Gravidutze si mamici de Cluj -92

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Mie nu mi-au cerut la cresa analize medicale.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

mersi mult ANCA si ADRIANA
eram tare curioasa sa stiu ce analize se mai cer si la alte crese

tu fetelor va dau telef si mai bine sa sunati ,maine dimi o sa fie nebunie ca se inaugureaza cresa si gradinitza
oricum o sa merg iarasi joi sa i fac inscrierea lui Tiadris
ar fi superrrr sa fim mai multe mamici cu copilashii acolo

"PATRICIA"-0264533663
0722428099

6 mil /luna
+10 ron mancarea pe zi

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

gradinita e pe STR RACOVITA nr 34 sau 36 nu s sigura ,oricum se vede f bine cresa
incerc sa va explic cam pe unde e :de la mag CENTRAL se merge tot inainte ,se trece de primul semaf iar la al doilea semaf se face dreapta si se merge in sus ,aia e str Racovitza iar pe stanga e cresa ,sunt numai vile in zona asta

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Alex e spre Gruia cresa aia?

O colega de facultate, cu care m-am intilnit pe la medstar cind eram gravide amindoua, zicea ca patronul o lasa o luna in concediu. Trebuia sa nasca in august si nu ii dadea voia sa ia nici concediu ala prenatal... doar cu vreo saptamina inainte de DPN. Probabil era si f motivata financiar, ca altfel nu prea se accepta asa ceva.

In legatura cu inceputul serviciului, la mine, cum lucrez la stat nu ar fi mare diferenta de salar, cam cit as cheltui cu cresa, haine, masina sau trolee ca sa ajung, deci as ramine tot la venitul actual+oboseala, nervi, trezit dimineata... asa ca imi convine tare sa stau cu P, desi pe la un an ma apucase plictiseala, dar acum numai cind ma gindesc ca pe cind incepe vara la anu, ma duc si eu la servici ma apuca Si nu pierd nimic, nici cariera, nici informatie... ca aia o recuperez daca cumva se inventeaza ceva nou, desi ma indoiesc

Adriana eu la stat il dau pe P, daca nu cistigam la loto Si daca cistigam o luam si pe Alexia, daca nu ii place acolo unde o duci Succes miine!

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamica spune:

Victo, Kitzy multumim de tratatie, yammiii!
Adriana am multe cunostinte care si-au dus copiii la o cresa de stat, tocmai din punctul de vedere al experientei educatoarelor si copiilor le merge foarte bine. Una dintre fetitele de care iti zic are 1 an si 4 luni si e atat de incantata, incat se trezeste dimineata si o duce pe mamica la usa sa o duca la cresa, s-a integrat perfect si a invatat o multime de lucruri. Eu am cautat crese numai private pt simplul fapt ca oficial nu mai erau locuri la cele de stat si detest sa ofer ”atentii”. Eu sunt sigura ca maine ne vei povesti cum o vor lauda toate educatoarele!
Alex ma bucur ca ai gasit cresa asa cum ti-ai dorit pt printesa! Suna foarte bine ce ne-ai povestit.
Ioana eu ma intorc la servici pt ca trebuie, am amanat atat cat de mult am putut intoarcerea dar atat a fost...

Diana si Ana (13.09.2007)

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Ioana-la noi nu se pune problema banilor,avem un laborator care merge f ok,dar tot imi doresc sa ma apuc de lucru in cateva luni,maxim pana in ianuarie.nu ma vad acasa numai cu bebe,si cu un program lejer pt lucru,de 4 ore pe zi cum vreau eu,maxim 6,am timp si pt ea.

mami-alexia-bafta pe maine,si eu sunt sigura ca va fi bine!

noapte buna fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

alex si eu am primit pliant de la gardinita de pe racovita si tare ma incantat, abia astept sa vad cum e

eu tot stau si ma gandesc cum e mai bine insa ma gandesc k am avut luna asta ateta nunti care l-au bulversat total cu somnikul noaptea, nici nu ma gandesc ce se va intampla cu gradinita , cum va reactiona???
oricum la anu vreau si eu sa ma angajez undeva si el sa mearga la gradi, va fi fff greu momentu dar asta e viata nu ii putem tine langa noi pana la batranete

adrianafi barbata cum se zice, capul sus si va fi ok ai sa vezi, stiu k ti-e greu dar ce sa facem, asta e viata

sanso am citit ceva din subiectul cu grupa mica si parca imi vine greu sa il duc acuma la gradi.
iar legat de parculet inca nu am fost k nu am avut timp deobicei ne plimbam mai mult si evitam parcu, mai ales k nu are voie la hinta,

noapte buna

poze

Elena si Dragos Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

elena bine ia revenit...

alex ma bucur is eu tare ca ti-ai gasit cresa pt pitica..suna bine ce-ai spus.si la noi in grigorescu e plin parcul de pliante de la patricia,am citit si eu si cred ca etse super.noi n-avem bani pt particular.daca m-ar ajuta taica-so macar cu jum ar fi altceva.dar nu stiu..o sa vedem la anul.eu de la toamna vreau s-o dau si ma gandeam aici aproape la una dra e de stat.e f frumoasa pe din-afara cu mult spatiu verde.cred ca ar trebui si eu sa vb de acuma pt la anu.dar cat costa la patricia pt ce ai optat tu?tot atata?

adriana tinem pumnii....v-a fi bine ai sa vezi

ioana13 si noi la ora aia dormim.lasam daca nu pt o intalnire mai mare cu mamicile..ok?daca nu reusim nici cum sa ne potrivim la program.

ma enerveaza ca pe cand i-a trecut raceala iarasi a inceput azi nopate.ieri a fost cu taica-so la mol si tare cred ca a transpirat acolo ca n-a dezbracat-o cum trebuia,apoi au iesit afara si atata i-a trebuit.ma enerveaza ca nu pot s-o vad tot timpul...ca sunt ore in care nu tsiu ce face...cum face.si in final eu ma chinui cu ea nu el in caz de boala sau ceva.eu ma trezesc nopatea..etc

noapte buna la toata lumea

ioana...mami de sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Buna seara si de la noi!!!!

Ioana, imi pare rau ca nici noi nu am putut ajunge, poate ne coordonam toate la o intalnire mai mare?

Adriana si eu zic ca va fi ok cu Alexia, eu, spre exemplu am mai zis-o eram chitita numai pe cresre private, dar mi-am mai schimbat optica dupa ce am vizitat o gradi de stat superdraguta.Asa ca mi-am scos si o lista cu cele de stat din zona si urmeaza sa le vizitez.

Alex, tare ma bucur ca ai gasit ceva care sa iti placa. Patricia o am si eu pe lista, si cum suntem cam pe aceeasi lungime de unda, sunt convinsa ca imi va placea si mie.

Diana, cam asa e cu particularii, intr-adevar, nu ti-o spun explicit, dar se cam asteapta...Inteleg ca Irinuca s-a integrat de minune? Ce bine...

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Neatza!

Am fost la cresa, era sa nu ramanem, nu aveam avizul epidemiologic. (tocmai va spuneam aseara ca nu mi l-a cerut nimeni). In fine, azi o sa-l duc, am lasat-o pana la 12, sa prinda si pranzul. A fost foarte bine, a fost esential ca am stat pe hol vreo 15 minute, s-a acomodat, a ras la toti copiii, le-a facut BAU, a facut ochii mari cand plangeau. Are o "educatoare" tanara si foarte draguta, mi-a zis chiar ca daca e nevoie o leagana ca sa adoarma.Deci...m-am mai linistit. Sa vedem cum o sa fie cand revine acasa.Acum fug la facultate. Va pup.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput