Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (104)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui brazuca25

E Am noroc ca pot lucra si ca freelancer de acasa cat de cat atunci cand mai am noroc de vreun client ( suna cam aiurea cuvantul da' asta e).

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui xerxe2005

Chiar m-ai speriat cu Septilinul, ca noua ni l-a prescris medicul de familie si intentionam sa il cumpar cat de curand.
Acum ii dau Zentelul si Liv52 pentru lambria.

Razvan Gabriel

Eu am zis ca e din cauza ca i l-am dat chiar inainte sa suga. Zilele din urma ii dadusem mai pe la pranz si intre mese. Dupa ce mananca nu o mai pot pacali sa deschida gurita sa il ia. Inainte de masa mi-e frica sa nu patesc la fel ca atunci.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz

www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

De cate ori pe zi ii dai?

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arhdy spune:

Buna fetelor.
Va citesc in fiecare zi, dar scriu si eu cand am timp liber. Apropo de servici eu am inceput lucrul exact cand a facut cea mica 1 an. Si nu de placere, ci de nevoie. Nu m-am intors la vechiul loc de munca, pentru ca nu-mi placea acolo. Am cautat un job si m-am angajat. Este adevarat ca in domeniul meu se castiga si mai bine decat cei 600 ron de la stat. Asa mi-as fi dorit sa mai pot sta cu pitica. Mai ales ca am fost nevoita sa o duc la cresa si de atunci stam tot cu mucisori sau cu tuse, etc.
In ceea ce priveste personalitatea puternica a puilor nostrii si noi avem acelasi tip. Numai ca noi vrem numai pe jos si prin toata iarba si buruienile. Sau vrem sa testam toate leaganele sau jucariile din parc. Dar daca face o criza o iau pur si simplu in brate si plec cu ea din locul ala si pana la urma se linisteste. In casa o las pe jos sa tipe si plec, uneori se linisteste imediat, alteori tipa mai tare, o las putin si ma intorc la ea si o intreb ce vrea si atunci intinde mainile sa o iau in brate. Ma conformez si in secunda urmatoare tace.

Diana si Cristiana Maria (30.07.07)

poze: http://www.flickr.com/photos/14718383@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

noua ne-a recomandat dr. Septilin 5 ml/zi, din cauza ca David, mergand la gradinita, aduce tot felul de "virusi" ... am inceput sa-i dau Marei de o saptamana si nu am avut probleme ... brazuca, poate nu a vomitat din cauza septilinului, o fi mancat mai lacom, cine stie

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Dana ii dau 5ml de Septilin pe zi. Pana terminam sticla. Asta mi-a recomandat pediatra.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ioanaiub
brazuca, poate nu a vomitat din cauza septilinului, o fi mancat mai lacom, cine stie

Nu cred ca e asta cauza ca de mancat lacom mereu mananca asa, nu a fost cu nimic deosebita seara aia. Doar ca ii dadusem siropul si umpik fortat ca altfel nu il ia. Si apoi i-am dat sa suga. Ciudat a fost ca nu a vomitat imediat, a adormit, s-a foit putin si apoi...Imi tot fac curaj sa ii dau iar azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

Citat:
citat din mesajul lui brazuca25

Imi tot fac curaj sa ii dau iar azi.

iti doresc succes ... hai ca o sa fie bine

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Buna.

Am mai citit, au fost si cazuri cand voiam sa intervina, dar...mereu am amanat. Acum nu mai stiu ce si cui voiam sa-i spun. Oricum, era de bine

Lavinai, ai venit doar sa ne anunti ca ai net, dupa care ai disparut?

Corina eu zic ca sunt doar niste faze/etape prin care trece. Stiu ca e neplacut, dar trec. Poate e somnoroasa? (cred ca avem acelasi tip de carut )

Victor nu vrea in carut, dar nici in brate, ci vrea pe jos. Si ce ii place cel mai mult? Sa coboare bordurile, asa ca daca sunt cumva pe trotuarul de la bulevard vrea musai pe strada. Sigur ca se lasa cu shou cand il iau in alta parte. A! Si mai vrea sa se invarta in jurul meu de ametim. (amandoi, ca afara el inca merge sustinut de o mana)

In rest...ii ies acum doi canini. E cam agitat, nervos, vrea sa bage totul in gura, sa roada. Si ii ies si colturi de la doua masele. Raceala ne-a mai trecut, dar inca mai are de expectorat, motiv pentru care continuam cu Ambroxol (stiti ca e bun in special cel original, cel din Egipt, ca am mai gasit si alte firme si cica e apa de ploaie?)
Am inceput operatia biberon. Merge greu, foarte greu. Dar perseveram. De mancat nu prea mai manaca, dar pun fie pe seama caninilor, fie a racelii. Am facut si eu pui cu smantana, dar in loc de conopida am pus brocoli. Am mancat eu - ca Victor nu a vrut. FFF bun.. Am sa execut in seara asta clatitele cu cascaval.

Discutia despre intorsul la serviciu e fara sens. Fiecare isi stie ale lui, fie ca aceste "ale" sunt de natura finaciara sau pur si simplu de confort psihic. Eu zic ca cel mai bine e ca mama sa fie ok, impacata cu sine si multumita, indiferent ce face. Ca decat o mama care e prezente 24 de ore, dar e mereu stresata, obosita si nervoasa, mai bine una care vine la 16/18/..., dar cand vine rade si se joaca cu copiii. La fel, decat una care e obosita la serviciu si cand vine nu-si vede capul de treburi, tipa, e stresata, mai bine acasa si sa le faca pe toate pe indelete. Dar, repet, tine de optiune. Eu personal as vrea sa le imbin pe amandoua. Adica si 24 de ore acasa cu copiii si trebuirle gospodaresti, dar si la job pentru a mai iesi putin sau pentru a castiga mai mult. Cum nu se poate, am pus in balanta si am ales ce e mai convenabil acum. Sigur, uneori sunt obosita, vreau altceva, vreau sa ies si eu, sa scap de vesnicul trainig. dar mai astept. M-as multumi acum macar cu cele 2 ore de care zicea Fiana.

(si tot ca Fiana, nu-mi mai cer scuze de faptul ca am scris atat)

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Nu am mai vazut-o de mult aici pe Milena. Eu inteleg ca m unceste de zir la bb2, dar sa ne fi uitat ea asa, de tot??? Nu de alta, dar mor de dorul unei cafele de Arad. Si de pofta ei de viata. (a Milenei, nu a cafelei)

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput