Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (104)
Raspunsuri - Pagina 8
karligutza spune:
Cristina si Ingrid ati ajuns acasa? va asteptam cu povesti!
karligutza
sunt mamica Adelutei
mychydutza spune:
brazuca, cand a crescut fii'ta asa mare si frumoasa??????? gata, v-ati mutat??????????
editez ca sa va intreb cum faceti clatitele alea cu cascaval. pt mine, ca andrei e in greva zilele astea, numai biscuiti cu iaurt si paine mananca. dr-itza a zis ca ii ies caninii..........
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!
Alinutzaa spune:
Buna seara,
Puneti-ma la colt pe coji de nuca, bateti-ma cu urzici la talpi, faceti-mi ce vreti voi dar nu gasesc si pace.
Spuneti-mi si mie va rog despre Thuja - ce concentratie trebuie sa cumpar, cate bilute trebuie sa ii dau inainte si dupa vaccin. Inainte inseamna cu o zi inainte sau pot sa ii dau si in aceeasi zi cu vaccinul?
Saru'mana tare mult
Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)
Un pici pe nume Tudor
cafera spune:
Eu am terminat de vizionat pozele Ilincai de Panda si sunt satisfacuta de numarul lor. Merg sa visez frumos. Ce minuni am putut sa vad si ce frumusete de fetita. Tiiiiiiiiiiiiii!
mi_a spune:
Alinutzaa, din cate am citit eu pe aici se da inainte si dupa vaccin, cate 3 granule. Mai multe amanunte nu stiu, pt ca eu nu i-am dat fiindca nu am gasit in tot orasul. Din fericire n-au fost probleme dupa vaccin si sper sa nu fie nici de acum inainte.
Cafera, ai PM
Mikhy, ma intereseaza si pe mine folia. Da-ne mai multe amanunte.
Am reusit sa pun si eu poze noi, incepand cu 10-11 luni:
http://picasaweb.google.ro/emihaitza
Editez ca am gresit nr. de granule. Pupam pe toata lumea, iar eu plec la
Pana sa ma culc, trebuie sa va intreb daca mai stie cineva ceva de Lia si Miruna- Una?
Mihai si mami
Simo78 spune:
Neatza!
De cand nu se mai trezeste noaptea, Matei se si culca la 8-9 si la 7-8 dimi e fresh! ...ceea ce nu pot spune despre mine
Simo mami de Matei
Poze noi
lorinaoo1 spune:
Neataaaaa! Ce dor mi-a fost de voi! Ce rau e fara net
Tzontzonica mea Lorina Maria (5 iulie 2007)
brazuca25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mychydutza brazuca, cand a crescut fii'ta asa mare si frumoasa??????? gata, v-ati mutat?????????? editez ca sa va intreb cum faceti clatitele alea cu cascaval. pt mine, ca andrei e in greva zilele astea, numai biscuiti cu iaurt si paine mananca. dr-itza a zis ca ii ies caninii.......... |
Sa stii ca nici eu nu stiu cand a crescut atat de mult. Ma uitam la un filmulet de la Craciun si nu imi vine sa cred cat s-a schimbat. Atunci o puneam intre perne sa stea in fundulet. De mutat inca nu am reusit si tare mi-e ca o sa pice planul asta. Mai asteptam umpik poate avem totusi noroc.
Clatitele cu cascaval le-am facut cu un aluat normal de clatite, pe care imediat ce le-am scos din tigaie am pus cascaval ras si le-am rulat asa fierbinti. Se topeste cascavalul si sunt . Am incercat si cu telemea pentru noi si ne-au placut si asa.
Edit: am uitat sa salut ca asa e frumos. Neatza fetele!
mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz
www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri