Gravidutze si mamici de Cluj -92
Raspunsuri - Pagina 9
antoni spune:
vai tu,ptiu pe Timea,dar atata papa ca a sparta.n-am crezut ca eu voi zice vreodata gata si ea va mai cere,hihi.sper s-o tina.
mami-alexia-felicitari!ai o fetita super!
elenuta23 spune:
melidraga o va tine tot asa , asta e efectul marii, dargos de cand a venit de la mare papa papa si iar papa, intruna
, bv lor
am fost la dr , nu este grav dor ne-a mai iesit un dintisor si ne curge nasucu.
sunt fericita k puiul meu s-a culkat singurel in patut, i-am facut baitza si apoi l-=am dus in acmera lui l-am pus in patut i-am dat sticluta a papat ml si ma strigat am luat-o si gata,nu pot sa cred k isi revine dupa 2 spatamani de cosmar, sper sa o tina tot asa
ancatotul va fi ok ai sa vezi , nu te ingrijora
adrianacum a fost azi la gradi???ce-a papat???
alexai reusit sa o inscrii????sa faci poze???
poze
Elena si
Dragos Stefan
mami_alexia spune:
Buna seara! Dupa ce vine Alexia acasa, scriu mai greu pe forum pentru ca ii dedic ei tot timpul
. Elena, draga, nu stiu ce a mancat pentru ca dupa-amiaza cand o iau, nu mai sunt doamnele de dimineata, e doar o ingrijitoare care are grija de ei pana se trezesc. E genul care ajuta si la masa copiilor, la spalat, etc. Dar mi-a zis ca Alexia a dormit, eu am ramas masca..a zis ca au pus-o in patut si a adormit. Detaliile le voi afla dimineata, de la educatoarea ei. A zis ca a si mancat, ca mananaca foarte bine(nu mi-a zis ce si nici nu am insistat pt ca voi afla dimineata). Si ca e cuminte, ca n-au treaba cu ea... I-am dus sticulta de dimineata, si le-am rugat ca ceaiul sau laptele de dimineata sa i-l puna in sticluta pt ca ea nu prea bea singura din canita. In dimineata asta au avut ceai, i l-au pus, mi-au dat sticluta inapoi si mai era doar putin de ceai pe fund, deci inseamna ca l-a baut.
AAaa si la gustarea de dupa-amiaza au avut salam din biscuiti (cred ca stiti la ce ma refer, parca asa se cheama). Ea nu l-a vrut asa ca l-am mancat eu. Gustarea asta nu le-o dau acolo, ne-o da acasa. Cam atat,cu mai multe detalii vin dimineata.
Si inca ceva..atata de murdara am luat-o azi, ziceai ca vine de la maturat strazile. Era plina de mancare pe haine. Si am remarcat acum la cina ca a vrut sa ia furculita mea. I-am dat o lingurita si a bagat-o in mancare si apoi a dat sa bage in gura (bineinteles ca n-a mai ajuns). De aici am dedus ca le da cate un tacam sa incerce sa manance si singuri. Ma rog, sa se joace.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
Ioana13 spune:
Azi m-am intinit cu o colega al carui copil a mers la cresa o saptamina, de atunci nu mai vrea sa manince decit la masa, frumos, cuminte
Cresa e de stat si cica sunt 3 copii la o ingrijitoare. E cea de pe Pasteur, la care e inscris Patrick si Stefanut de Victo.... pe care l-a retras![]()
P maninca singur singurel cind e vb de bucatele:piine in ou, crenvusti pe care ii adora,( ii dau de 1 saptamina numai, dar rar...) si de cind face asta, vrea sa manince si supele si alte mincaruri el singur... va dati seama ce iese
Bine ca inca mai accepta sa ii dau si eu printre ce isi duce el in gurita(cu mina, furculita sau lingurita), dar asa presimt ca nu va mai vrea mult 
Edit: constat ca bb-ii clujeni sint tare mincaciosi
Ioana mama de 
Patrick Alexandru (01.06.2007)
ALEX29 spune:
MELI scuza ma ,tu puiule nu stiu cu cat timp treb inscrisi inainte ,mai bine sa suni si sa intrebi ,daca nu ai notat nr de telef sa mi zici ca sa l mai scriu o data
astazi am inscris o pe Tiadris ,imi pare asa de rau ca nu am avut aparatul foto la mine ,am crezut ca o sa ajung pe acasa sa l iau , dar n am mai reusit era tare aglomerat in oras si mi lua prea mult sa mai vin si acasa ,dar mi au promis ca o sa mi trimita ceva poze ,cum le primesc le si pun ca sa le vedeti
inscrierea m a costat 100 ron si o voi duce din luna noiembrie
3 ore pe zi iar de la anu o sa incep cu 2 sau 3 zile pe sapt :ma costa 300 ron /luna
d na educatoare mi a sugerat ca asa e mai bine pt inceput so duc zilnic ca sa se obisnuiasca cu mediul de acolo ,daca as duce o de la inceput 2 sau 3 zile e f greu pe puiutz ,,,mai tarziu ,dupa ce se obisnuieste e ok ,mi a explicat ea mai multe si am fost de acord cu ce mi a spus
sper sa fie totul ok si Tiadris sa fie f fericita acolo daca nu cautam altceva ...o sa vedem cum o sa fie
pupici si noapte buna ca maine ma asteapa o zi MINUNATAAAAAAA
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007
elenuta23 spune:
felicitari pt copilasi care merg la gradi
alex maine chiar va fi o zi speciala , astept pana la 12 sa scriu mesaje
poze
Elena si
Dragos Stefan
sara2007 spune:
anamica..
mai emotionat cu povestea ta de prima zi la servici..ii bine ca Ana e pe maini bune..si te vei adapta si tu.
alex sunt si eu curioasa de poze
adriana super fain..macar bine ca poti pandi de la tine cate ceva.incet incet se v-a obisnui si cu somnicul,oriucm se pare ca se adapteaza f repede.bravo ei.ma gandesc ca nici eu nu voi avea probleme cu Sara ca si ea e f sociabila,vesela.sa ne mai ti la curent
ioana13 dar si tu l-ai incsris deja pe P la cresa?ca nu-mi aduc aminte sa fi citit
adriana si tu trebuie sa mergi la fac?de-aia ai dat-o?sau sa se adapteze mai repede?scuze..ca numia stiu daca am citit sau nu.cu toate ca incerc sa citesc tot...sa nu-mi scape nimica.
meli si tu ai vrea s-o dai?
andreea multa sanatate la ericut
ancab tu ziceai de vasilescu?unde mergi cu el la ea la cabinet sau la recuperare?sti cumva nr de la recuperare si programul?e multa lume?ca si eu trebuie sa ajung cu sara..
ioana...mami de sara
elenuta23 spune:
pt mamicile sarbatorite, va doresc tot binele din lume , sa va bucurati de comorile voastre si sa nu uitati cineva va iubeste si va avea grija de voi...

poze
Elena si
Dragos Stefan
sara2007 spune:
la multi ani tiadris....sa cresti mare mare....sanatoasa si sa-ti asculti parintii
la multi ani alvaro si daria..
si noi ma fost la doctor ieri..nu e nimica grav.nu are rosu in gat..nu febra.doar ca ii curge nasucul si mai tuseste din cand in cand.si ea papa cam de o sapt singurica...adica felul doi.dar mananca mai bine felul doi(ea inainte papa numa supica,rar felul doi si f putin)acuma e o distractie,si papa bine si felul doi...ma bucur.pai ma fetita mare...ce mai,ieri a facut un an jum
alex si eu as vrea sa urmaresc serialul,ca il urmaream,dar n-am reusit.cand era sara mica,adica cand se derula inima de tigan,era alta treaba.numa premiera am vazut-o cat de cat.asa cu coada ochiului.te-am vazut astazi in grigo pe la 6 si ceva..
noapte buna la toata lumea..
ioana...mami de sara