Gravidutze si mamici de Cluj -92

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Salutare!
Acu' m-am strins si eu de pe drumuri, mi-am luat orarul de la facultate...am cursuri super ok, doar joia si vinerea seara..am si rezolvat cu mama sa vina sa stea cu stefan...
mi-am dat si comanda la tort pt duminica (o sa am musafiri)...foarte complicat a fost...pina i-am explicat vinzatoarei ce tort am mincat eu de la cofetaria lor (il primisem si nu stiam cum ii zice) , cu ce blat, ce crema...ne-am distrat...da' am decoperit tortul si l-am comandat.

Adriana, imi pare rau de buburuza…asta e, in primul an de colectivitate asa se intimpla cu toti copilasii…nu prea ai cum sa-I feresti…iar de medicul ala…no comment…

Elena, naseala placuta! Wow, ce bunatati ati papat voi acolo…n-am mincat nicioadat carne de tap…
Ups….acum am citit noile expresii ale lui Dragos…hahahaha….sa vezi cind o striga in mijlocul magazinului….

Alex, distractie placuta la club. E fain in After Eight…am fost e mai multe ori si nu mi s-a parut a fi muzica veche…poate daca e ceva seara speciala, dar altfel e muzica super ok.

din acelasi capitol cu clubul lui alex...vreau sa mergem miercuri in oras cu sotiorul...(si cu stefan daca nu gasim bona vreo bunica)...unde as putea sa merg...sa fie fain dar fara fff multe fitze?

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

Multum Monica si ANA

Monica spor l gatit
ANA bine ca ai descoperit tortuletzu

am scapat de vaccin ,a plans putzin cand i a bagat acul ,saracutza de ea
si la 1 an si 2 luni iarasi trebuie sa mergem la vaccin
acum i am cumparat Pentaxim

ati facut careva ceva vaccin pt puiutzi impotriva pneumoniei?

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

deci nimeni nu stie un loc pt weekend?sau cat se da pt o bona?

Alex-mie mi se pare ca e prea devreme pt cresa.de la anul.si nu as vrea s-o duc tocmai acum cand vine perioada mai rece, raceli, bla-bla.si am tanti care vine(ca soacra s-a razgandit in ultimul moment)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

Citat:
citat din mesajul lui antoni

deci nimeni nu stie un loc pt weekend?sau cat se da pt o bona?

Alex-mie mi se pare ca e prea devreme pt cresa.de la anul.si nu as vrea s-o duc tocmai acum cand vine perioada mai rece, raceli, bla-bla.si am tanti care vine(ca soacra s-a razgandit in ultimul moment)

sal,repejor ca imediat plec acasa:::la bona am doua prietena care dau 700 ron-luna la 8 ore.

pt weekend,nus la Tarnita,Baisoara,

In alta ordine de idei am dus de azi fata la gradi: faza haioasa:a dus-o sotu cu umbreluta spre gradi si a plans ca-i ploua umbrela si se uda!a facut ceva scandal da a zis ca acolo sa calmat repede.

monica,bine ai revenit...nus la ce cartofi aurii te referi ,fara suparare ca te "plasez" dar eu cand nu stiu o reteta dau cautare pe google.

mami_alexia,eu nici nu stateam la explicatii cu individu-alias dr. de doi lei!
sanatate!

SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Ziua buna

Noi am fost ieri la Aquina, asa bine s-a distrat Andrei, am stat mai bine de o ora in apa.
Adriana, multa sanatate pentru Alexia, nu te mai necaji atata pentru un om prost
Ce fain ca iesiti mai fetelor, eu cred ca daca las dupa Andrei macar vreun an de acum inainte nu pup eu iesiri si beutura ...e tare indragostit de tzitzi. In after eight am fost si eu la ultima mea iesire, cred ca eram prin luna a cincea

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://community.webshots.com/user/mamicidecluj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

in sfarsit aud si eu de iesiri..de cluburi..alex..si eu recomand after e.si obsession.am auizt ca midi ala e plin de fite ...e nou va dat seama ce-i pe-acolo is plus ceva de droguri si batai.abia astept si eu ,,vodca ,,de dupa.

meli super de tine..ca toate iesirile le faci cu sotul tau.fostul meu sot mergea non stop..sambata tot timpul plus in timpul sapt.eu eram gravida...apoi cu sara acasa.am fost ei eu de 2 ori gravida cu el si apoi pana ne-am despartit de 2 ori in obsession.mi-a placut dar gandul mi-era tot la sara..plus ca nu puteam fuma si bea macar un paharel de vin.si nu m-am simtit bine nici in pielea mea fiind asa grasa.

alex deci scrie-ma pe lista.

ioana...mami de sara

Mergi la inceput

scriam din timpul sarcinii si cu sara ce s-a intamplat cu iesirile..sa nu intelegeti gresit ca nu ma scotea niciodata.inainte de a ramane gravida ieseam si eu dar nu cat iesea el.facea o iesire cu mine si prietenii...si 3-4 cu ei,fara mine.zicea ca nu sunt fete...ca ce sa fac eu printre atatia barbati.dar poate daca el ma ducea veneau si ceilalti cu ele..n-are rost.ca povestind numa ma rascolesc iar.

adriana alexiei..ce oameni si unii doctori.in loc sa fi zis ce bine arata.insanatosire grabnica si mult curaj mamico..iti tinem pumnii sa se adapteze repede.

victo ma bucur pt tine ca poti sa-ti ti puiul in brate

gabi si sara ta e o dulcica..

alex sunteti niste superbe amandoua...si poti sa-mi psui si miecum ai slabit atata?nici inainte sa ramai gravida..la salon nu erai asa slaba

intreba cineva de cartofii aurii...eu cred ca-s aia fierti pe jum.trebuie taiat cartoful in 4.si prajiti apoi in ulei pana devin rumeni.taica-meo face din aia.el asa ii face.si ies f buni.

elena lasa ca o sa vi si tu cand te simti pregatita..si cu bebe 2 nu te mia stresa,v-a veni el cand nici nu te astepti.tin pumniisi stai linistita ca nu m-am suparta pe voi...se intampla,doar sunt copii.de fapt el vroia s-o pupe cred si ea n-a vrut.si s-a suparta pe ea...

ioana...mami de sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Monica stiu a reteta de cartofi aurii... mergi la VAlahia si acolo comanzi Acolo am mincat eu f buni, dar nu imi inchipui ca as putea face la fel acasa, desi m-am gindit la asta.

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

OLa..Ioana acolo am mancat si io acu fro 4 ani si tare mi-au placut.Nu stiu cum supararea ii fac.IO am incercat ..i-am fiert si i-am bagat la cuptor.Acu nu stiu cum supararea apare coaja aia aurie ca io i-am scos ca nu mai aveam rabdare.Poate trebuiau unsi cu ulei...habat nu am zau

Mergi la inceput

lore super ca a scapat david de probleme..nici n-am stiut.si ma bucur ca falu ca papa f bine.stiu ca vaei multe probleme pe tema asta.

ancab vad ca te pui bine pe mers la master..

soanso insanatosire grabnica printesei..ce figura a fost cu umbrela..

replay sa ne mai scri..ca ne-a fost dor de tine

geany super ca va mutati..sa faceti un chef pe cinste

merg sa-mi fac putina curatenie is ordine,ca sara e cu taica-so,vb mai incolo..va pup

ioana...mami de sara

Mergi la inceput