Gravidutze si mamici de Cluj -92

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

kitzy ce aparat foto ai????superbe pozele

Elena si Dragos Stefan

Fericirea este pauza dintre doua necazuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

cartofii aurii se fac asa: se fierb in coaja intregi pana raman inca tari, apoi taiati in medie in 4 sau 6, depinde cat de mare e cartoful, deci sa nu fie inca moi, ci spre cruzi cand sunt scosi de la fiert. se scurg si se pun in ulei incins si se are rabdare sa se rumeneasca sau aureasca. nu la cuptor, gagici

Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

MULTUMIM de retzeta DELIA maine trebuie sa fac neaparat si pe langa si un mujdei de usturoi cu o pulpitza de pui

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

buna seara si de la noi!

alex - si eu ii dau papica facuta cu blender-ul si incep sa imi fac tot mai des mustrari de constiinta! oare cum ti-a iesit tie cu slabitul ca si eu indeplinesc "criteriile" tale indsa nu imi iese....

ce pofta mi-ati facut cu cartofiorii aurii....

antoni - eu am o prietena si din cand in cand isi mai lasa galusca cu o studenta si ii da 5 lei/ora... putin sau mult, ramane la latitudinea ta...

o seara frumoasa la toata lumea!

ce mai papati voi ???????????

Oana-Alina si Maria-Teodora (30.10.2007)

maria-teodora ~ sufletelul care implineste familia noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

LA MULTI ANI TIADRIS, DARIA SI ALVARO! SA CRESTETI MARI SI SA LE ADUCETI NUMAI BUCURII PARINTILOR VOSTRII!

un picut cu intarziere!

Oana-Alina si Maria-Teodora (30.10.2007)

maria-teodora ~ sufletelul care implineste familia noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Kitzy ce fete frumoase! Si ce mare a crescut domnisoara!

Un video scurt cu P cum www.youtube.com/watch?v=qmXK0jNhBtU&eurl=http://patrickbichis.wordpress.com/" target="_blank">papa iaurt

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

ce faceti gagici

noi acuma am terminat de papat, daca o ajuns tarziu clau a,m facut o exceptie.
iar acum stau si tot bocesc azi sunt 3 luni de cand mi-am pierdut pot sa spun sufletu, era totul pt mine, era ... nu ma cuvinte ascult Mirabela Dauer - Floare alba, floare a;lbastra e piesa mea si al lui, nu mai pot ce dor imi e de tata, ns dar mi tare greu

va las k numa va obosesc

ioanace dulce ii P cu papa el, super

noapte buna tuturor

Elena si Dragos Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

buna seara la toata lumea...deci am zis eu ceva pe-acolo de cartofii auri..

alex sa-ti para bine ca doarme asa tiadris,daca ar adormi si sara la ora aia nu m-ar mai prinde ora asta la care scriu.ea tot la 11 adoarme..si asa eu mai stau inca o ora-2 treaza,sa stau linistita la calc sau la tv fara sa ma tot cheme la joaca sau sa traga de mine.nu stiu voi cum va faceti treaba de ei,dar eu numai pot aproape nimica sa fac de ea.tot cu ea ar vrea sa fiu.vine si ma trage..imi zice du-te du-te...ma impinge de la calc sau daca spal vase.vine pana la urma unde sunt si sta tot langa mine.cum faci puiul?daca vrei in obsession trebe facuta rezervatie de maine pe sambata.cica s-a facut super fain acuma,ca l-au renovat.

meli eu ti-as propune belisul..aer curat.daca vrei are matusa-mea cabana de inchiriat.numa sa stiu care week-end ca ei merg des pe-acolo daca n-au la cine s-o dea.

nu stiu ce-am avut astazi..dar tare deprimata am fost...am tras si cateva ture de plans..poate si de la vreme..mia trebe pt descarcarea sufletului.va pup si pe maine.noapte buna.

ioana...mami de sara

Mergi la inceput

OANAALINA, LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!!

MULTA SANATATE, FERICIRE SI SA TE BUCURI DE FAMILIA TA

Elena si Dragos Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

LA MULTI ANI, OANA!!!

Ioana, e bestial Patrick cum papa el iaurtul! Si cu ce pofta!!!

Ioana, mami de Sara, te inteleg perfect , insa eu am invatat sa imi fac treburile cu Alexia dupa mine. Cel mai greu e cand se plictiseste de atata stat in casa, se plictiseste si de jucarii si nu mai stiu cu ce sa-i ocup timpul.

Am fost la cresa in dimineata asta sa ii anunt ca saptamana asta luam o pauza. Mi-au zis ca-i duc dorul Alexiei dar mi-au si confirmat ca o gramada de copii sunt bolnavi. Iar parintii ii trimit la cresa, cu antibioticul dupa ei si...asta e, cine se mai imbolnaveste..ne pare rau. Intr-un fel ii inteleg si pe parinti, trebuie sa-i duca pt ca au servici. Dar ma gandesc cu groaza la faptul ca toata iarna o s-o tinem intr-o raceala.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput