Plante care stimuleaza fertilitatea dupa 35 de ani
Raspunsuri - Pagina 3
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adrisimo28/adrisimo28.jpg)
adrisimo28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sorinake mladitele de zmeur sunt foarte bune pentru stimulare ovariana si sunt recomandate pentru chisturi ovariene. ![]() ![]() |
da sunt ok si eu am folosit, trebuie sa fie folosite numai pana cand incepe perioada fertila.
![](images/user_woman.png)
s_ellia25 spune:
nu am vazut in lista branca ursului care stiu sigur ca dupa tratament se ramane insarcinata..am mai multe cazuri printre cunostinte (si nu numai) care au folosit acest mijloc de a ramane insarcinate..asa ca noroc..
clara_s spune:
Si eu am luat Branca Ursului, Napraznic si Cretisoara timp de 4 luni (toate sub forma de tinctura - cate o lingurita din fiecare, de 3 ori pe zi, intr-un pahar cu apa, inainte de masa; se gasesc la Plafar), si am ramas gravida. Asta dupa mai multe luni de incercari nereusite.
faurneluta spune:
Buna,a ramas cineva insarcinata din cauza plantelor,oare sunt bune vi le a recomandat medicul ginegolog?
edennoa spune:
Am cautat in forum, dar nu am gasit nici un post pe tema Gynease. E un medicament din plante si care echilibreaza ciclul. Nu stiu daca cineva l-a folosit si pentru a ajuta fertilitatea. Daca da, mi-ar place sa stiu mai multe detalii. De asemenea ma intereseaza si cum se ia: din prima zi a ciclului sau nu are importanta?
Multumesc.
LORY76 spune:
Buna fetelor !
![](gravida.gif)
dea_24pan spune:
Buna.Ti-a recomandat vre-un doctor sa iei maca?
si eu incerc sa raman gravida dar cred k mai bn este sa-ti recomande doctorul ma gandesc k poate nu merge chiar la toata lumea.......
Oricum multumim mult pt sfaturi !!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mikado/mikado.jpg)
mikado spune:
Buna fetele!
A incercat cineva tratamentul de reglare hormonala de pe site-ul dnei biolog Viorica Vintila ( carpcon.ro)?