Nou stil de viata (229)
Raspunsuri - Pagina 5
CRISCOSTY spune:
Salutare! Am prins si eu un moment liber si va scriu de la servici Stiti cum este..cand pisica nu-i acasa....
In primul rand urez si eu la multi ani sarbatoritilor din ultimile zile...scuze de intarziere.
Raport...stagnare
Nu mai pot sta, va pup pe toate Revin de acasa.
Crys si Dany
liris spune:
Carmen E., Tzuni, Mephala, Rolo, Vik, Anda, Roxana, Delidana, Danielag, tlaura , Robert va multumeste ptr urari! si voi si cei dragi voua sa aveti parte numai de bine!
Vik, Ruxij, din cite stiu de la subiectul de US, a capatat o SUPER finantare de a crapat tot departamentul de invidie. cu alte cuvinte e mai tare ca Stefan cel Mare
tumpi spune:
Buna ziua si de la mine pe ziua de azi.
Liris,cu intarziere La multi Ani si sa-ti traiasca baiatul.
Raport porcesc + 500 gr, adica, 63,3.Sunt super balonata, cobza de racita si cu o stare de de imi vine sa bat pe toata lumea.Mai mi-a trecut gatul, am baut aseara si ingwer asa cum au zis Claudia si Zuzi.Da acum m-a luat nasul,tuse si senzatia de .Nici ieri nici azi nu am fost la scoala, zac efectiv, mai ales ca azi e o zi de nici catelul sa nu-l scoti afara.
O sa-mi fac un ceai de tuse si sa pap ceva, ca nici micul dejun nu l-am luat.
Zilele aseata am mancat aiurea, plus ca vreo 2 zile am baut ceai cu biscuiti ca nu intra altceva.Aseara in schimb am calcat rau de tot stramb, la ora 9 seara eu mancat mamaliga cu ficatei prajiti si usturoi,dar aveam o pofta teribila
Vik, vazut pozele,in prima poza ai fata de gogosica.asta imi aduce aminte de o faza de mai demult cand uitandu-se peste niste poze fata sotului imi zice "IOana aici ai fata de gogosica".Oricum bravos tie pt vointa.
Zuzi, las ca un mar nu e asa de nasol, mai ales ca acea crusta de zahar nu era asa de mare.
Tzuni, multumim de tratie.
Carmen chiar luni ma intrebam ce-i cu tine ca nu ai mai aparut.Cum ti se pare Wish-ul?Eu acum am mai dat comanda de cateva,sa vedem ce apare.
Claudia, ce mai fac flacaii?
Gabi, sa porti sanatoasa geanta, ce mai conteaza cat ai dat pe ea.
Roxana, Carina, acusic va intalniti cu Delia, petrecaiala placuta.
Rolo, spor la slabit.
Mamidulce, te astept la raport, sper ca al tau sa fie mai bun ca al meu.
Ma duc sa mananc ca nu mai pot, pop toate fetele si revin mai tarziu.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
carolinah spune:
Mornin' ladies,
ma infiintez si eu scurt pe aici, sa dau raportul... la sport, ca la cantarit am luat pauza, dupa cum stiti... si sunt in sevraj.
Eu care ma cantaream de 2 ori pe zi, acum ma uit lung la locul unde statea cantarul si rezist eroic tentatiei de a-l lua din dulap. Pe de alta parte cred eu ca e bine pt ca oricum ma tin de treaba si nu are rost sa ma demotivez aiurea. Pe haine se simte bine de tot ca ma dat jos, daca stie cineva o croitoreasa care sa-mi ajusteze hainele, as fi f recunoscatoare. Am 2 costume care-mi plac mult si pe care nu le mai pot purta pt ca nu au loc de curea la pantaloni.
Sport am prestat ieri asa: Ab revolution (program crunt de abdomene) 1/2 ora si Pilates 1 ora. Frate, am zis ca-mi ies ochii, mai ales la partea de abdomene. Ma uitam in sala si toata lumea parea lovita, inclusiv niste tipi ce prezentau un super six-pack erau terminati! Dar am rezistat destul de bine si incep sa devin dependenta!
Vik, esti frumoasa si blonda si bruneta (mie imi place mai mult bruneta), si mai slaba si mai grasa, desi intr-adevar la 94 Kg aveam senzatia ca iti crapa pielea de pe fata. Insa (si te rog sa nu te superi pe mine) de fiecare data cand vad poze de astea, ma intreb cum poate cineva sa ajunga de la 68 Kg la 94 Kg, chiar si cu o sarcina? Eu stiu ca sunt prea obsedata, dar nici extrema cealalta nu e buna, mai ales pt sanatate! Congratulations pt progresele pe care le-ai facut... si pt invatamintele pe care sper ca le-ai tras.
