Nou stil de viata (229)
Raspunsuri - Pagina 8
liris spune:
iarta-ma, si culmea e ca am notat(sau asa am vrut) toate numele ca sa nu omit pe cineva. multumim mult!!
cica si miine va mai fi frumos si dupa aia gata, probabil vreme de .
khristin spune:
Danielag, multumesc mult de galerie , dar nuuuuuu n-am nascut inca , in caz ca va intrebati avem deja 2 zile peste termen , insa am fost azi la o monitorizare si copilasul era ok, inimioara ii bate bine....pur si simplu teribil de incapatanat si nu vrea sa iasa. Se pare ca fie luni fie marti saptamana viitoare va fi ziua marii intalniri, in care imi voi tine puiul perfect in brate . Ni s-au intins urekile de asteptat . Azi de dimineata ni s-a nascut insa o nepotica de 3870g Carla Maria. Atat mamica cat si fetita sint bine, si maine ajung acasa. Verisorul a vrut se pare sa fie gentlemanul perfect
Zuzilici, ia viseaza-ma si pe mine nascand please, ce zici, iese ? Nu de alta, dar sa-ti predau stafeta ca stiu ca erai interesata .
Pupici tuturor fetelor (nu mai nominalizez ca neuronu' e in timeout demult ), si astept sa ma intorc pe metereze alaturi de voi in lupta pt. regasirea formei
Cristina
le bébé 40 w
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".
Tzuni spune:
Khristin, Doamne ajuta! Tin pumnii sa nasti usor si intalnirea cu bebe sa fie perfecta! Ce frumoooooos! Mi-au dat lacrimile!
Liris, multam de...reclama!
Hai, trezirea si la munca!
Cafele,ape, sucuri si ceaiuri! [trombon
O zi frumoasa!
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit si cu...blog
hcclara spune:
'Neata!
Tzuni ce m-am distrat, scumpa de ea, pai inseamnca ca asa e, copii sunt sinceri mai ales la varsta asta! na hai acum, nu fi trista, ce conteaza, e in spate si nu se vede!
Zuzi, am uitat sa iti spun, bravo ai ajuns sub 90, nu ca e fain? mai departe tot asa, sa nu te lasi! a nascut colega?
Khristin nastere usoara, iar bebitza sa fie sanatos! asteptam vesti!
Mi-am comandat ieri pantaloni de piele maro, sper sa imi fie buni ca i-am comandat marimea 40,38 nu mai erau, daca nu-s faini, fac cale intoarsa!
Si nasa noastra trebuie sa nasca, maine ar fi termenul, va fi fetita si e tare fericita!
va pupicesc pe toate, maine nu sunt aici, plec cu sotul la Straßburg si ma bucur ca un copil mic, mergem fara copii, ei isi vor petrece ziua la bunici!
Anky voi ce mai ziceti? sunteti bine?
Gabrielama spune:
Buna dimineata!
sunt acasa, am ajuns azi noapte la ora 1. Mi-e somn (bineinteles...), pentru ca la 7.30 Mara ma inghiontea sa-i dau cadourile. Dupa ce la 5 imi povestea entuziasmata ca la Minimax a venit din nou locomotiva Thomas... Dar e bine ca sunt acasa.
Tzuni, haioasa rau Meri! Mie Mara imi spunea cand era mai mica ca am "titi mic"... si nepoata-mea, cand era mica, tot asa imi spunea - in comparatia cu sora-mea (adica mama ei), care n-are titi mic... Asa ca n-am nici un dubiu ca's mici...
Tumpi, sanatate multa!
Carmen, si tie sanatate! Nu iei niste vitamine?
Khristin, nastere usoara!
Liris, si eu i-am spus La Multi Ani lui Robert
Daniela[/b], raportul este stangnare. Am mancat numai prostii prin Slovenia; la pranz aveau numai sandwichuri odioase rau, asa ca bine ca e numai stagnare.
revin.
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
yubi spune:
Buna ziua !Tumpi , in primul rand ,sanatate multa si in al doilea rand ,nu sunt deloc o carnivora ,adica nu prea ma omor dupa carne(am avut 2 ani in care nu am vrut sa mai mananc deloc si chiar m-am simtit foarte bine).Tzuni ,stai linistita ,pt. ca si mie mai imi zice fie-mea ca sunt,,grasunica,,(ea crede ca ma alinta )
yubi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui liris iarta-ma, si culmea e ca am notat(sau asa am vrut) toate numele ca sa nu omit pe cineva. multumim mult!! cica si miine va mai fi frumos si dupa aia gata, probabil vreme de . |
Citat: |
citat din mesajul lui yubi Robert Raport - 61 kg .Meniul de azi :Ora 13 - 1/2 corn cu ciocolata - 2 sandwich-uri cu sunca din piept de pui si cascavalora 18 - 1 pahar de sana + 1 felie de toast de secara |
vikinga spune:
Buna slabutelor:)Liris cu Lena nu am mai vb de mult, suntem in contratimp pe messenger asa ca ce stiu de la ea e numai de scurte mesaje offline. Keira am inteles ca e o bebelusa cumintica foc, si a zis ca bb2 e mult mai usor de crescut. Am vazut-o si in poze, e frumusica tare tare, maica-sa toata! Tre sa o vezi si tu neaparat.Tzuni lol, ai popoul mare deci:)), sa stii ca o cred pe Meri a ta, copii is tare sinceri:)) Cind am fost cu trupa de la gradi a lui Aldo intr-o excursie la fel mi s-a intimplat. O fetita mi-a zis ca am popoul mare de aia nu incap in scaun cum trebuie si alta m-a intrebat de am cumva vreun bebe la burtica de am asa burta grasa si mare:))). Stii cum m-am tinut de sport si dieta dupa faza asta, ohhhoo!Meniu azi:MD: fructe: 1kiwi, un mar, capsuni si juma de banana1h step si o saunaP: legume cu piept de curcan la gratar, C: o sa fac peste fiert cu condimenete(dorsch ii zice aici, e un peste alb mare cam grasut totusi) cu un buchet sanatos de sparanghel fiert si un cartof fiert. Am gasit un sos olandez cu 8% grasime dar poate pot si fara, vad eu.De am pofta de o gustare dulce acum sunt fixata de ceva timp pe un desert incropit, care-mi prieste si-mi place: o felie de cantalup bucatele, un kiwi, juma de piersica citeva boabe de struguri si 3 linguri de iaurt cu fructe de padure, iesie asa o cupa mare. de ob nu-mi place iaurtul cu fructe, da' deloc, dar am gasit unul intr-adevar demential! Fructele sunt intregi si stau la fundul cutiei, iaurtul e deasupra nici prea dulce nici prea acru, nu e apos, e cremos, si are 2,1% grasime, mai light de atit nu am gasit sa-mi placa. Mi-e dor de Deliiii!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
yubi spune:
Acum ma duc in pat ,poate ma fura ,nu de alta ,dar azi- noapte am fost la servici si deseara merg la ziua unei verisoare si nu vreau sa adorm pe vreo canapea Meniul il scriu maine ,pt. ca inca nu stiu ce pap la cina