Nou stil de viata (229)
Raspunsuri - Pagina 9
liris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gabrielama Liris, si eu i-am spus La Multi Ani lui Robert |
yubi, gabriela ... , iertare! multumim.
giz, si eu care credeam ca fac ceva frumos si personalizat ...
iertare si voua si multumeste puradelu' . uite, de la el
asta cu titi mici cred ca si pefi-miu l-a lasat marcat. nici nu a supt bietul de el ca n-am avut ce sa-i dau. face niste ochi cind se mai dezbraca mama mea in fata lui si vede ditai bidoanele si sare repede sa pipaie....
Zuzilici spune:
Buna dimineatza dragelor! N-a fost prea multa activitate pe-aici. Dar eu ieri am fost atat de ocupata c-am si uitat sa va spun ca intr-adevar colega mea a nascut un baietel ieri dimineatza. Cand am ajuns la munca nu se stia nimic asa ca mi-am povestit visul si-am zis poate e vreo premonitie. La nici jumatate de ora ne-a sunat saraca, obosita si fara vlaga, ca sa ne spuna c-a nascut in aceea dimineatza. BB e la incubator ca cica are ceva prob. cu respiratia dar se rezolva. Ei ca sa vezi si sa nu crezi ce coincidenta. Or crede la servici ca-s Vrajitoare.
Khris sa stii ca eu am fost cu Isabella 4 zile peste due date, asa ca se poarta la copii romani nascuti in Canada. Felicitari pentru nepotica. Sa va traiasca si sa fie sanatoasa si mancacioasa. Btw, aseara m-am tot gandit la tine dar de visat , nu te-am visat. Dar daca se intampla sa lucreze dinou premonitia am sa aici pe subiect. Ar fi culmea sa fie asa.
Tzuni special pentru tine o mie de si .
Crys cred ca esti tare busy acum cu noua slujba. Sa stii ca ma gandesc la tine si sper sa vina cat mai curand ziua in care ai sa fi la servici ca pestele in apa. Si eu cand mi-am schimbat slujba eram ca pestele pe uscat dar acum...am un ocean la dispozitie. Succes si cu dieta, sper sa nu manaci pe fond de stress.
Yubi cum a fost tura de noapte? ce faci acum, dormi?
Claudia si zi asa pantaloni de piele, wow. Am si eu o pereche cumparata de vreo 3-4 ani. Si la vremea aceea i-am luat mai mici si visam c-am sa incap in ei cat mai curand. Iaca n-a fost sa fie. Dar inca ii mai am. Sunt pantalonii mei de motivatie chiar daca zac int-o cutie acum.
Gabi ma bucur c-ai ajuns acasa sanatoasa.
Tumpi sanatate multa. Ai incercat ginger?
Dordia ai probleme cu plamanii? Sper ca nu. Servici usor si multa bafta. Iaca s-a terminat "distractia" pentru tine. Cine sta cu Tudor?
Mephala multumesc de intrebare, Bella e mai bine. Tot cu muci dar nu asa de infundata cum era. In rest e la faza de catarare, drept urmare o gasesc pe unde nici nu m-astept. Mai rau e ca sare de pe unde se catara jos si tare mi-e teama c-o sa se loveasca intr-o zi. Dar toate-s bune.
No, acum plec la servici.Ne-auzim de-acolo.
Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
Tzuni spune:
Zuzi, esti o scumpa cu pupicii tai, dar pundu tot mare imi e!
Poate am visezi si pe mine maritata si gravida! ...sa ma anunti din timp sa ma pregatesc!
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit si cu...blog
louisea spune:
la fete
Eu is bine... pt cine a intrebat Doar cam busy si plimbareata..
Sper sa intru in week-end sa ajung la zi cu stirile si la o barfa.