Tzunica, lasa cipshii ca strica la inteligenta si stralucire.
Rolo, nu pot sa cred, e aceeasi dieta pe care o tine si sora ta! Cred ca e f populara la Cluj! Mie mi se pare nebunie curata: (citez) "A doua zi: fibre
Pranz: legume, verdeturi de orice fel, crude sau fierte, cu adios pentru gust (sare, piper, bullion etc. fara ulei), o felie de p\ine integrala, salata verde. Cantitatea de legume trebuie sa corespunda cu cea care incape intr-o farfurie adanca.
Cina: la fel ca si pranzul dar jumatate de cantitate." Asta este o zi in care mananci max 700 cal, asta asa, ca ma simt eu generoasa azi. Astea nu iti ajuns nici pt energia pe care o consumi digerand!
Adica tu, care nevoie de aprox 2600 cal pt intretinere, te privezi de aprox 2000 cal pe zi!!! Nemaivorbind de aportul de alte elemente esentiale vietii zilnic. A, am uitat de cura cu apa! Pleeeeeaaaaaaaase, putin respect pt corpul uman! Uita-te la Vik si la pozele ei si vezi cum a reusit sa ajunga unde a ajuns: legume, fructe, carne, lactate zilnic! Nu apa azi si ciocolata maine!
Again, nu te supara pe mine, dar cred ca inainte de a lua decizia de a incepe o asemenea dieta, trebuie gandit bine si analizate toate aspectele.
carina spune:
Salutare drgutelor,
Vic: felicitarile mele. Ai reusit si ai reusit asa cum trebuie: cu misacre si cu un regim echilibrat si sanatos.
Zuzi: mersi de complimente. Batoanele le poti incerca in loc de trigoanele si bagels-urile de dimineata. Apropos, stii cate calorii sunt in 100g de foietaj necopt? 400 cal/ 100g. Cel pe care il fac eu are cam 325/ 100 din cauza ca folosesc unt cu grasime redusa. In plus, pentru un trigon se folosesc in jur de 75-100g de aluat , plus umplutura. Iar foietajul (recunosc ca e bun) are faina alba, apa si unt (grasime). Ce iti aduce bun?
Gabriela: iti doresc sa treaca ziua de azi cat mai repede si sa ajungi cu bine acasa.
Tzuni, Lou: acum am vazut ca mi-ati scris pe blog mai demult. Va multumesc . Tzuni, eu te pot infia si acum, dar sa stii ca nu iti pun prajituri in farfurie
Carmen: esti bine? Doar lipsa de chef sau e mai mult?
Criss: sa ai o zi usoara.
Tumpi: ai grija de tine sa te faci bine cat mai iute.
Liris: ce surpriza. Cum esti?
Lou: unde ai disparut?
Caro: . Imi place cum abordezi "problema". Calculul de calorii la dieta disociata il facusem si eu pentru Roxa. In plus, am povestit de al meu socru care e intr-un yo-yo urat de tot de vreun an cu aceeasi dieta.
Pe langa privarea de nutrienti necesari si obligatorii organismului, mentinerea intakeului alimentar sub limita metabolismului bazal, dietele de genul asta aduc cu ele senzatia de privare, frustrarea asociata de orice chestie fixa, impusa. SI se stie ca frustrarea si deprivarea sunt dusmanii principali ai oricarei diete. Dieta poate intr-adevar sa aduca schimbarea metabolismului, in sensul incetinirii lui, pentru ca mentinand 3 luni aportul energetic atat de scazut faci ca organismul tau sa intre in starvation mode si sa isi incetineasca implicit metabolismul. Te rog sa nu te superi pe mine - nu incerc sa imi impun stilul meu sau o alta dieta, ci doar trag un semnal ca nu e ok asa.
Meniul de azi:
omleta din 2 albusuri, 1 ou si crema de branza; un baton de cereale cu zmeura
tocanita de fasole verde, mazare si piept de pui, castraveti murati
mamaliga cu branza de capra si iaurt, inghetata
Va pupic si sper sa am vreme sa mai revin,
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
hcclara spune:
Salut!
Liris, sa-ti traiasca Robert la multi ani, sa fie norocos si sanatos!
vik, ai fost durdulie bine, insa felicitari pt vointa ta, acum arati ft bine, esti frumoasa, sexoasa si imi place mult cum iti sta blonda!
