Gravidutze si mamici de Cluj -92
Raspunsuri - Pagina 18
elenuta23 spune:
cartofi aurii de la valahia cica se fac in felul urmator, carfofi noi fierti taiati in 4 si pusi apoi la tava ![]()
Elena si Dragos Stefan
Fericirea este pauza dintre doua necazuri.
ALEX29 spune:
Super reteta ELENA ![]()
IOANA te punem pe listutza
,iar cu slabitul nu am nici o retzeta ,de mancat mananc destul de bine dar cred ca secretul e Tiadris
care ma solicita non stop
si oricum is o agitata in permanentza ...chiar si fara motiv
MELI eu o sa dau 300 ron pt 3 ore /zi -pe luna
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007
antoni spune:
fetelor, imi mai da cineva ceva idei de iesit in weekend cu sotul si piti?undeva nu foarte departe si sa ai conditii pt piti?
kitzy spune:
Pozici noi noutze la semnatura!!!
Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
de
Diana (24.04.2008)
ALEX29 spune:
super pozele KITZY 
MELI daca nu vine nimeni cu nici o sugestie eu zic sa intrebi la o agentie ![]()
o seara frumoasa
mami_alexia spune:
Meli, nici eu nu stiu.
Kitzy, foarte frumoase pozele!
Alexia e bine deocamdata. Nu a mai facut febra de aseara, azi a facut kaka de 3 ori, mai moale, i-am dat Biotics, si am trecut si pe regim alimentar, sper sa nu mai patim ca data trecuta cand a luat antibiotic. Maine trebuie sa trec pe la cresa sa le spun ca saptamana asta nu merge, sunnt sigura ca azi cand au vazut ca nu am dus-o, au crezut ca e din cauza incidentului de vineri![]()
NOAPTE BUNA!
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
elenuta23 spune:
kytzisuper pozele dar asta imi place mai mult http://picasaweb.google.com/didiuta/Duminca#5254075340582466434 

dragos doarme iar eu imi astept sotul sa vina akasuca, m-am uitat si la film la 1001 nopti, iar acum ma plicti
maine spe rsa fie o zi prielnica si sa ne iasa pasenta , va spun diseara daca a iesit targul
, sper din tot sufletu
monica bine ai revenit 
Elena si Dragos Stefan
Fericirea este pauza dintre doua necazuri.
ALEX29 spune:
ELENA si eu ma cam plicti ,inca nu mi a venit barbatzelu acasa ,Tiadris doarme de la 8 si uite tot asa
bafta pt maine
ADRIANA super ca se simnte puiu mai bine