Gravidutze si mamici de Cluj -92

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui geanina-nica

IOANA 13-Tu ce crezi ca la vremea cand o sa aiba 16-17 ani no sa ne disrtam si noi mai si ca si ei eu no sa fiu babalaca niciodata nu ne lasam noi...hihihi

GEANY SI ALVARO (3-10-2006) http://www.flickr.com/photos/gfan/

Hihi.. imi place ca ati ractionat rapid si tu si Alex... nu ne lasam de distractii, pina ne-om pune proteze, ca ne face Meli frumoase si cu discount

Eu cred ca la cresa si gradinita e f important ca educatoarele sau ingrijitoarele sa fie ok, conflictele dintre copii se rezolva incet, dar sigur. Nu am auzit copil care sa nu vrea sa mearga la gradi ca il bat copiii, ci doar de cei care nu merg pt ca e rea "doamna" sau ca se plictiseste...

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Sa dau raportul celei de-a treia zi. M-am dus mai repede dupa ea, sa vad daca chiar doarme..dormea.Si am vorbit cu educatoarea ei. Mi-a zis mai multe lucruri:
- ca m-a vazut suparata dimineata si sa ma linistesc ca Alexia nu e chiar asa neajutorata pe cat o cred eu. Ea zice ca Alexia riposteaza cand nu ii convinge ceva: fie impinge copilul, fie il paraste(se duce la educatoare si ii zice ceva gen plangere)

- copilul cu pricina e mai activ dar au ei grija sa il potoleasca.

- supa nu atinge asteptarile Alexiei pt ca e prea dulce si ea e invatata cu borsul care e acru..dar ca se va obisnui.Azi au avut macaroane la felul 2, a mancat dar nu s-a omorat cu ele. A zis ca azi a vrut sa sufle si ea in supa

- adoarme singura dar se maraie putin inainte sa o faca.

- e foarte sociabila, canta,danseaza, face pe olita, etc.

Gustarea de dupa-amaiza a fost budinca de orez, ceva marca straina (HEINZ).

Cam atat, ca v-am imbatat de cap.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Da, Ioana, tu ai dreptate in ceea ce spui dar cand vezi cand cineva da in copilul tau si ca educatoarea nu e pe faza, ca era ocupata cu mine, si ca copilul tau plange si a doua oara cand celalat da si nu poate sa se apere, simti ca-ti fuge pamantul de sub picioare.O-i fi eu mai plangacioasa si mai prapastioasa...Stiu ca sunt lucruri care se intampla frecvent si ca se vor mai intampla, inclusiv Alexiei, dar una e sa iti imaginez ca se intampla, si alta e sa fii acolo si sa vezi.

POZE ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui elenuta23

LA MULTI ANI!!!!

TIADRIS, ALVARO , DARIA

poze

Elena si Dragos Stefan

LA MULTI ANI CU SANATTE, NOROC IN VIATA SI MULTE IMPLINIRI!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Adriana faptul ca au zis educatoarele ca Alexia nu e o neajutorata, trebe sa te incurajeze. Pe ea o ajuta si fizicu, se descurca in orice situatie. O vor indragi si copiii si educatoarele si nu o mai "deranja" nimeni.

Abia stept sa vad cum va fi P... citeodata e asa de cuminte, iar citeodata mai are initiative de tot felu

Ioana mama de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

salutare!

in curand ajung la cluj.vai, de-abia astept..nici nu va dati seama!doamne atat mi-e de dor de copilu meu scump..care in lipsa mea a inceput sa zica si mama...

la multi ani sarbatoritilor zilei, Tiadris, Alvaro si Daria!. mult noroc , dragi copilasi. sa fiti sanatosi si destepti!

ioana..ne-am retras de la cresa, dar temporar, stii bine. la anu face team cu P ;)

adriana, te cred ca ti-e greu cu programul cresa..si cu copchilu ala destrabalat!..uff..doamne, de ce sunt unii copii asa mai habauci?

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Da, Ioana, asta incearca si educatoarea sa imi explice, ca Alexia e mai mare fizic decat toti copiii din grupa.

A mancat copilul meu un bol mare de bors! Si supa o refuza la cresa cu desavarsire

POZE ALEXIA

Mergi la inceput

Paula ai terminat cu treaba in B, sau vii numai citeva zile? Cred ca ti-e greu, in Bucuretsiu ala naspa... Stefanut aici... lasa ca termini si poti face bb 2 linistita

Ioana mama de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adab spune:

La Multi ANi
pt. Tiadris, Daria si ALvaro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

paula bine ai revenit

acuma l=am pus pe dargos la somnik iar eu sunt terminata , am ajuns acasa de la party lui tiadris a fost superb, copii frumosi si cuminti cu exceptie dragos kare nu s-ia implinit somnikul , s-a uat cu sara si zgariato putin pe fata iar apoi i-a bagat degetul in ochi, sper k esti bine sara , si te rog sa ne ierti

atata imi e de rau de ns ce sa fac, am vomat si tot mai rau imi e , maine am zis k merg sa imi iau un test de sracina poate e ceva cu toate k acuma is pe terminate cu menstruatia, nu cred dar ns ce e cu mine

cateva poze de la party , restul is la alex pe aparat , cu al ei am facut cel mai mult

http://picasaweb.google.com/elenuta23/LAMULTIANITIADRIS#

unele is reusite altele nu, acuma se incarca

ma retrag sa ma pun in pat k nu mai pot

nopate buna

poze

Elena si Dragos Stefan

Mergi la inceput