Gravidutze si mamici de Cluj -92

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Salutare!
ne-am intors de la vasilescu. Ioana, la recuperare am fost...faci programare lunea dimineata pt saptamina in curs, la telefon si iti zice la ce ora sa mergi.
bine, nu ne-a vazut madam dr, cu dr Cosma am discutat, tot el ne-a controlat si cind am mai fost. totul e ok, e multumit ca se ridica singurel in picioare...continuam cu vigantol 3 pic pe zi si mai mergem cind va umbla bine de tot si singur.

Adriana, curaj mami. o sa fie bine, va invata sa se apere Alexia...plus ca sint si educatoarele acolo, si o sa-i desparta.

Elena, mie mi s-a spus ca ar fi bine sa vorbesc pentru un loc la cresa cam cu doua luni ianinte de a-l duce, daca nu l-am dus de la inceputul anului "scolar".

LA MULTI ANI!!!! pentru cei trei sarbatoriti de azi: Tiadris, Daria si Alvaro. Sa cresteti mari si voinici si cuminti si frumosi si sa-i bucurati pe parintii vostri in fiecare zi!

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Daria,Tiadris si Alvaro,La multi ani!!!Sa fiti sanatosi si sa cresteti mari!!!Sa fiti cuminiti si sa-i ascultati pe parinti!!!

Adriana imi pare rau pentru ce s-a intamplat la gradi.imi imaginez ce ai simtit.Off Doamne...Daca se mai intampla,ar trebui sa-l exluda pe acel copil din gradinita.Nu se poate asa ceva.Parintii sunt de vina ca i-au permis asa ceva.Ca daca ii explicau frumos ca nu-i voie nu cred ca era asa.Un pupic pentru Alexia sa nu mai fie suparata.Draga de ea.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

Chiar ma gandeam cum a fost acum 2 ani,cum ma pregateau si eu eram asa de emotionata,si nerabdatore,sa-mi vina randul.
Cum am nascut prin cezariana programata,cred ca m-au pus cand nu mai aveau pe nimeni,eu toooooot ma uitam la usa cand intra asistenta si tot ii intrebat ca acum acum
in momentul in care au venit eram intr-o stare de euforie,numai gaqndindu-ma ca gata in cateva minute o sa-i vad fatzuca,a fost un moment unic

Si uite ca deja au trecut 2 ani,in care am simtit atea sentimente noi,frumoase si pure,pe care cred ca numai in momentul in care esti mama le simti.....I-TI MULTUMESC ALVARO( INGEREUL LUI MAMA SI TATA) CA AI VENIT PE LUME LA MULTI ANI!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

MULTUMIM DE URARI SI VA INVITAM LA O PRTRECERE VITUALA LA UN PAHAR DE SAMPANIE PENTRU COPII SI MULTE BUNATATI

LA MULTIIII ANI TIADRIS SI SA CRESTI MARE MARE

LA MULTI ANI DARIA,SA CRESTI MARE MARE

SI parintilor numai sanatate sa va dea DOAMNE DOAMNAE

Mergi la inceput

IOANA 13-Tu ce crezi ca la vremea cand o sa aiba 16-17 ani no sa ne disrtam si noi mai si ca si ei eu no sa fiu babalaca niciodata nu ne lasam noi...hihihi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

VA MULTUMESC DIN TOT SUFLETUL PT URARILE FACUTE

LA MULTI ANISORI ALVARO
LA MULTI ANISORI DARIA

LA MULTI ANI MAMICILOR
TU Fetelor sunt tare fericita ,azi dimineatza cand s a trezit Tiadris i am cantat la multi ani ,i am adus o gramada de baloane in camera ,era asa de fericitaaaaa
si a primit un cadou superrrrr frumos de la buni (mami mea) un lantisor cu 2 diamante superbe

ELENA cred ca potzi sa l inscrii pe puiutz
ADRIANA draga imi pare rau pt Alexia noastra si sa le fie rusine parinitilor a caror copii ajung sa aiba un asemenea comportament
ANCA super ca totul e ok
CO bravo pt ingerashul tau cuminte
IOANA no sa ne piara cheful de distractie niciodata

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Ma duc sa-mi iau puiul de la cresa..nu mai am rabdare..toata ziua am avut un junghi in inima..

Alex, Giani, distractie placuta!

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

IOANA chiar atunci am venit de la cresa si am prins un traficcc
ADRIANA

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

La multi ani!!!TIADRIS!!!!!

La multi ani!!!DARIA

La multi ani!!ALVARO

O zi frumoasa cu sarbatoriti frumosi! Sa dea Domnul sa fie mereu sanatosi si sa isi bucure parintii.Felicitari mamici pt puiii vostri!

Meli, ma bucur ca papa bine piti.

Adriana, m-au rascolit cuvintele tale, cred ca asa ma voi simti si eu fara pui…cred ca noi toate vom trece prin asta, din fericire, ei sunt mai adaptabili ca noi, asta e clar…Cu bataia, nasol, cred ca as fi suferit la fel…e trist ca se intampla si asa, copiii n-au nici o vina, parintii sunt responsabili cu eductia lor. Sper ca a intervenit educatoarea. Totusi nici n-as putea sa o invat sa bata la randul ei, cred ca as vorbi cu educatoarea si cu parintii copilului. Sper sa fi fost un caz izolat si sa nu se mai repete.Pupam fetita si mamica necajita!

Ioana, si Sara prefera sa manance singura si cam asa arata si bucatari noastra dupa.

Alex, mi se pare buna ideea educatoarei, success lui Tiadris! Asteptam informatii calde!Ce frumos cadou a primit deja si ce frumos ati trezit-o de dimineata!

Co,

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Adriana-imi pare tare rau, vai cred ca greu m-as fi stapanit sa n-o iau de acolo.Si cred ca cu toate ca nu-s de acord, au dreptate fetele, trebe sa-i invatam sa se apere.ca daca nu, vor profita copii care-s asa, si intotdeauna o va incasa.sper s fie ok, mami, sa ne scrii cum a fost!

La multi ani Daria,Tiadris,Alvaro! sa fiti fericiti, iubiti si sa aduceti parintilor numai bucurii!!!!! Si nu in ultimul rand felicitari mamicilor ca aveti niste bebei frumosi si scumpi!!!

Mergi la inceput