Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (60)
Raspunsuri - Pagina 18
Iris2002 spune:
Buna fetele,
Eu tot in urma sunt cu cititul...sper ca sunteti cu toatele bine, sanatoase, si bebelusii la fel.
La noi e foarte aglomerat la servici, iar acasa suntem toti trei cam raciti, la mine se manifesta noaptea doar durerea de gat si nasul infundat, Francescai ii curge nasul dar ei nu-i pasa, se joaca, alearga, maninca, danseaza, iar Paul se simte si el aiurea, dar evident ca e la servici. (eu de acasa azi)
Vremea in Olanda s-a posomorit, e toamna adevarata, cu intunericiri, ploaie marunta si vant. Iti doresti sa te cuibaresti cu o carte buna si un capuccino la lumina sobei, sau in lipsa de timp pentru carte cu puiuta in brate, in putinele clipe in care accepta sa stea linistita.
I-am dat pentru prima data Francescai ceai, ieri si azi, cu miere bio si lamaie... i-a placut! Cum e racita m-am gandit sa bea cat mai multe lichide, si de apa, lapte, suc de portocale proaspat si supa de pui se saturase fata mamei.
V-am spus ca am un Doppler? Seara ascultam bataile de inimioara de bebe mic, si Francesca se uita foarte curioasa in timp ce noi ii explicam ca e bebe...dupa fetisoara ei as zice ca nu ne crede!
Incerc(din nou) sa va citesc din urma.
Numai bine tuturor, bun venit fetelor noi si o sarcina usoara!
va imbratisez
CADIA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Leditia Vai Naty,imi pare rau ca acum ai mai si racit.Insanatosire grabnica. Si-mi pare rau ca esti dezamagita de marfa de la quelle.Are ceva daca refuz sa iau coletu?Asta ca tot am cativa euro buni de plata la factura de la tel pt ca ei ma tin aiurea pe fir..deci vointa am avut sa anulez comanda,dar nici sa stau la tel si sa-mi vina factura cat ar trebui sa coste coletul nu-mi convine. ariya,imi pare rau de fetita ta.Sanatate multa ii doresc. Billy,eu sunt exagerata cu igiena in anumite locuri si ete ca tot aparu mr.H..cica sarcina e cam jos,apasa pe bazin si circulatia sangelui proasta pe acolo..Dar s-a mai retras bestia..e mai mic,deci e spre bine.Dr a zis sa am grija,ca daca sangereaza sa nu ma sperii si sa zic ca sangele e din alte parti..dar a zis sa-i dau inainte cu ce mi-a dat sa nu ajungem acolo si nici sa-si cheme bestia vecinii,neamurile,fratii etc..ca am eu destule pe cap. Azi sunt deprimata rau,parca vad numai greutatile si problemele din viata noastra..nush ce am..Si am uitat sa va zic ca am facut si vergeturi pe sani si asta ma deprima si mai tare..Eh,imi trece si starea asta..da' eu sper sa nu fiu asa toata luna totusi!(daca ma apuca si pe mine fix pe 1..offf) Flo,inca mergi pe tocuri?Bine mai stiu eu pe cineva..(roxana te simti?) POZE Minunica mea 25+ cu David Christian |
Hai Ledi, capul sus ca nu-i chiar asa de negru.Hai sa te inveselim:
22+cu CLARA
Leditia spune:
Cadia mersi..azi clar nu-s in apele mele.Nush ce am,dar am atins culmea sensibilitatii..si plangoseniei..Mi-a trimis al meu un sms superb si io in loc sa ma bucur,ca doar era numai de bine m-am pus pe bocit..
Sper sa treaca ca o sa fie de ajuns un singur plangacios in casa si anume bb,nu cred ca mai e nevoie de altu'.
Si evident,pe seama depresiei mele am halit la pranz un castron de struguri..si astia ingrasa nene,nu gluma..
