Gravidutze si mamici de Cluj -92
Raspunsuri - Pagina 15
Gabriela77 spune:
Chiar urata vreme...mi-e groaza sa fug pana la masina. A ajuns si tati cu bine, slava Domnului, dar unde sa mergem pe vremea asta?
Sara doarme, a mai tras o tranta...asta e perioada...Aseara au venit pe la noi viitorii finuti, la sfaritul lunii suntem nasi, am ras si ne-am simtit tare bine, am servit o delicioasa praji cu mere, am fost f laudata. Deee, de cand m-am facut gospodina..
Anca, imi pare rau de Sorana, sanatate multa, cat priveste refuzul de a merge la gradi, eu zic ca are legatura cu starea ei de acum, e bolnavioara si in consecinta, mai sensibila. Eu as proceda asa, nu as mai insista pe subiect, acum oricum sta acasa ca e bolnava, as mai strecura in conversatii lucruri si amintiri placute despre gradi.
Meli,
Lore, ce face frumosul cu ochi albastri?
Ioana, m-a topit Sara cat e ea de cuminte!
Elenuta, nu fi trista mami, ca vine bebe cand sunteti linistiti si pregatiti.
Alex, ma tenteaza ideea cu clubul, sa vad daca o conving pe buni sa mai vina la noi. Au trecut secole de cand nu am mai fost intr-un club.
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
ALEX29 spune:
ANCA multum tare mult si multa multa sanatate ingerashului 
FETELOR SAPTAMANA VIITOARE MERGEM LA CLUB NU MAI ASTEPTAM
11 OCT
GABI ce super ca ati avut o seara asa frumoasa cu finii vostri 
si va asteptam pe listutza cu club ul ![]()
ELENA de ce sa astepti pana la anu??????? nu meritati si voi cateva ore in care sa va simntiti bine ?
sa nu ma iei cu motive de acu 100 de ani nu pot sa le accept veci ,durerea e in sufletul tau si o sa fie toata viatza din pacate ,asta este n avem ce face
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007
magdutza24 spune:
salutare
la multi ani pentru toti printisorii si toate printesele care si au sarbatorit zilele de nastere sa fiti cuminti si sanatosi
eu ieri am terminat cu amenajarea casei si l am adus si pe Victoras care e ditamai flacaul
va pup si poate iesim sa ne vedem,dar eu nu pot decat dupamasa sau in week end ca dimineeatza sunt la facultate
magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24
mami_alexia spune:
Deci...concluzia ramasa in suspans inca de vineri...Alexia are rosu in gat. Asta noapte a facut febra, azi am fost la urgente, e rosu in gat..Augumentin, Nurofen si Paracetamol alternativ, Biotics, ser fiziologic..tot tacamul. Asadar, pentru viitorii doritori de cresa: 3 zile de cresa = rosu in gat.
Si dupa cum bine va spuneam, am fost la urgente. A fost de-a dreptul de interesant. Au invartit-o pe toate partile si de-abia la final s-au uitat in gat exclamand cu ardoare "De-aici era!". Si dupa ce ni s-a terminat consultatia pentru care am venit, m-au luat la impins vagoane in legatura cu greutatea Alexiei. Va reproduc un pasaj din discutia cu medicul, care face pe nutritionistul cu mine si am ajuns in final sa ne certam pe seama retetelor de bucatarie:
Medicul: De ce e asa grasa?
Eu: Pt ca mananca bine si pt ca e alaptata.
M: Asta nu e un motiv. Paine mananca?
Eu: Nu.
M:Paste?
Eu: Nu.
M: Gris cu lapte?
Eu: NU!!!
M: Dulciuri?
Eu: Nuuuu!
M: Si atunci ce mananaca?
Eu: Bors, legume, carne, tocanita
M: Vai, tocanita, nu e bine!!!
Eu: Ce nu e bine? Sunt legume fierte,rosii, carne, fara prajeala.
M: A, pai asta nu-i tocanita..
Dupa care n-a mai zis nimic, spunandu-mi ca a vazut ca m-am suparat si ca nu mai insista. Mai fetelor, cand copilul e rahitic de slab, n-are pofta de mancare si ajunge pe la 6 ani cu tot felul de carente in organism , nu e bine, ca e slab. Daca copilul mananca bine, cu pofta si e mai dolofan, asa cum sunt unii copii cand sunt mici, tot nu e bine. Asa am niste draci..ma scuzati ca ma descarc aici dar..oo, avem o saptamana de stat in casa, sper sa nu imi moara toti neuronii.
O seara frumoasa tututror!
