Nou stil de viata (229)
Raspunsuri - Pagina 20
roxana1974 spune:
Ciao fetelor!
nu demult am ajuns acasa, am facut ceva mancare de legume si o salata de ton si imi astept prietenii in vizita...m-am dedat la 3 praline de cioco..zilele astea am mancat aproape orice dar foarte putin...sa vedem, oricum de luni imi trebuie iarasi ordine, altfel nu tine...
va las si revin mai tarziu, mi-au venit prietenii!
tlaura spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Tzuni m-ati incuita! Cine e Alina sarbatorita? Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit si cu...blog |
Salut, fetelor! Va citesc dar mi-e tare lene de scris! Asa, ca vremea!
dar nu pot sa ma abtin sa nu va raspund la intrebare: e o prietena a subiectului, ea arata foarte bine, nu are nevoie de slabit, poate doar de un stil de viata mai sanatos! (zic eu, stiind cat de mult munceste)!
Eu am intalnit-o pe Alina pe cand eram in Turcia, sotul ei fiind turc. Daca aveti curiozitatea sa o si vedeti, intrati la mine la poze si gasiti pe undeva pe acolo pozele numite: vizita Alina.
Si cred ca sotul a pus si cateva poze de la ziua lui Andrei; asta pentru ca tot a fost o cerere!
Intre timp ma duc sa mai vizitez si eu photo albumul meu!
si pentru ca tot venii vorba de poze, Gusta, CASA DE PIATRA, sa fiti fericiti pana la adanci batraneti! Arati foarte bine in poze, iar rochita este de-a dreptul deosebita!
Revin!
anky spune:
LA MULTI ANI !!! ALINA
Roxa,sigur ca merg cu tine in Obsession cind mai vin in tara.Ma bucur ca v-ati distrat bine toate trei.
Delidana spune:
Salutare, fetelor frumoaselor
Mi-a fost dor de voi, va multumesc ca v-ati gindit la mine si va pup pe fiecare in parte. N-am sosit de mult de la gara, trenul a avut intirziere, e frig si urit si abia astept sa fac un dus si sa ma bag in pat.
Mi-a placut foarte mult la Cluj, m-am indragostit de orasul asta , e curat si cochet si are niste cladiri vechi absolut superbe iar oamenii sint calmi si gata sa te ajute. Mai vreaaaaau!!!
Am fost si la intilnire cu Anda si Roxa, fetelor, are Roxa-boxa un magnet la tipi, nu va spun, am fost cu ea la dantuit si puteam s-o marit de 10 ori pe seara!
Anda e tare simpatica, exact ca in poze, acum sincer daca ar fi sa aleg intre poza pe care a pus-o cu ea mai plinuta si realitatea as alege-o pe cea din urma. Pacat ca n-am avut mai mult timp sa povestim dar poate data viitoare.
O sa pun si poze.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
tumpi spune:
Buna seara tuturos.
Putintel mai devreme am aparut si eu.Ne-am plimbat vreo 5 ore,nu prea am mancat,am baut doar cateva gurite de bere, in rest cuminte.M-am distrat de minune mai ales cu tinutele de epoca.
Delia bine ai revenit acasa, asteptam poze.
Laura, frumoase poze, ce mare s-a facut Andrei.Uitandu-ma la poze mi s-a parut ca vad geamul de la dormitorul nostru,dar mi-am adus aminte ca intre noi mai era un bloc.
Zuzi, nu ai aparut azi,cum ai petrecut weekend-ul?
Daniela, naspa cu insomniile.
MA duc sa imi pregatesc pt maine si daca nu adorm mai apar.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
mephala30 spune:
in mare graba va salut si va spun noapte buna. Imi iau revansa maine, .
Delia, daca esti pe faza, deschide capitol nou, ca urmezi pe lista serifelor.
Vik, m-ai facut sa rad. Daca tot ai inceput, povesteste-ne tot, :), amanuntit...si ca era vorba de dans, n-am mai dansat intr-o discoteca/club de ani buni, .
Carmen cu Iustin si Teodor
vikinga spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mephala30 in mare graba va salut si va spun noapte buna. Imi iau revansa maine, .Delia, daca esti pe faza, deschide capitol nou, ca urmezi pe lista serifelor.Vik, m-ai facut sa rad. Daca tot ai inceput, povesteste-ne tot, :), amanuntit...si ca era vorba de dans, n-am mai dansat intr-o discoteca/club de ani buni, .Carmen cu Iustin si Teodor |
Delidana spune:
Sa continuam AICI
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
Zuzilici spune:
Buan ziua fetele mele dragi. Of! ce dor mi-a fost de voi.
Gusta esti o frumoasa si-o superba si-ai fost o mireasa number 1. Casa de piatra dragilor si copii la fel de frumosi ca Mara va doresc. Macar inca unul, daca nu mai multi. Doame da, frumusica si eleganta ai mai fost.
Tzuni te cu drag, si sper sa treaca durerile cat mai repede. Sportul e arma ce-a mai buna impotriva durerilor de genul acesta daca-s cronice. Cu toate ca nu-mi aduc aminte de tine sa te fi plans de asa ceva pana acum. Vezi sa nu fie vreo raceala ceva.
Violeta te si foarte bine ca o tratezi cu indiferenta. Cand pleci la Brasov?
Mephala ma bucur ca te simti mai bine. Mersi de cafea si sper sa-ti revii cat mai repede cu vitaminele si mineralele in organism.
Alina La multi ani sanatosi, fericiti, norocosi si iubiti alaturi de familie iti doresc. Ce-ti mai fac fetele?
Laura n-am reusit sa vad pozele dar promit sa merg intr-acolo cum trimit mesajul.
Delia, Roxana, Anda ma bucur c-ati reusit sa va intalniti si sa va distrati si pentru noi.
Vik nu vreau sa-ti ignor intrebarea dar deocamdata n-am nici un raspuns la ea.
Va las acum ca-i tarziu si sper sa mai recuperez si maine.
Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)