Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (60)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Leditia
jasmi,pai eu intreb de tine pe aci si tu nik?stai in umbra?

POZE
Minunica mea
25+ cu David Christian

cred ca totusi am ratat postarea aia

Jasmi 20+ cu
way to go, BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Citat:
citat din mesajul lui jasmi

Vin si eu sa ajut, Raluca!

Am si vesti bune!

** Nu ma mai incap pantalonii la burta!
** Azi implinim 2 ani de casnicie

...........

Jasmi 20+ cu
way to go, BB

La multi si fericiti ani! Si prunci frumosi si sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Salutare, gasca!
ma bucur ca sunteti bine si voi si bebeii! admir mamicile de bb2 de felul in care si cresc copilasii, o sa avem multe de invatat de la voi.
eu sunt varza, ca mi s-a spart o masea, mi s-a infectat alta in asa hal incat de 2 zile am niste dureri...m-am dus la dentist si tb sa fac radiografie, exact de ce imi era frica in sarcina, bine va fi cu scut, dar era bine dc nu o faceam + pastilute cand durerea devine insuportabila:nurofen, doar in criza, paracetamol, care e apa de ploaie si augmentin 2/zi. Rox ce zici de pastilutele astea? fac rau? incerc sa nu le iau pe toate odata, nurofen am luat doar 1 pastila aseara ca plangeam in hohote de durere, nu ma puteam stapani si incerc sa rezist cat mai mult...
toate pastilele astea mi le-a recomandat dr gineco, nu le iau de capu meu, dar asa as fi vrut sa nu iau deloc si ma doare rau .

va multumesc ca mi-ati ascultat vaicarerile.

in rest ieri am fost la dr si i-am auzit inimioara, parca era un calutz (eu nu fac eco la gineco, doar la ecografist) , analizele de sange au iesit bine, toxo negativ igm-ul, dar analizele la urina am uitat sa le cer!

va pup pe toate si sa auzim numai de bine!

pS: eu va citesc, dar mai greu cu scrisu', acum sunt la serv, am venit direct de l astomatolog si eram chiauna, dar bineinteles ca nu intereseaza pe nimeni...off...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

Multumesc mult, fetelor! Si voua va doresc numai fericire si sa va iubiti multi cu ai vostri soti

Ledi, nu mai mai certa, ca si eu sunt la limita cu plangaciunile. Zilele trecute mi-am adus fisa de la maica-mea (care-mi era medic de familie pana acuma) la o dr din cj. M-am uitat peste ea si cand am vazut completate toate vaccinurile, bolile, etc de cand eram mica-mica m-am puscat , ca nu vroiam sa dau fisa mea, de la mami a mea la o straiiinaaaa
Ca sa vedeti ciudatenii ...

Jasmi 20+ cu
way to go, BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Buna fetelor, multumesc pt sfaturile in legatura cu cetatenia. Cu siguranta o sa aplic si pt pasaport romanesc, aici poate avea doua cetatenii si nu este nevoit sa renunte la vreuna dintre ele.

Ieri am primit si eu un colet de la gap, cu hainute de bebe. Sunt superbe! Eu am un card de credit Visa emis de GAP si am niste reduceri substantiale, ori de cate ori cumpar de la ei, oldnavy, piperlime (astia au niste pantofi bestiali, dar sunt numai online) si banana republic. Mi-am luat si o pereche de cizme, care tb sa soseasca azi (sa vad cu ascund coletu' ca Luc nu stie de ele) si o fusta de blugi speciala pt gravide.

Roxana, Cris este bine, a scris si ea pe forum.

In ceea ce priveste soacrele/mamele, cred ca's fericita, ale mele sunt la 10.000 km distanta si o balta intre noi, asa ca voi fi scutita de sfaturi si povete pretioase. Mama va veni sa stea 2-3 luni in vara sa aiba grija de bebe, dar i-am pus inca de acum in vedere ca tb sa asculte de indicatiile mele, copilul e al meu si il cresc asa cum cred eu de cuviinta, ele au avut copii, i-au crescut la vremea lor, acum e randul nostru. Oricum mama nu-si bate capul cu mine, ca stie ca sunt cam tralalala, si daca nu ma asculta o urc in primul avion spre Romania.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui RalucaAlexa
andre_ea - nu te confundam mai mama nu tu ziceai acu cateva pagini ca in mom de fata gasesti pe piata numai alimente cu chimicale, si ca pe vremea noastra mancarea era mult mai "bio"??

Raluca, sunt gravida. Io mai stiu ce ziceam?

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200525+ Am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IanFeb09 spune:

CAP.61

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

IrinaC, cred ca am uitat sa-ti spun la timp.
Jasmi si voua .
Ariya, sanatate multa fetitei!
Ciuf, daca ti-a recomandat dr. nu-i problema. Te rog, daca afli ceva despre concediul lui din iarna, sa-mi spui si mie.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200525+ Am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Jasmi, felicitari si la mai mare!!!!

Fetelor, vorbeati voi de pufuleti, zilele trecute. De ce sunt nocivi ca am vazut ca au in compozitei doar malai, ulei vegetal si sare??

Eu mananc multi pufuleti

22+cu CLARA

Mergi la inceput