Gravidutze si mamici de Cluj -92

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Ce copilasi frumosi si eleganti! Iar Tiadris, ca o printesa. A rupt inimile baietilor pe acolo

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

GEANY pt casa noua

ioanadreptate ai , a fost o printesa Tiadris care si-a rupt rochita dar si inimile baieitlor

poze

Elena si Dragos Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Hellooo si de la noi,

Nu am mai intrat zilele acestea ca tare suparata am fost!Asa agitat a fost Eric de numa,abia papa,si nu prea o mai vrea pe tzitzi.Aseara asa tura de plans mi-a tras,a papat ce a papat din tzitzi si apoi asa a scupat-o si s-a apucat de plans!Si azi dimineata sa vad ca pe gingia de jos ii apar dintisori.Inca nu ii e sparta gingia dar asa de tare i se vad dintii cum dau sa erupa!Si ma mai miram eu ce are copilasul meu de e asa morocanul,dragul de el!Aseara asa am fost de suparata ca dupa ce l-am adormit asa m-am apucat de plans!

Sunt si eu de acord cu ce au zis fetele despre Tiadris!!

Poze

Andreea , de un Bondarel !!!!

Mergi la inceput

sanatate multa pt eric

dupa cum va ziceam k nu cred k vor fi 2 liniute, mi-am facut testu si am ramas la fel, dezamagita numai o liniuta, asta e poate e mai bine asa, o sa vina la anu kand vor mai trece din probleme, stres....

adrianasanatate multa Alexiei, poate de la tine dar si de la gradi k in colective asa se intampla, va

alex sper k nu te superi pt ce am scris ,

baieiti mi-=au plekat la cumparaturi iar eu mai am de spalat vasele, aspira t si sters pe jos, k am dormit si noi cu drgaos de amiaza

o seara placuta
si pt mamicile singure

poze

Elena si Dragos Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

sal
Pai cum sa ma supar Elena draga ?chiar asa a si fost tu fetelor Tiadris si a rupt rochitza nu stiu cum a reusit draga de ea ,noroc ca a mai avut una de schimb :Alba ca zapada

multumim tare mult pt complimente

GABI f frumoasa papusica ta
Doamne ajuta sa scapati odata de problemele astea
ADRIANA si ANDREEA multa sanatate ingerashilor
GEANY spor la treaba

va pup
in seara asta o sa mergem(eu si Clau) la un chef mult asteptat

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

am vizionat si eu pozele, sunt superbe.unde ati tinut petrecerea?

Gabi-m-am uitat la pozele voastre, ai o fata super cochetaimi pare rau cu patania cu masina, lasa ca se rezolva.

Elenutza-lasa ca va fi odata mami, vor iesi alea 2 liniute. si atunci va fi bucurie!!!!!!!!!!

mami-alexia-poate de la tine a luat-o,nu neaparat de la cresa, macar isi face imunitate.la scumpa ta

noi pe la causca, toate-s bune!

va doresc o seara frumoasa!

Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

Sal
Meli petrecerea am tzinut o la Big ,et 1

asa mi de somnnnnnnn ,n am mai chefuit de mult ca aseara ,numai la 3 dim am ajuns acasa

peste 2 sapt ,pe 18 oct ,mergem in club ...nu stim inca unde ,daca va intere haideti ,suntem mai multi

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

cu scuzele re rigoare urez din tot sufletul:
La multi ani!!!TIADRIS!!!!!

La multi ani!!!DARIA

La multi ani!!ALVARO

noi am avut o saptamana groaznica:
joi am fost cu Sorana la urgenta ,(a vomat si a tusit miercuri toata noaptea),ia facut ecograf la burtica (avea tranzit intestinal accelerat),ia luat proba de urina,s-a uitat in gat,ia luat temperatura,a ascultat-o cu stetoscopul,diagnostic: laringo-faringita ,mi-a dat 5 feluri de medicamente ....azi mai tuseste rar .

acum am alta problema:Nu mai vrea sa mearga la gradi!!!!!!
oare ce sa fac???

am vazut poze cu copilasi fooooooarte frumosi si eleganti!

mami_alexia,sanatate multa!

geany,deci pana la urma te muti la casa noua!bravo!

andree27,nu mai fi suparata,bucura-te ca va avea copilasu dintisori!

gaby,tare mare si frumoasa mai e Sara!mamica suparata ca e singurica acasa,tinem pumnii sa ajunga taticutul acasa cu bine!

SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA

Mergi la inceput

ce timp urat nu poti merge nicaieri decat prin moluri , dar is satula de ele, merg sa pregatesc papika si apoi somniku de amiaza , iar dupamasa oesom la o pizza

ancanasoal, bine macar k isi revine sorana, dc nu mai vrea la gradi???ce zice???

alexma bucur k v-ati simtit bine , la anu venim si noi

meli ms de incurajari

gabyimi pare aru pt necazurile voastre, dar stii cum e cand vin , vin toate odata .

Elena si Dragos Stefan

Mergi la inceput

va doresc o zi frumoasa alaturi de familie

Elena si Dragos Stefan

Fericirea este pauza dintre doua necazuri.

Mergi la inceput