Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (104)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alinutzaa

www.poissonrouge.com - poate va place, poate va e de folos candva

Noapte buna

Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)

Un pici pe nume Tudor

Superrrrrrrrrrrrr! Abia astept sa vina Alexia de la scoala. O sa fie foarteeeeeeee incantata. Multumim mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Simo, ma chinui de nustiu cate zile sa-ti zic ca puiul tau e minunsat printre atatia porumbei. Mi-a placut mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Neatza fetele! pt toata lumea!

Noi cred ca am ajuns la etapa "tantrum", deja incepe sa imi fie groaza sa ma duc in parc cu ea. Acasa e super cuminte nu avem probleme. Afara...cand i se pune pata incepe sa URLE (si nu exagerez, chiar urla nu plange) ca vrea in brate la mine, nu in carut, nu pe jos, nu sa stam amandoua pe banca. Eu sa o tin in brate si sa merg. Altfel urla fara oprire, se ridica in carut in picioare cu tot cu hamul pe ea, si daca o pun sa mearga sa agata de picioarele mele si nu vrea sa se miste de acolo.
Aseara ca sa o potolesc si sa stea in carut am scos cam tot ce aveam prin geanta sperand sa ii distrag atentia. Nici nu se uita la ele, arunca tot pe jos.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz

www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Neata Corina, cumva Deni s-a vorbit cu Dodo al meu? Si mie mi-a zis bona ca ieri s-au intors din drum pentru ca aproape de capatul strazii deja urla ca vroia in brate iar in parc nu se joaca, nu merge ci vrea doar in brate si atunci este destul de greu pentru ea asa ca pe perioada de iarna i-am spus ca prefer sa se joace in spatele blocului. Va asteptam pe acolo, ne poti vedea pe geam!

Ati discutat de intorsul la servici, in principal acest gen de discutie a fost si acum 2 ani pe celalalt topic la care particip si atunci m-am suparat destul de rau pentru ca s-a batut moneda pe faptul ca este foarte bine sa se stea acasa cu copilul indiferent daca ne permine sau nu situatia materiala. Ei bine, eu chiar nu imi permit sa stau acasa si nici nu am posibilitatea sa muncesc de acasa asa ca intorsul la servici e cat se poate de benefic material pentru familia noastra si sper ca mai tarziu copii sa fie intelegatori si sa nu imi reproseze ca nu am stat langa ei sa ii vad in toate etapele de crestere. In plus consider ca au devenit mai sociabili petrecand ziua si cu alte persoane decat noi si in permanenta i-am dus la bunici, am fost primitori cu toti musafirii asa ca au vazut destul de multe persoane in afara noastra. Pentru Vlad, integrarea la gradi a fost mai usoara (recunosc ca aceasta etapa este mult mai dureroasa pentru noi decat pentru ei si in genere tuturor mamicilor li s-a parut grea aceasta etapa). Cam astea sunt gandurile mele!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui jadi

Neata Corina, cumva Deni s-a vorbit cu Dodo al meu? Si mie mi-a zis bona ca ieri s-au intors din drum pentru ca aproape de capatul strazii deja urla ca vroia in brate iar in parc nu se joaca, nu merge ci vrea doar in brate si atunci este destul de greu pentru ea asa ca pe perioada de iarna i-am spus ca prefer sa se joace in spatele blocului. Va asteptam pe acolo, ne poti vedea pe geam!

Deni & Vlad & Tudor

Mi-ai citit gandurile. Dupa deja vreo 5 episoade din astea cu adus in brate acasa din parc (din Tei nu din Circ ) plus impins carutul in acelasi timp (carut NoName care o ia in toate partile daca il impingi cu doar 1 mana), am zis ca de acum iesi pe langa bloc fara carut. Macar nu imi mai rupe spatele ca abia ma misc.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Hello

A avut si Matei prin primavara o astfel de faza...urla afara si nimic nu-i convenea, asa ca ieseam cu el in brate in fata blocului si stateam cat ma rabdau pe mine nervii.

Deni ai mare dreptate, probabil cea mai mare greseala pe care o facem este ca nu incercam sa ne punem in situatia celuilalt inainte de a judeca prea aspru.

