asa putin ragusit ... suna cam ca Donald Duck, bunicul cel zgarcit! Sper sa nu raguseasca.

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 9 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui ceska777

De aici incolo 4 filmulete noi : http://good-times.webshots.com/video/3005723470102658297nphrKr

Filmulete!
Poze f. noi

Mamaaaa da ce mai da din picioruse, parca vrea sa fuga.
Da ce mi=a placut video ala in care "vorbeste", l=am adus si pe Razvi sa il vada, pfoai ce i-a placut, sa-l fi vazut cum radea la el si ce dadea din maini si la un moment dat a inceput sa il imite, da numai asa cum stie el daadadada, si tatataatatai tataaai.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 8 LUNI
VEDETA LU MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Ceska, Ellenuta

GENUSA

poze - NEW

MARINELA

Poze de tot felul
P a t t y - la 8 luni

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

ramona, ma bucur ca e bine razvanel. nu-i bai ca nu ne-am intilnit. poate data viitoare...doar ca nu stiam nr tau de tel, si am fost un pic ingrijorate ca nu aveam vesti.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

SOFIA

OCTI

CAZIMIR

ALEX

ERIC

DAVID

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

IERTAREEEEE !!!!!
X 1000 Roxana, Larisa, Ellenutza ca v-ati ingrijorat de mine!!!!
Ma chinuiesc de 2 ore sa scriu un mesaj ca sa nu mai fiu data disparuta sa va faceti griji degeaba!!!!

Problema este ca in week-end nu am timp sa intru pe net iar de luni incoace am o groaza de lucru la birou....
Stau cu pagina de forum deschisa, va citesc 5 minute acum, alte 5 minute peste o juma' de ora dar nu reusesc sa raspund sau cel putin sa citesc tot din urma....

Eu sunt bine, copiii mei asemenea!
O inscriu si eu pe eleni pe lista clopoteilor mofturosi la papa. De fapt, este mofturoasa doar la legume cu carnitza... Cred ca nu-i place carnitza de curcan ca la ea face cele mai mari mofturi. Mananca totusi cel putin 100 de grame (daca este mai obosita...) si maxim 2000 de grame cand este "fresh"!
In schimb, dimineata devoreaza marul bagat la blender ca si suculetzul de mar cu morcov. De asemenea,este "moarta' dupa cerealele pe care i le dau cu iaurt pe la ora 6 seara... Daca la legume stau cu castronelul in fata ei si 45 de minute ca sa manance 200 de grame... la cerealele cu iaurt in 5 minute le-a ras ( cam 250 gr. !!!!)

Imi cer scuze din start fetelor carora nu apuc sa le raspund...
Capul meu este vraiste deja de lucrarile de serviciu si nu am nici timp acum sa mai citesc din urma sa vad ce s-a dezbatut/ ce intrebari s-au pus...

Roxanica am citit ca buburuza este putin racita... I-a trecut ? Cum se simte ? Of, ce pacatoasa este vremea asta de afara plus virusii ce bantuie in liberatate....
Tin pumnii ca vineri sa ai un rezultat bun la analizele facute!!!!

Danonique, felicitari pentru baietel !!!!! Acum, are vanessa doi fratiori care sa aiba grija de ea. Sau ea sa aiba grija de ei avand in vedere ca este mai mare...

Adriana, kalimera, iasu, ela !!!! Habar n-am daca ti-am spus si eu sau nu "bun venit" in mijlocul zuzelor.... O fac acum! Ocazie cu care ti-am vazut si admirat baietelul in fotografiile postate de tine. Este un ingeras tare frumos cu niste ochisori superbi!!!!
Imi place tare mult si numele lui... Eu pe baietelul meu - Dimitris - as fi vrut sa-l cheme Yannis dar a trebuit sa respect traditia cu numele primului copil sa fie numele bunicului patern... si, apoi pe barbata-meu il cheama Yannis asa ca cica nu puteam sa-i pun si copilului acelasi nume...
Sotul tau este cipriot?

Ellenutza, am citit ca si tu ai avut ceva problemutze cu Bitzulina maraita... I-o afecta si pe ei schimbarea vremii...

Madalina, ce ghinion ai avut cu masuina de spalat.... Acum, poate ai intelegere de la vecini in privinta pagubvelor pe care le-ai facut....LA MULTI ANI CU SANATATE PENTRU SOFIA !!!!!Larisuca, este adorabila pipetzica ta in fotografia aceea in care dorame pe umarul tau !!!!!

Ema, ai postat povestea naterii lui milan? Poate am timp sa citesc si eu ...

Trimit mesajula cesta ( pe care-l scriu cu intreruperi de 30 de minute...) si sper sa mai revin...

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cynthia_ spune:

Multumim frumos, dar din nefericire nu-i prea foloseste la papa orice bucatica mai mare ii dau isi provoaca greata, pana si la mamaliga pe care am dat-o la blender. II foloseste in schimb la "raschetat patutul" e luata toata vopseaua de pe marginea de sus, oare nu-i face rau?

Citat:
citat din mesajul lui emabucuresti

Cyntia felicitari pentru bilant si pt echiparea cu dintisori! Cum ii foloseste, ce mai rontaie?

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

RamonaB,
Poate Razvi chiar o fi priceput ce bolborosea Benji al meu?!
Ce operatie trebuie sa faca Razvan? Chiar trebuie operat? Uite ca celelalte problemute s-au rezolvat, poate fentati si operatia. Sanatate!

Eu ma apucasem de smotru in baie (frecat faianta, gresie etc) si Benji a obosit, doarme eu nu mai misc un ac (numai tastele dar f rar si usor). Sper sa doarma ca ieri 1,5h ore.

Filmulete!
Poze f. noi

Mergi la inceput
Mergi la inceput