Nou stil de viata (229)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Gusta pt ca zici asta
Eu ma gandeam la fetele care nici macar n-au scris anul asta.. in stilul asta..

ps. Mai vrem poze!!!

Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Lou da am mai pus poze sa mai vad ce mai am si mai pun special pentru tine.

Cineva ma intreba ce e numele ala ,inseamna ziua casatorii si numele de familie e Adriaanse.Na acuma stiti tot despre mine,numai de kg sa nu ma intrebati.A si mai vroiam sa zic,tortul e creatie propie,parul la fel singura facut si ornamentele la fel si buchetul .ce spuneti ma pricep?

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tzuni

m-ati incuita! Cine e Alina sarbatorita?

Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit si cu...blog

Tzuni, Alina71, e fata cu cele 2 fetite frumoase cu care Laura s-a intalnit in Turcia.E adevarat ca nu a mai trecut de mult pe la noi.
Fetele eu o intind afara, va urez o zi minunata, revin mai pe seara.Ma duc sa ma pozez

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Lou am mai pus poze.

http://www.flickr.com/photos/21299120@N04/2913910777/

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Gusta,si restul pozelor sint foarte frumoase,ai imbracat-o frumos si pe Mara ca pe o mica printesa.Sa fiti fericiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Gusta faine rochia parul Mara tortul totul pt asamblu

Ai facut singura totul? Si mancarea?
Ti-au venit multi invitati din Ro?

Da nu ne-ai zis cum te simti acum ca doamna luata cu acte

Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Lou din ro a fost mama si o nepoata .mancarea nu se face aici ce am facut numai pentru acasa,tortul l-am facut cu mama ,am pus muzica romaneasca si ca doamana ma simt foarte bine si parca legatura dintre noi s-a schimbat inspre bine.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Gusta casa de piatra! Ai fost o mireasa frumoasa ti s-au potrivit toate! De unde ai cumpart cele 3 toalete? Te prinde bine fericirea de femeie maritata:) Tot asa sa o tii.Hei unde-s "ingerii lui Charlie" cele trei frumoase, slabute si sportive, poze poze neaparat!Eu-s la relaxare si revenire, a fost o seara interesanta si destul de funny.. o frumusete de nemtoaica prietenoasa, inteligenta si tare chic dar prea focusata pe mine, era cu prietenul dar pe urma aflu ca-i plac si fetele loool, pe urma un neamt care vb romaneste stricat cu accentul specific, mama cu ce drag mi-a vb de Romania, patriot roman aproape:)), muzica buna un band live super tare, aaahh si multi surferi de peste tot din lume cu muschi cu tot si cu figura arsa de soare si vint si turistele nemtoaice blonde si cu ochii mari pe surferi. Numai hlizit si sclipiri de ochi:)).Rideam cu amicele mele de fierbinteala tineretii, ah fuseram si noi cindva la anisori fragezi. Va pupez.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Gusta, frumoase rau pozele! Iar Mara ta este un copil SUPERB! O frumusete!

Vik, pai daca tu nu mai esti tinerica, io ce sa mai zic??

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Buna seara!

Alina, La multi ani si sa fii fericita!

Eu inca recuperez, noaptea trecuta n-am reusit sa dorm nici macar un minut (insomnie).

Va pup pe toate si ne vedem maine. Seara buna sa aveti!

Daniela

Mergi la inceput