Gravidutze si mamici de Cluj -92
Raspunsuri - Pagina 10
mami_alexia spune:
LA MULTI ANI, TAIDRIS!
LA MULTI ANI, DARIA!
LA MULTI ANI, ALVARO!
E o zi asa frumoasa, cu atatia sarbatoriti si nu as vrea sa o stric eu dar...de la 8 plang inconinuu...Am dus-o pe Alexia, si in timp ce ii dadeam educatoarei lucrurile ei..un baiat a dat in ea. N-am zis nimic, am zis asta e, se mai intampla, desi ea incepuse sa planga
I-a despartit educatoarea dar peste 1 minut iar a dat in ea, am vazut si eu momentul. A venit la mine, am vru s-o linistesc acolo dar ed mi-a zis ca daca stau in camera toti copiii plang dupa mama, atunci am luat-o in brate si am iesit, ne-am plimbat..dar nu mai vroia sa se dezlipeasca pe mine. Pe mine ma bufnea plansul prin toate incheieturile dar ma abtineam...In final a mai venit o fetita si au intrat amandoua in camera..Iar eu am venit acasa si de atunci plang incontinuu...Nu mi-as face probleme daca ar fi cazuri izolate pentru ca e de asteptat ca in colectivitate sa se intample chestii din astea, dar mi-au spus ca baietelul ala e mai "activ", adica mai bataus am tradus eu..Si acum sunt cu nervii la pamant..Eu nu dau niciodata in ea...(imi vine sa mor...)
Mi-au zis ca a mancat ieri, au avut supa de chimen si sarmale. Si ca inainte sa adoarma a plans putin.
Ma duc sa-mi inec amarul

MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
elenuta23 spune:
neatza
adriana imi pare rau sa aud chestiile astea, chiar ansol, te inteleg sau celputin incerc , tre sa fii tare si sa ii spui si tu alexiei k daca cineva o loveste sa dea si ea k altfel va fi sac de box
, incearca sa te linistesti , nici ns ce sa iti spun in momentele astea, descarcate si linistestete
scriene noua daca te descarci k suntem alaturi de tine, curaj mami
poze
Elena si
Dragos Stefan
Andree27 spune:
La multi ani!!!TIADRIS!!!!!

La multi ani!!!DARIA 

La multi ani!!ALVARO

Multa sanatate voua si parintilor vostrii pt a se bucura se bucura de voi!!!

Poze
Andreea ,
de un Bondarel !!!!
mami_alexia spune:
Multumesc , Elena..pai, aici ma descarc.. Ca lui Adi i-am plans destul, acum a plecat si sunt singura. O s-o invat sa dea inapoi, ca alta solutie n-am. Dar eu nu vreau sa-mi invat copilul sa dea. Imi venea sa ma duc sa-i zic vre-o doua la celalt copil..ea e mica si nu o apara nimeni iar singura nu stie..toti ceilalti sunt mai mari. Mai mari cu cateva luni dar in chestiile astea cateva luni se cunosc.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
nrl spune:
LA MULTI ANI TIADRIS!!!
LA MULTI ANI DARIA SI ALVARO!!!
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://community.webshots.com/user/mamicidecluj
Andree27 spune:
Adriana te inteeg perfect!Imi pare rau ca a trebuit sa se intample asa ceva,dar cum a zis si Elena ,sunt perfect de acord cu parerea ei!Iar cat despre baietelul acela mai activ educatoare nu poate sa le spuna si la parintii lui sa ii mai scoata din energie,sa-l duca la un sport sau ceva!!!!Nu-i suport pe parintii aia care ii aduca asa pe copii ,de parca rezolva ceva cu bataia!!!!!
Poze
Andreea ,
de un Bondarel !!!!
bex spune:
La multi ani printeselor noastre Daria si Tiadris pentru prima aniversare! si toreadorului frumusel Alvaro pentru cea de-a doua!!!!! Tot ce este mai bun pentru voi, sa fiti sanatosi! felicitari si mamicilor care acum un an/doi pe vremea asta isi asteptau cu nerabdare minunile
Noi suntem bine, Carina este foarte dulcica si cumintica, are 6 dintisori, mult chef de joaca si explorare, manaca bine,doarme foarte bine, are si ea 2 somnuri in timpul zilei, obicei pe care as vrea sa il mentin cat mai mult si invata primii pasi. in rest stiti si voi face tot felul de maruntisuri pe care numai noi ca si parinti le apreciem;)
Succes Alexiei si Irinucai la cresa si in curand lui Tiadris, pentru Sorana la gradi si tuturor bebelusilor care au trecut in "custodia " bunicilor
va imbratisam si o zi minunata sarbatoritilor si nu numai:)
Co +
Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png
Ioana13 spune:
Multi ani traiasca
La multi ani
Cine sa traiasca
Tiadris, Daria si Alvaro
Sa traiasca
La multi ani!!!! 
Citi sarbatoriti sint azi!!! Ce chef tragem peste 17 respectiv, 16 ani!!! adica ei, ca noi, babalicii stam acasa 
Adriana nu mai plinge, va fi bine
. Nu se va lasa Alexia la el, sunt sigura, si nici educatoarele nu il vor lasa.
Copilul unor prieteni are ADHD, bate copii, se trezeste de n ori noptile la 4 ani jumate, face n sporturi si dupa aia e fresh... e tare greu cu asemenea copii.
Ioana l-am inscris la cresa sa il ducem din aprilie-mai la anu, inainte de a merge eu la servici.
Ioana mama de 
Patrick Alexandru (01.06.2007)
elenuta23 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ioana13 Ioana l-am inscris la cresa sa il ducem din aprilie-mai la anu, inainte de a merge eu la servici. Ioana mama de ![]() Patrick Alexandru (01.06.2007) |
iaoana de acum trebuia inscris pt mai iunie???? k si pe mi-ne ma intereseaza , acuma e atrziu???
alex oare aiic la cresa ii ia si in timpul anului daca pana acum nu sunt inscrisi????
eu ma gandesc sa imi caut un job si cand gasesc ceva bun sa merg, oricum doresc sa meatrga la cresa cu toate k ma ia groaza kand o aud pe adriana
adriananici noi nu l-am invatat pe Dragos sa loveasca insa pe el numai o data il lovesti k apoi se apara , daca te propii de el te impinge , is feriicta k nu se lasa cu toate k tati zice k ii bleg si toti o sa il bata, sper sa nu fie asa si sa se apere

pozeElena si
Dragos Stefan
Ioana13 spune:
Elenuta noi am fost prevazatori
... sintem pe lista de rezerva, daca se retrage cineva avem loc, daca nu... nu stiu. Se mai retrag in timpul anului, din cei inscrisi in septembrie si mai apare cite un loc... sper
Ioana mama de 
Patrick Alexandru (01.06.2007)