Nou stil de viata (229)
Raspunsuri - Pagina 6
vikinga spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Zuzilici [blue] Vik pana la Tzuni m-am socat eu. Felicitari draga mea. Ce sa mai zic esti o mamica super tare, frate. Daca reusesc si eu, zau ca-mi fac si eu un album dieta. |
vikinga spune:
citat din mesajul lui liris Carmen E., Tzuni, Mephala, Rolo, Vik, Anda, Roxana, Delidana, Danielag, tlaura , Robert va multumeste ptr urari! si voi si cei dragi voua sa aveti parte numai de bine!Vik, Ruxij, din cite stiu de la subiectul de US, a capatat o SUPER finantare de a crapat tot departamentul de invidie. cu alte cuvinte e mai tare ca Stefan cel Mare |
danielag spune:
Buna ziua!
Is la munca, prinsa cu 1000 de treburi. Am o intrebare: dupa ce se da raportul, recalculez kg slabite pentru fiecare de la inceputul anului si refac podiumul? Cum se procedeaza? Multam .
Daniela
carina spune:
citat din mesajul lui Zuzilici Anda ai un meniu excelent azi dar zi-mi si mie cat din cantitatile de la pranz si cina mananci? |
Meniul de azi:
omleta din 2 albusuri, 1 ou si crema de branza; un baton de cereale cu zmeura
tocanita de fasole verde (250 g), mazare (150g) si piept de pui (100g crud), castraveti murati (3 castraveti) si 100 de g de suc de rosii
mamaliga cu branza de capra si iaurt, inghetata (mamaliga din 50 g de malai, 50-70 g de branza si 200 de iaurt); inghetata - 150g (Cool&Slim de la Nestle-82cal/ 100g dar de obicei imi fac eu in masina de inghetata din iaurt si fructe)
Pe langa ce e mai sus, mai rontai/ gust chestiile pe care le pregatesc (spun chestia asta pentru ca mi-a atras Caro atentia la un moment data ca aportul energetic e mic. Astea sunt mesele de baza la mine. In timpul zilei e doar atat, seara in schimb, mai pap 1-2 prune/ cateva felii de mar/ para/ pepene galben, cateva stafide, un pumn de Cherios - de obicei imi pregatesc pe o farfurie ca si un snack din care tot iau pana la masa de seara).
Legat de mancat ce e la indemana vs pregatit, e normal ca e mai usor , dar poti sa iti make ahead. Sunt multe chestii pentru dimineata - chiar bagels sau briose sau batoane de cereale care se pot face si ingheta si apoi doar le bagi in microunde si gata.
Unul din principiile mele e controlul alimentatiei: a ingredientelor, a cantitatilor si de aia prefer sa imi pregatesc eu ceea ce mananc (exceptie fac iesirile la masa in oras sau concediile unde ma bazez doar pe smart choice si portion control).
Te pupic,
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
yubi spune:
Buna ziua !Azi am mancat si eu o prajitura ,,napoleon,, ,dar l-am rugat pe sot ,sa nu mai vina cu tentatii acasa Eu nu imi cumpar chestii interzise ,dar daca am in casa ,nu prea pot sa ma abtin Meniul de azi:ora 8.30 - 1 felie paine integrala cu 2 cremwustiora 10 - 1 prajitura napoleonora 13 - cartofi la cuptor ,omleta cu sunca din piept de pui,1 felie de paine integrala,1 feliuta de branza si 2 castraveciori muratiPana maine apa plata cu lamaie.Ma duc sa mai tolanesc putin prin pat ,pt. ca mai tarziu plec la servici.Un pt. toate fetele.
carolinah spune:
Yubi, hai sa fac un comentariu la meniul tau (ca tot sunt bau-bau pe aici)... nu vad niciun fruct si nicio leguma pe acolo (nu, nu consider castravetii murati legume ca-ti aduc mai multa sare decat altele)Ia trage cu ochiul la meniul Andei, ca e un f bun exemplu de echilibru.
Vik, eu la bebe 1 am luat 12 kg (3.5 KG bebeul). Si mi s-a parut mult. Asa ca la al doilea mi-am pus target sa iau numai 10. Dar socoteala de acasa nu se potriveste cu aia din targ... asa ca luasem 10 in primele 6 luni. Sa mor, nu alta! Asa ca am analizat eu ce si cum, am realizat ca mancam prea multe dulciuri si prea multa paine, cartofi (inclusiv prajiti, si nici macar nu-mi plac) etc, si am ajustat. Asa am reusit sa iau in ultimele 3 luni numai 4.5 Kg. Sigur ca n-a fost usor, dar m-a obligat sa mananc f sanatos. Bebe 2 a avut 3.9 Kg. Iar eu am dat totul jos in aprox 4 luni. Si cateva Kg in plus ulterior.
mephala30 spune:
citat din mesajul lui danielag Am o intrebare: dupa ce se da raportul, recalculez kg slabite pentru fiecare de la inceputul anului si refac podiumul? Cum se procedeaza? Multam . |
da, podiumul se reface saptamanal. Adaugi, respectiv scazi din greutatea raportata saptamana trecuta.
Carmen cu Iustin si Teodor
mephala30 spune:
Carolinah, chiar esti "bau-bau" pe subiect, ...ca vorbea Tzuni de soacre, cred ca facem parte din aceeasi categorie, .
A, si eu am pus 30 de kg la fiecare sarcina, sa stii ca nu e greu deloc, :).
Vik, e remarcabil efortul pe care l-ai facut sa slabesti. Arati ft. bine in prezent. Si ai doi copii minunati, Aldo iti seamana leit.
...
cum spuneam, predau religie, nu istoria religiilor. La ore participa doar copiii de religie ortodoxa. Celelalte culte fac separat.
Si nu, n-am avut timp sa vizitez sala de la scoala...sunt o multime de factori care m-au impiedicat s-o fac.
Tumpi, n-am primit Wish-ul, saptamana viitoare il astept. Iti spun impresii dupa...
Multa sanatate!
Zuzi, multumim, suntem bine, Teo e putin racit, nimic grav.
Isa cum se simte?
Gabi, zbor placut si sa ajungi cu bine acasa.
Anda, arata bine dulciurile pregatite de tine. Si e atat de "reala" prezenta ta pe blog! (ma refer la poza, )
...
multumesc de grija, nu sunt intr-o forma prea buna: calciu e sub limita, fierul de asemenea. Minusurile astea imi dau o stare de oboseala permanenta, intepaturi in zona inimii, etc...sper sa fiu ok in curand.
Tzuni, multumim pentru mic-dejunul/buna dispozitie pe care ni le oferi zilnic, .
Rolo, v-ati potrivit cu regimurile, e acelasi pe care-l tine si surioara.
Nastad, Tlaura, Hopes, .
Carmen cu Iustin si Teodor
yubi spune:
Caro ,in meniul meu o sa vezi foarte rar legume crude si fructe ,pt. ca nu imi plac. Cartoful ,nu e leguma ? Lamaia ,nu e fruct? Am stors 2 lamai in 1.5 l apa si beau pe parcursul zilei.As vrea si eu sa mananc toata ziua salate si fructe ,dar nu sunt genul.Imi place mancarea procesata termic dar gatesc dietetic ,adica fara prajeli ,rantasauri; mancaruri fierte ,inabusite sau la cuptor.Daca as manca asa cum zici tu ,as fi deja slaba Eu nu postez meniul ca exemplu , pur si simplu asta mananc ,dar nu ma deranjeaza absolut deloc sa aud comentarii la adresa lui.Promit, ca incerc sa tin cont de sfaturi