Nou stil de viata (229)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Salut gagici,
Sunt un pachet de nervi, azi aveam programare la Diagnosis la o doctorita endocrinolog sa incerc sa imi rezolv problemele cu tiroida si desi programarea era la ora 6 si consultatia nu e deloc ieftina, la ora 6 jumate cand ma saturasem de asteptat si am intrebat daca mai am mult de asteptat am primit un raspuns senin de la receptionista: "da, mai trebuie sa intre inca o persoana inaintea dvs dupa ce iese persoana care e acum inauntru". Am crezut ca o bag in ma-sa direct si i-am trantit fisa pe masa si am plecat. Asa ca nu mai vreau sa aud niciodata de Diagnosis sau de talmes BALMES.
In fine, daca stiti un/o doctor/doctorita endocrinolog buna care nu isi tine pacientii la usa cu orele, astept recomandari.
Va las acum ca si asa am risipit destul din timpul lui fii-mea la o clinica de 2 bani.
Mai intru dupa ce adoarme bestiuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

In seara asta am luat-o RAU pe cocoasha de la Meri. A spus foarte clar si limpede: "Mami ale pundu male". Traducerea o deduceti si singure. Ma duc sa ma impusc

Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit si cu...blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tzuni

In seara asta am luat-o RAU pe cocoasha de la Meri. A spus foarte clar si limpede: "Mami ale pundu male". Traducerea o deduceti si singure. Ma duc sa ma impusc

Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit si cu...blog

Soro nu fi suparata ca sigur a auzit de undeva. sabella imi zice : "Mami e mare!" Dar asta pentru ca-l aude pe taica-su ca-mi zice asa. Eu o iau ca pe o gluma, pentru ca si eu ii mai spun ca mami e mare si poate sa se dea cu ruj sau macheaj. Astea-s slabiciunea ei, deja a inceput sa ma caute in geanta sa-mi ia rujul ca sa se dea. Ca sa nu mai zic ca mi-a stricat vreo 2 ca le-a pus capacul cand inca erau deschise (in sus).
So, te inscrii la sala? E mai confortabil decat sa te impusti.

Meniul meu de azi:
MD - 2 prune + 2 pahare de protein shake + cafea + 1 english muffin (140 calorii) toast c-o urma de crema de branza
P - chinese noodles cu vegetale si piept de pui
C - salata verde cu ridichi si ceapa verde

Cuba 2008

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

phuahaha Tzuniii, m-ai spart. Taman cand ma delectasem cu postarea lu Vik si mi-am zis in sinea mea diuverse chestii inteligente si de mare profunzime morala si de autostimulare, vii cu de-astea, sa leshin, nu alta! Draga, copiiiiiii zic asa doar fiindca fac comparatie in mod unilateral cu ce poseda ei, of course ca esri "male" volba lu' Zuzi [:-)]

Dragelor, sunt trista, azi mi-a tras clapa sotul meu si nu am ajuns la sala. Promit sa merg maine, de maine va fi si mai bine! Doar mi-am cumparat din Frankfurt de la Adidas echipament nou de fitness, nu vreau sa ma mai gandesc la dimensiunea dezastrului, o iau incetisor...o zi dupa alta...apoi vine Delia si mai vedem

Delia, te astept cu mult drag, tocmai ce am venit de la Auchan si am
cumparat legume si fructe

ha ha mi-avenit o idee: ce fain ar fi daca am putea da click pe premiul si 'mnealui sa si ragaie

, pe maine,
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Buna seara domnite.
Tzuni pt Meri, poate asa iti vine mintea la cap si nu mai lingi pungi de cipsuri.
Carmen, astept pareri,asa de bine imi pare ca l-am reachizitionat.
Yubi, tu esti in categoria, cea mai buna leguma e carnea.
Mami dulce, hai baga un ochi pe aici sa dai raportul sa vedem cum stam.
Roxa, bine ai revenit acasa.
Daniela, am uitat sa spun, multumim de capitol nou.
Vad ca acum seara slaba miscare pe aici, speram sa gasesc pe cineva in zona ca la culcare nu ma pot baga ca are al meu musafiri la meci si pana pleaca nu pot sa fac nimic.
Asa ca m-am baricadat in dormitor, m-am cocotat in mijlocul patului si ma dau pe net.Incerc sa rezist cu stoicism, sunt in faza aia de tempera pana in 37(36.8-9) cand e o stare ciudata rau de tot.Ma doare capul , tusesc inca rezonabil, imi vine sa , bag la ceaiuri cu marar si tymian,miere cu marar, pana o sa mi se acreasca.Daca si maine sunt asa parca vad ca nu ma duc la scoala.Sper sa fiu mai bine,efectiv nu-mi place sa stau asa.Am multe de facut,dar cand sunt in stare din asta zici ca-s iesita din garantie.
Si ca sa puna capa nici nu pot manca cum tb.Dimineata mi-am facut o omleta din 2 oua si niste sunca slaba cu o rosioara, la pranz am mancat o felie de paine cu pate si seara 2 iaurturi natur si atat, efectiv nu pot manca.Aaa si la servici am bagat ceai la greu , un mar si niste fulgi de nuca de cocos.
Ma duc sa bolesc si sa vad ce mai gasesc interesant de citit.
O noapte placuta va doresc.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Tumpi, Clara, multumeste Robert si voua.
Zuzi, ce-am facut? felictari ptr perseverenta!!!
Anda, eu mai stau pina pe 15 in tara. am niste obiceiuri culinare pe aici ...
Vik, cu Lena ai mai vorbit? e ok? fetitele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Roxana, porcusorul tau are o surpriza !

Carmen, multumesc de lamuriri. Maine refac clasamentul. O astept si pe Gabriela cu raportul, ca stiu ca a fost plecata si nu avea cum sa se cantareasca.

Pentru podium pot sa plec si de la greutatea raportata de la inceputul anului si sa scad greutatea actuala, nu? Teoretic ajung la aceeasi diferenta, doar ca in cazul in care facem din bucatele (variatiile din fiecare saptamana) sunt riscuri sa mai uiti intr-o saptamana sau la o persoana si se propaga greseala de la o saptamana la alta. Na, deformatie profesionala, "how to make sure that your data is accurate"... . Eu o sa fac deci prin diferenta intre greutatea de inceput si greutatea actuala.

Noapte buna va doresc,

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna fetelor...

In stil de cometa va rog sa ma iertati dar nu am timp deloc...so dau si eu cu intarziere Raportul: 97.1 kg. Acum ma indrept spre pat...ca maine ma trezesc la 5.00 sa merg sa imi fac o radiografie pulmonara si la 7.00 sa fiu acolo...dupa care merg la servici pe care l-am inceput azi. so....daca am timp mai intru maine de la servici....

Va poop si scuze va rog...dar promit sa ma pun la curent si sa va pove mai multe!!!

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Tumpi, sanatate multa, acum am vazut postul tau!

Dordia, bafta multa la serviciu!

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Citat:
citat din mesajul lui liris
Zuzi, ce-am facut? felictari ptr perseverenta!!!

Uite aici ca iar m-ai ignorat.
Citat:
citat din mesajul lui Zuzilici

Robert. Liris sa-ti traiasca baiatul si sa fie sanatos, destept si respectuos. Tot in C-ta sunteti?

Acum trebuie sa plec la servici dar ne mai vorbim de-acolo.

Cuba 2008

Sper ca sunteti bine la mare si inca n-a venit frigul ala Constantean de nu te lasa sa iesi din casa.

Cuba 2008

Mergi la inceput