Simo mami de Matei
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatza! strumf urlacios am si eu. face exact cum a zis corina. de luat in brate nici vorba ca e bolovan si eu sunt cu spatele in pionzele, asa ca il las frumusel sa se ridice in picioare, cu tot cu hamuri pe el, sa urle de se uita toata lumea la mine, si merg mai departe. la un moment dar se potoleste daca vede ca nu are incotro. e destul de stresanta situatia si cateodata asa imi vine sa dau cu el de pamant........

cu intorsul la servici, eu nu cred ca exista un tipar dupa care sa ne luam, pur si simplu sunt o gramade de lucruri care ne pot influenta decizia pe care o luam. daca mi-ar fi zis cineva acu juma de an ca va veni vremea cand o sa astept sa merg la servici,l-as fi trimis la plimbare. acum sincer simt ca ma salbaticesc acasa, vreau sa pun si eu o tzoala mai ca lumea pe mine si sa ies in lume, sa ma machiez si sa plec pe strada.nu doar in trening si cu un strop de ruj aruncat acolo in coltu gurii, intre doua reprize de urlete cauzate de imbracat......ma rog ,asta e ceea ce simt eu acum..........fiecare cu simtirile lui,nu-i asa?

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Poate exagerez, dar mie mi se pare ca Razvan chiar intelege ce ii spun, chiar e atent la cuvintele mele, chiar simte afectiunea celor din jur si vrea sa o rasplateasca cumva, chiar e sociabil si ii place compania celor din jur.
Noi cand vorbim diverse, vine si el pe langa noi si vorbeste si el pe limba lui si ne face atenti ca si cum ar avea si el ceva de spus in discutie, alaturi de noi.
Cand vin de la serviciu, alearga spre mine cu bratele deschise si tot un zambet si ma topesc de dragul lui.
Intelege si executa comenzi simple: da-i telecomanda lui tata, du-te cu masinuta la bunica, o data chiar i-am zis sa imi aduca un chilotel (scutec) sa il schimb si chiar a scos din punga mare un scutec si mi l-a adus.
Nu prea mananca, pur si simplu are foarte multa energie si atata treaba de facut, ca nu are rabdare sa stea locului sa manance, trebuie sa alerg cu el cu mancarea. Asta cand nu are chef sa tina el lingurita si sa manance in stilul mai mult pe jos si pe haine, decat in gurita. Nici la san nu sta locului si se framanta continuu.

Noi avem alta problema. Daca l-am scos afara si l-am lasat liber sa circule, ne luptam din greu sa il mai convingem sa stea cuminte in carut sa ne intoarcem acasa.
Dar in casa, seara, cam dupa 19.30-20.00, vrea numai in bratele meel.

Razvan Gabriel

Mergi la inceput

mychy crede-ma ca am incercat sa o las in carut poate se potoleste dar a urlat la fel, ba si mai tare. Deja a inceput sa tuseasca dupa cat si-a fortat gatul zilele astea. Nu am mai rezistat pana la urma sa o aud si am luat-o in brate sa nu mai tipe. Nu ma intereseaza lumea ca se uita, dar mi-e mila de gatul ala pe care il forteaza urland.

Crize din astea de nervi a mai avut pe la inceputul verii si au disparut pentru o perioada. Se pare ca nu definitiv.

Eu am mai spus cu mersul la munca, daca aveam un servici unde sa ma intorc pentru bani, sau pentru un mediu de lucru ca lumea, poate imi puneam si eu problema sa ma duc, dar asa, nu ma trage inima sa ma apuc sa caut. De fapt caut dar mai selectiv asa. Am noroc ca pot lucra si ca freelancer de acasa cat de cat atunci cand mai am noroc de vreun client ( suna cam aiurea cuvantul da' asta e).

Acum vreo 3 seri i-am dat lui Deni Septilinul chiar inainte de culcare dupa care am pus-o sa suga si a adormit. Dupa vreo 15 min, deja dormea, si deodata a vomitat absolut tot ce mancase. Nici macar nu s-a trezit, dar am trezit-o eu ca ma speriasem tare. Nu a mai vomitat de cand era bebe foarte mic, pe la 2-3 luni. Am dat vina pe Septilin si nu i-am mai dat doua zile, dar parca nu as vrea sa il intrerup de tot. Mi-e cam frica sa ii mai dau, si nici nu mai stiu acum CAND sa-i dau, ca nu scrie pe el nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Chiar m-ai speriat cu Septilinul, ca noua ni l-a prescris medicul de familie si intentionam sa il cumpar cat de curand.
Acum ii dau Zentelul si Liv52 pentru lambria.

Razvan Gabriel

Mergi la inceput