Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (104)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Mychydutza clatitele le fac din lapte, ou si faina, rad cascaval si le rulez fiebinti. De fapt le-am rulat, le-am impaturit mai mult ca sa fie asa mai plate si cascavalul s-a topit. Am rupt cate o bucata asa plata si alessia a mancat singurica si era incantata.

Musso, de ce suspenzi avocatura dupa ce termini stagiatura? Te mai tenteaza Institutul? Cred ca e rau tare sa pici la mustata... si pe mine ma tenta odata insitutul, avocatura (pana la a fi avocat plin mi se parea de prea lunga durata si nu m-am tinut...)

No, ca de la birou in explorer bag si un bold si chiar si o culoare!

Clau si Alessia Maria 13 iulie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatza!
mi-a, ce baiat frumos si vesel ai! superbe pozele. si ce ochi albastri are! doamne ce copii mari avem! ti-am trimis PM.
lui andrei parca i-au mai trecut mucii, doarme mai bine, parca mananca mai cu pofta. de dormit ....de seara 9-10 si pana la 7-8 dimineata, fara treziri nocturne........slava domnului!

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

buna dimineata.
concentratia la thuja este de 15ch,stiam ca trebuie 3 granule inainte si 3 dupa vaccin...carla v,a scris ca trebuie 5...asa ca mai bine mergeti la un medic.

claucia,intr'adevar stagiatura a durat 2 ani,la mine ca am ramas insarcinata si am nascut s-a prelungit la 3 ani..in tot timpul asta eu n-am lucrat nici macar o zi,nu-mi place,nu ma regasesc,am oroare sa merg in instanta...iar cu Institutul,am ppicat cu 7.70 dupa toate cele trei probe...in anul respectiv ultima media a fost 7.85...si da,ma tenteaza,am experienta,stiu ce tb sa invat si cum...acum as avea nevoi de timp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

merge forumul greu sau o fi avand netul meu ceva???????

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Mychydutza, felicitari pentru somnicul lui Andrei! Wow, bravo, somn bun si pentru mami.

Musso, pai mergi inainte cu institutul, si pe mine asta m-ar fi tentat nu avocatura asa cum este la noi, notariatul si magistratura sunt mai curate, mai directe, regulile sunt mai clare, mai putin loc de interpretare desi totul este o interpretare interpretata si pusa din nou in norme care se interpreteaza la randul lor...dreptul.
am o prietena care este judecator, a fost stagiar, la zimnicea, isi dadea cu pumnii in cap, insa incet incet la judecatorie la sectorul 6, acum la tribunal Buc si invata pentru curtea de apel (sau ma rog ICSJ). asa ca se poate. si e foarte ok si programul si tot.

timp ti-as da eu dar nu am gasit in piata...mai incerc

Mi_a frumoase tare pozele si protagonistii!

Clau si Alessia Maria 13 iulie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Vad ca vorbiti de intors la servici. Eu am gasit calea de mijloc si merg doar luni si marti. Mi se pare ideal sa mai ies si eu din casa. Insa daca n-as putea asa sunt de acord cu Dana, eu ma simt tare bine acasa, imi place sa ies cu fie-mea prin parc, magazine, sa drmim amandoua si daca avem timp sa mai facem si curat.

Timi momentan nu am cumparat plapumioara si pernita pentru ca Lis s-a mutat in pat cu noi, a fost si inca mai este bolnava in plus o voi invata dimn nou la ea in patut dupa ce se face bine si am in plan sa-i cumpar si pat junior.

Cu prietenii eu stau prost in sensul ca singura mea prietena apropiata de aici care are si o fetita cu doua luni mai mare ca Lis a apucat-o mutarea in alt oras cand era gravida, cat timp n-a lucrat ma mai duceam eu la ea insa acum lucreaza full time si nu avem cum decat in weekend si cam o data la 2 luni apucam. Aiurea ca ar fi fost super sa creasca fetele impreuna.

Fianna sa-ti arat ce geaca i-am luat de la NexT si hanorac lui Cos, aici reducerile continua.

Fianna, Valen eu cu munca am satisfactia doar ca ce cheltui ii castig eu, adica binenteles ca avem banii la comun insa stiu ca atunci cand vreau ceva neaparat imi iau fara remuscari. De altfel al meu s-a resemnat, noi avem buget de cheltuieli, adica cheltuim doar o anumita suma lunar pe distractii( inclusiv haine, iesiri etc) care sincer nu e mica suma insa mereu nu e de ajuns. Asa ca J ultima oara a zis "macar de benzina sa-mi lasi sa am cum ajunge la servici".Nici la mine munca nu e prea imbietoare, si eu ca si Brazuca, sunt posesiva si nu suport ideea sa petreaca altcineva mai mult timp cu Lis decat mine, dupa 3 ani o sa-mi treaca la Cosmin m-am obisnuit pana la urma.

Sarah si Vlad la multi ani, Valen si Jadi sa va traisca.

Dana al meu sot are alergie la GSM adica sa nu ma vada ca pun telefonul mobil la urechea lui Lis ca moare. Nu folosim wireless tocmai ca nu stim ce sa credem inca.

Mai vroiam sa zic dar ma trage mata mea sa o scot afara.

Noi am fost bolnave rau adica de doua nopti febra mare si fataiala si ce sa zic clar rosu in gat ca n-a mancat nimic pana azi. Azi e prima zi cand mananca si nu mai are febra. Ne-am tratat cu Calpol si lipsa de somn. Fug sa o scot afara.

Va pup.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Foarte scurt:
1 - nu stiu de ce scrieti voi thuja, pe tubul meu scrie Thuya Occidentalis ch30
2 - pediatra fiicei mele este si dr. homeopat si ea da din orice remediu 5 granule, cu exceptia celor de oscillo, unde spune ca doza este de un sfert de tubulet pentru orice varsta
3 - tot ea da thuya 5 granule inainte de vaccin (o zi pana la o ora inainte), 5 granule la o ora dupa vaccin sau mai tarziu in ziua respectiva si inca 5 granule la o saptamana dupa vaccin. Dozele se iau pe stomacul gol si cu precautiile de rigoare pentru homeopate.

Revin mai tarziu cu alte raspunsuri ca parca mai aveam ceva de zis.

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Va multumesc pentru raspunsuri fetelor.

Carla, eu pe internet am gasit scris si thuja si thuya.

Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

A, asta era! N-am cautat pe net, am vazut doar pe tub.

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miriluta spune:

Buna fetelor si bebeilor,
Eu nu prea am mai intrat in ultimele luni (full-time job, casa, copii, stiti si voi cum e )numai ca acum ma confrunt cu problema..Henrik sufera, de vreo 2 luni de constipatie. Nu i-am schimbat nimic semnificativ in alimentatie, mananca suficiente fructe si legume si in general are o alimentatie echilibrata. Dar de vreo 2 luni, face caca doar odata la doua trei zile, si atunci fie cu mari eforturi sau cu supozitor cu glicerina. Am incercat si cu ceaiuri, si cu Activia si cu prune..nimic nu da rezultate. Pediatrul spune ca e ok, ca e normal...dar mie mi se rupe inima de mila lui.
Aveti si voi problema asta cu bebeii vostrii?

Mergi la inceput