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
Zuzilici spune:
[blue] Anky mi-e dor de tine si de postarile tale. Uite cu dedicatie ca sa iesi din "umbra"
Cuba 2008
Zuzilici spune:
Tzuni zau daca-ti trebuie asa ceva. Uite cam asa te vad eu pe tine
Cuba 2008
rolo spune:
Neatza de seara,
Io inca la servici, am avut o sedinta lunga si m-am porcait cu kfc.Asta, e sunt o vitica asa ca ma duc sa beau 2 galeti de apa...ca doar asa beau vacutele.
V-am pupat ca ma duc acasa, daca am noroc ajung inainte de a-mi adormi copilul.
danielag spune:
Buna seara, doamnele mele!
Am refacut podiumul. Anda, Tlaura si Zuzilici nu erau pe podiumul trecut. La Anda si la Laura probabil a fost o omisiune la un moment dat, pentru ca ele erau la mentinere de ceva vreme. Zuzi e new entry .
Felicitari tuturor fetelor care au slabit saptamana asta !
In dreptul Deliei am pus o bicicleta (stiu ca nu e plecata cu bicicleta , dar sa nu apara semn de intrebare, pentru ca stim ca nu poate da raportul).
Pe Gusta si pe Adi_dalma le-am trecut la au luat o pauza, pentru ca nu au dat raportul de 4 saptamani. Cand se intorc la noi, le trec inapoi in lista.
Eu mai am ceva de munca. Va pup pe toate si va doresc o seara frumoasa.
Daniela
Zuzilici spune:
citat din mesajul lui danielag Buna seara, doamnele mele! Zuzi e new entry . Daniela |
YES! De-acum si mai multa motivatie ... sa vedeti voi.
Meniul de azi:
MD- Cafea + 1 ciorchien mic de striguri (10 boabe)
P - 1/2 piept de pui + orez + cartofi - Portughese style
C - fasole verde cu usturoi
Cuba 2008
zisaCami spune:
citat din mesajul lui danielag Intrebam de Cami in capitolul trecut si am vazut ca ne-a votat aici. Cami! Pe cand trebuie sa iti facem galerie ? Daniela |
Scuze, nu prea intru sa citesc ... de obicei intru pe pagina cea mai recenta si votez subiectul; nu prea mai am timp, incerc sa rezolv cat mai multe probleme, cat ma simt inca foarte bine.
Mai am pana la galerie ... DPN ar fi in jur de 9 februarie 2009.
Eu sunt ok, ma simt excelent, burtica nu se prea cunoaste - desi am luat 10 kg pana acum.
Zuzilici bb Raducu e foarte bine, azi am fost la eco morfofetala de 22 de sapt si a facut un spectacol de zile mari: a fost extrem de activ, statea cu capul in jos si ma lovea cu el; isi ducea piciorusul la gura; zambea; se lua cu mainile de cap ... era tare haios! Am inceput sa-i simt loviturile aproape toata ziua, din ce in ce mai puternice. Cateodata, nu-mi vine sa cred ca traiesc asa o minune, imi vine sa plang cand il simt si-mi e teama uneori sa respir, sa nu-l deranjez! Sunt, in sfarsit, fericita!
Felicitari pt. ca ai scazut sub 90 kg!
Khristin nastere usoara, bb sanatos si refacere cat mai rapida!
Fetelor, cred ca ma voi alatura voua o perioada ... am luat 10 kg si dr. m-a atentionat ca e cam mult si mi-a recomandat sa mai slabesc un pic, intrucat nu-l va afecta pe bb.
Nu par gravida, par chiar mai slaba decat in 2005, cand aveam cu cca 2 kg mai mult decat acum ... insa stiu cat de greu a fost sa slabesc 19 kg in 5 luni in 2005 si nu as vrea sa repet experienta.
Momentan merg la piscina cam o data pe sapt., insa stiu ca ar trebui sa fac mai mult.
Va imbratisez pe toate si revin zilele urmatoare.
21+
Inimioara meaRadu Costin