Mamici norocoase de sept-oct 2008 (159)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

salutare fetele~!

intru asa rapid ca tocmai a adormit bebe dar se cam foieste sigur mai vrea tzatza

va zic pe scurt: am nascut prin ceza cu rahi-epidurala, nu mi s-a facut generala ca am mancat cat o scorfita in seara in care mi s-a rupt apa, de unde sa stiu eu??

bebe a avut scor apgar 9 , 2800kg , si da, s-a cam grabit dar e sanatos si asta imi ajunge!

s-a nascut fix in ziua in care am implinit 3 ani de casnicie!!! deci a stiut el micutul ce face

bebe e perfect!!! seamana f tare cu taica-su imi ziceau si alte mamici din spital care abia ce-l vedeau pe sotul meu si imediat dadeau verdictul

papa intr-una, de fapt cred ca mai mult ii place sa adoarma la tzatza ca de supt nu suge chiar asa mult dar nu adoarme fara tzatza

cand o sa am timp o sa revin si cu poze!

maine merg sa scot firele de la operatie si sper sa imi revin cu coloana asta ca ma rupe de durere(am miscat capul in timpul operatiei sa-l vad pe bebe cand l-au scos)

felicitari mamicilor proaspete si multa sanatate bebicilor!!!

36+ DAVID-MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Salut, analizele mele sunt bune toate, nu stiu de ce mai dorm aici dar in fine.
Un retard de crestere este clar, s-a vazut la 34s si persista la 39 cate am acum. In sfarsit, problema mea seamana f mult cu a ancai si vedeti ce printesa are ea.
Sper doar sa pot naste normal, am niste pui de contractii dar colul meu, desi scurtat, era tare si posterior deci nu e de nascut. Maine vedem ce zice dr, e asa draguta si isi face griji...
Acasa a trecut soata la renovari, a negociat cu instalatorii si din fericire pot face modificarile pe care mi le doream, desi la un pret pe masura.
Daca bebe nu se chinuie o sa gaseasca o casa frumoasa pt ea. Daca se naste zilele astea, o va cunoaste pe raluca fiindca mergem la valcea.
Din nou, mie nu mi-a ramas suficient de clar cum se procedeaza cu certificatul copilului cand ai domiciliul in alt oras, uite ca tocmai azi imi planuisem sa merg la evidenta populatiei.

38+ Anda Teodora

pozne cu burtici si alte nebunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Nally ai niste minunatii acolo

Eu am racit rau de tot..curge nasul,durere de cap, bag ceaiuri la greu..sunat doctora..a zis sa iau vit c , paracetamol, si ampicilina la 9 ore..mi-e frica de ampicilina asta.dar daca ea a zis sa iau

39 radu

hainute bebe raducu

atat mai e pana vine Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

fetelor, pentru arsuri pot sa iau rennie ? este permis in sarcina ?

maryb 35+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

poze cu mami si bebe

AMR 32 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

maryb eu stiu ca poti sa iei linistita, nu mai stiu care lua

39 radu

hainute bebe raducu

atat mai e pana vine Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Maryb , poti lua linistita. e permis in sarcina.

Am mai facut si noi poze azi...

Valentina

Cea mai fericita de bebe David Gabriel

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Laureta noi am fost intepati ieri si cica icterul e in scadere. Numai ca noi deja am luat 8 zile fenobarbital. Sper sa nu mai trebuiasca sa luam.

iar am venit de la doctorita mea fantastica. Bineinteles ca iar ne-am contrazis pe teme si subiecte diverse. Insista pe ideea ca lapticul meu nu e ok, s-a mai domolit totusi nu mai zice sa intarc pitica, numai sa adaug un pic de lapte praf.
Ca piti a luat in greutate minim cat trebuia... si
Iar ne-am contrazis cu modul de calcul al greutatii piticului. Ea tot calculeaza in functie de greutatea de la nastere. In fine, am uitat sa ii amintesc ca zicea ca nu o sa ajungem la 3200 acum si am ajuns.

Ce m-a deranjat cel mai tare e ca mi-a zis la un moment dat sa ii arat diploma mea de doctor.

300 eu insist pe ideea ca orice copil are modul lui de a se dezvolta, asa cum si adultii sunt unii mai slabuti, alti grasuni, unii mai inalti si altii mai mici de inaltime asa si piticii nu se dezvolta toti la fel.
A mea a fost tot timpul mai putin dezvoltata, incepand de la eco de la 20 de saptamani s-a pastrat diferenta intre varsta in functie de ultima menstruatie si varsta dupa eco. Si rezultatul a fost o printesa sanatoasa si bine dezvoltata de 2860 si 48cm, dar de nota 10.

Nushulica, felicitari pentru comoara!

fericita de - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

baby_boy, babytza, multumesc ...oricum o sa citesc si pe prospect sa vad ce scrie.

maryb 35+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

poze cu mami si bebe

AMR 32 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

FETELE

Sotzul meu m a parasit in favoarea meciului...si eu stau asa cu burta pana la gura singurica.Noroc ca va am pe voi aici si mai uit de pb.
Pup fetele

Karina Alessia am 38 saptamani in balonul lu' mami NiKole
DPN 11 zile

noi doua
camera Karinutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MommyMagda spune:

Mami de Alexa, cuscra Felicic pentru aprecieri.
Anis si La multi ani!
300, tinem pumnii sa fie bine pana la urma, cand si cum vrei tu si bebelina ta.

As vrea sa stiu daca si voi va confruntati cu o stare de agitatie a puilor la intoarcerea de la plimbarica. A mea, doarme tun afara, dar cand ne intoarcem in casa o apuca toti bazdacii, se incordeaza, mananca si plange, se agita tare rau, incat de-abia o pot linisti.

Mergi la inceput