Tumpi, inzdravenire rapida ! Flacaii sunt bine, multumesc, azi avem engleza si vremea asta e infernala mi groaza sa ies din casa!
Trebuie sa ma pun sa fac spanac si nu m-am hotarat inca ce...pe langa el!
Gabi, aiurea faza cu toaleta! sa te bucuri de poseta si sa o porti sanatoasa!
Anda, ce praji, mi-a lasat gura apa!
Mireasa noastra o fi in luna de miere???
Roxa tot sub dus... ai ajuns acasa bine?
Laura io n-am job, de aia am timp , sunt inca in concediu pana in februarie cand implineste Luca 3 ani!!! am bagat un ochi la tine, am crezut ca ne-ai pus poze de la party!
pe toate!
nastad spune:
Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)
www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru
roxana1974 spune:
salutare la toata lumea am ajuns cu bine acasa! am lasat in urma dusul sexos in care suspectez ca totusi nu m-a vazut nimeni
Vik, trebuie ca ai dreptate, cum sa ma supar pe tine, 90% iti impartasesc opinia si nu, nu cred ca dieta aceea imi modifica metabolismul...mai inaionte am citit un articol despre dieta lui Brittany Spears, care mananca 5 mese mici e zi si nu-sh ce dietetician i-a zis ca asta cshimba metabolismul...5 mese mici de proteine + sport, asa o fi...oricum, eu nu sunt la limita de slabit, limita mea de slabit e pe la 56-57, tre sa ajung acolo si sa incerc sa ma mentin. Deocamdata m-am ingrasat in delegatia asta si chiar nu am mancat mult, toti imi pangeau de mila. De suparare, ieri pe avion am mancat cioco, dar de azi sunt cuminte, merg la sala si mai vad eu ce fac cu regimul...
Zuzi, facem poooze, cu Delia, sper sa-si ia aparatul si va trimitem
Caro, ce mai zici, ai mai fost la sala?
Vio
De dimineata o "frec" gagici, mi-am luat o zi libera sa-mi revin ca am ajuns pe la 2 noaptea acasa. Sa despachetez, sa aranjez prin casa si sa spal haine. Nu am nimic de mancare in casa, ma tem ca Delia o sa faca foame aici la mine ori tre sa iau masuri drastice. Barbatii astia...
Raportul meu e un dezastru, totusi nu sunt nefericita, deoarece nu am pus nici un cm, m-am masurat, va zic, io-s obsedata. However, tre' sa recunosc ca merit un in freza fiindca am facut 59.8 kg
Va si revin in curand. Nu stiu daca reusesc deseara ca merg la sala, dar maine...pe curaaaaaaand!!!!
PS: Rolo, gagiiici, era sa uit! Regimul postat de Rolo e regimul meu, what is so special about it? E ala cu mancatul putin si sever...cu metabolismul wannabe!?!
Roxa-boxa
Tzuni spune:
am uitat de raport: stagnare
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit si cu...blog
Zuzilici spune:
Buna dimineatza!
Liris is suparata pe tine, nu m-ai bagat deloc in seama. O-i fi invizibila si la 89 kg ale mele....
Tzuni multumesc de cafea.
Anda multumesc de reteta si sfaturi. Stiu ca n-ar trebui dar e asa de usor sa papi ce-ti cade la mana... Mai ales dimineatza cand sunt in criza de timp. Stiu ca nu-i o scuza dar deh! ma scuz si eu.
Vik am mai zis ca m-am socat la cat de bine si frumos ai slabit. Sincer eu zic c-arati bine mai ales acum c-ai trecut sub 70. De-acum mentinere inca 6 luni, un an si sigur se invata creierul cu greutatea actuala si greu se mai urneste sa se ingrase. Zic si eu!
Rolo se vede ca sunteti surori. Intr-adevar e dieta postata de Roxana. Nu pot sa-ti urez decat multa bafta. Sa iasa cum vrei tu.
Anda ai un meniu excelent azi dar zi-mi si mie cat din cantitatile de la pranz si cina mananci?
Roxana pup-o pe Delia si spunei c-o asteptam acasa.
Gabi o zi usoara.
Fetele eu am visat azi-noapte ca mi-a nascut colega. Un baietel frumusel si-i cautam ceva de invelit ca l-a nascut chiar sub nasul meu. Nici alarma de la ceas n-am auzit-o din cauza asta. Abia astept s-ajung la servici sa vad care-s vestile.
O zi linistita si fara excese va doresc.
Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)