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
eladea2005 spune:
Gabi, tare dulcica e Sara... si ce fetita mareeeee....
si noi avem masinuta ca a voastra, atre buna investitia, lui Eric ii place mai mult in ea decat in premergator...![]()
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mami_alexia Deci...concluzia ramasa in suspans inca de vineri...Alexia are rosu in gat. Asta noapte a facut febra, azi am fost la urgente, e rosu in gat..Augumentin, Nurofen si Paracetamol alternativ, Biotics, ser fiziologic..tot tacamul. Asadar, pentru viitorii doritori de cresa: 3 zile de cresa = rosu in gat. Si dupa cum bine va spuneam, am fost la urgente. A fost de-a dreptul de interesant. Au invartit-o pe toate partile si de-abia la final s-au uitat in gat exclamand cu ardoare "De-aici era!". Si dupa ce ni s-a terminat consultatia pentru care am venit, m-au luat la impins vagoane in legatura cu greutatea Alexiei. Va reproduc un pasaj din discutia cu medicul, care face pe nutritionistul cu mine si am ajuns in final sa ne certam pe seama retetelor de bucatarie: Medicul: De ce e asa grasa? Eu: Pt ca mananca bine si pt ca e alaptata. M: Asta nu e un motiv. Paine mananca? Eu: Nu. M:Paste? Eu: Nu. M: Gris cu lapte? Eu: NU!!! M: Dulciuri? Eu: Nuuuu! M: Si atunci ce mananaca? Eu: Bors, legume, carne, tocanita M: Vai, tocanita, nu e bine!!! Eu: Ce nu e bine? Sunt legume fierte,rosii, carne, fara prajeala. M: A, pai asta nu-i tocanita.. Dupa care n-a mai zis nimic, spunandu-mi ca a vazut ca m-am suparat si ca nu mai insista. Mai fetelor, cand copilul e rahitic de slab, n-are pofta de mancare si ajunge pe la 6 ani cu tot felul de carente in organism , nu e bine, ca e slab. Daca copilul mananca bine, cu pofta si e mai dolofan, asa cum sunt unii copii cand sunt mici, tot nu e bine. Asa am niste draci..ma scuzati ca ma descarc aici dar..oo, avem o saptamana de stat in casa, sper sa nu imi moara toti neuronii. O seara frumoasa tututror! MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe... |

ca in Caragiale... doamne, doctorii astia... unii chiar nu merita sa fie acolo...Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
ALEX29 spune:
Magda
si spor la invatzat
Adriana draga imi pare tare rau pt ce a patit puiutzu si nu te supara pt ce ti a spus dr ,da l incolo ,tu stii ce i mai bine pt ingerash ,daca ne luam dupa parerea fiecaruia nu stiu unde om ajunge
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007
Ioana13 spune:
Adriana super... si v-a nimerit si pe voi, care sunteti cu alaptat, ce ar fi facut unora ca mine, ca a copilul baut formula de la 2 luni, ne lua la bataie, ne numea parinti iresponsabili
Nici nu vreau sa imi inchipui...
La ce club mergeti Alex?
Ioana mama de 
Patrick Alexandru (01.06.2007)
elenuta23 spune:
salutare
am avut o dupamasa tare placuta, am avut musafiri prieteni de a lui clau care au venit cu pizza
, am povestit ne-am distrat de dragos iar pe la mijlokul discutiei HOP au venit sa ne cheme de nasi
, apoi au venit nasi nostri am servit masa , am facut carne de tap la tavacu garnitura de cartofi si cu mujdei (usturoi cu ulei si smantana parka era maioneza )
la anu cand va implini dargos 2 anisori vom sarbatori fiind nasi
alex stiu k is invechite chestiile astea dar inca nu ma simt pregatita, am un gol in suflet , au trecut 3 luni abia si inca nu m-ama obisnuit, ascult muzica si plang cat ma tine 

, prefer muzica de copii care nu ma afecteaza in rest is gata
si nu as avea cu cine sa il las oricum sa venim, mama s-a schimbat ff mult , e tare ciudata si o las in pace nu o stresez sa vina sa aiba grija de dragos, ns daca ma intelegi nici nu as vrea nimeni sa ma inteleaga sa nu treceti prin asa ceva k e groaznic 
gaby voi v-ati distrat aseara noi azi
, bine k a ajuns cu bine la fetitele lui
adriana nu te stresa pt ns cine, mie tot timpu adica de la 9 luni imi zice k e prea slab si mananca de se sparge , ce sa fac si tot la san o fost alimentat si papa detoate, sanatate multa si o sa dea jos ai sa vezi 
va pupik si va doresc noapte buna
aaaa ... am uitat sa va spun ceva
cred k dargso vrea sa spuna *sa pui asa * si iese * pula ta*, scuze dar ieri era pe balcon si aranja ceva la acre ma stirga si zice MAMI P..A P..A TA![]()
Elena si Dragos Stefan
Fericirea este pauza dintre doua necazuri.
redai spune:
Gabi, mersi de intrebare.Week-end-ul asta l-am "exilat" pe pitic la ai mei.A fost tata ieri dupa el si mi l-au adus azi inapoi.Tot asha e, nu vrea sa faca nici un pas singurel.
Alex eu pe 18 sunt nasa de cununie, deci e exclus.
David,www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare,
Copilul se naste fara "instructiuni de folosinta".![]()