POZE
Minunica mea
25+ cu David Christian
jasmi spune:
Poezioala desple secs
Facui fala; sa vleau o constatale
La gladinitza ieli, cānd am picat,
(Cu toate ca-s de-un an īn glupa male)
Sa mol daca glumesc, pe omoplat ;
Ne-a esplicat doamna educatoale
Amanuntzit, chial ne-a si desenat,
Cum am ajuns sa ezigstam sub soale,
Cum fiecale a fost plocleat,
Elam ochi si ulechi de culios
Sa aflu cum pe lume am venit,
Si chipes si istetz, da' si flumos,
Da' nu te mint, mai mult m-a plictisit,
C-al fi o balza, cale-n noptitzica,
Ne-adutze-n pliscu' ei, īmpachetatzi,
Cānd scapa si mamica de bultica
Facuta de la oua si cālnatzi,
Cum zboala balza asta-ntzet, agale,
Vleo noua luni, sa iasa luclu bun
Si cum agiungem īn patutz si-n tzoale
Pe cosul casei, ca si Mos Claciun....
Sa vezi mai flate, tze educatoale (!)
Fala misto, chial m-a lasat pelplex,
La vālsta ei, (tze tzātze, ce pitzioale !)
Sa nu stie nimica desple sex !?
Jasmi 20+ cu
way to go, BB
irina726 spune:
Buna burtici, sper ca va merge bine astazi.sorry pt.subiectul cu mancarea, nu am vrut sa generez discutii asa de vaste:-)Dar sa uitam, cine mai are eco astazi????sunt tare curioasa!!
CADIA spune:
Jasmi , multzumim.
Ledi, trec si eu prin stari emotionale de mai tot felul, dar cel mai mult de nervi sau nu-mi convine una alta....
O sa treaca....si o sa le uitam repede.
22+cu CLARA
flowerbee spune:
Ledi, ia da-ne un zambet si sterge ochii de lacrimi. Il superi pe bebe si nu e bine. Uite de la mine.
Strugurii sunt f buni, am citit ca au cele mai multe vitamine si ajuta la KK. Asa ca papa ca ii aduc lui bebe numai vitamine bune si zaharuri sanatoase.
Jasmi, bine ai revenit! Nu te-am mai vazut demult.
Roxana, superbe pozele!
Bee22+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
IRA_LIZA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Leditia Cadia mersi..azi clar nu-s in apele mele.Nush ce am,dar am atins culmea sensibilitatii..si plangoseniei..Mi-a trimis al meu un sms superb si io in loc sa ma bucur,ca doar era numai de bine m-am pus pe bocit.. Sper sa treaca ca o sa fie de ajuns un singur plangacios in casa si anume bb,nu cred ca mai e nevoie de altu'. Si evident,pe seama depresiei mele am halit la pranz un castron de struguri..si astia ingrasa nene,nu gluma.. POZE Minunica mea 25+ cu David Christian |
Leditia, ce bine te intzeleg! eu, una, nu tre sa fiu insarcinata neaparat k s-o dau in plans cand te asteptzi mai putin. M-a sensibilizat mult-mult faptul k m-am indragostit de tatal bebicai acum 1 an si jumatate - si indragostita sunt in continuare. Dealtfel, cred k in alte conditzii nici nu aparea bebica mea scumpa, e realmente un copil facut din dragoste - pe sistemul: buzunarul gol - sufletul plin...
....iar, daca peste sentimentele mele mai pun si furtuna hormonala determinata de sarcina, ma transform lesne intr-un extremist dpdv sentimental...
Ledi, da-i cu struguri! lasa ingrashatul, k starea ta de spirit o influenteaza mult mai mult pe bebica, asa k daca mancatul de struguri te face sa te simtzi bine lopateaza cat poti pana iti trece starea.
cristi_2003 spune:
of ledi - plangi una buna cand iti vine daca te ajuta sa te descarci. da trece si starea asta.
ma apuca groaza. intr-un moment de nebunie am chemat diseara lumea de la cristi de la agentie diseara la noi sa ne uitam la meci (data trecuta iesisem toti in oras si a castigat cfr) si acuma ma gandesc ca tre sa fug la 5 sa fac curat si tot.
macar de-ar veni cristi acasa mai repede sa ma poata ajuta - da i-am zis ca daca nu vine pe mine la 9 ma gasesc musafirii jos la bar si casa exact asa cum e.
25+ cu T. Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
jasmi spune:
mersi, bee, am fost langa voi, dar mai in umbra, v-am mai facut cate un capitol ... maruntisuri din astea
Jasmi 20+ cu
way to go, BB